deppad

jag är fortfarande sur över min dåliga insats när det gäller betyg. jag kan bättre! jag har bara massor utav G och VG ett MVG hittils... så besviken på mig själv.

http://www.studentum.se/Utbildning/rakna_ut_betyg.aspx

denna sajt är bra. man slipper räkna ut sina betygspoäng på hand.

jag vet inte vad jag ska göra. tänk om jag inte kommer in? vad ska jag göra? jag vet ingenting

sanderchen,kurs och kaffe

japp har vart hos sanderchen igår. hon fyllde ju år i måndags och igår firade vi henne. Som vanligt så bjöds det på alldeles för god mat. Vi pratade mest. vi lekte charader, kubb och ligretto. på kubbet så blev jag dock nedblött Av Izzie. hon blåste/spottade/sprutade drink på mig med ett sugrör. och ärligt talat. det var inte okej.bryr mig inte om att andra kanske tyckte det var okej. Om jag hade gjort det på ngn av dem så hade dem inte tyckt det var okej, så jag fattar inte riktigt sånt ännu. det var ju ohyfsat.
vi pratade om väldigt mkt egentligen. skolan, klasskamrater, andra klasser, hår, Vad Bulletprooved gjort på sistone, drinkar osv. jag plattade även bulletprooveds hår. fick beröm på det av honom. och vi bestämde/konstaterade att shoppa är för nöje och handla är ngt man bara gör när man måste. haha ajust det jag vi pratade oxå om etikett typ och en av oss sade en grej (vill inte gå in på det för detaljerat) och det denne sa var ju verkligen inte sant. den person beter sig inte alls så som gäst. personen är icke sån.
Sanderchen trodde hon var dålig men.. hon är verkligen inte dålig. Jag däremot! haha jag är usel. och jag är en ännu värre värd! haha
och medans jag snackar sanderchen. jag hade ju planerat värsta presenten. jaa det gick la inte så jättebra. jag fick inte tag på det jag egentligen ville ha och asså jag var inte nöjd. men påsen var söt! och jag handlade ju på mitt lagerhaus oxå. älska lagerhaus!
klockan 12:40 drygt så stack vi hem( vi som var kvar). det spelades skön musik i Shuyanias bil och hon kör ju väldigt bra så.. jag jag älskar ju att pendla och åka bil egentligen. fast nu på sistone så har jag inte gillat att åka bil lika mkt. att pendla tycker jag dock fortfarande om. kom hem vid ett.

Idag så var jag lite trött. jag skulle ju på kurs idag så jag gick upp kvart över sju typ. var inne i stan vid 08:33 och satte mig då vid fontänen och läste på min bokläxa som jag inte är färdig med. vid 9 så gick jag sedan och handlade lite fjuff jag behövde i affären. gick sedan till kursen och somnade nästan där men med hjälp av lite kakor,kaffe och mat så lyckades jag med att hålla mig vaken.efter drygt 5 och en halv timma så slutade vi. då tog jag bussen hem och sitter nu här och gör... inte så mkt...

sjukdom och framtidsvisioner

jag sitter nu här. har pausat ifrån mitt tecknande. har vart sjuk halva dagen och känner ångest. jag skulle lämnat in en uppgift och det gjorde jag inte.. jag klarade bara inte av att vara kvar... jag är en sån idiot

jag hade ju dock feber och halsont (kunde inte prata ordentligt, lite hes) och nu har jag förutom mina små hostepisoder även snuva eller aah det är mer nysningar som ger huvudvärk i några sekunder.

japp, illusrtationer blev rätt så där... om 20-talet. jag känner mig faktist stressad. jag Raine känner mig stressad, det är svårt för mig att erkänna. men så är fallet. så mkt att göra och så litet tid. jag känner att jag bara vill sätta mig på ett kafe med ett skrivblock och skriva av mig. vore inte det mysigt?
att sitta på tant grön i Borås eller Vanilj i gbg. sitta o stirra på folket. sörpla kaffe och kanske doppa en bulle eller ngn chiq fralla. och sedan bara sitta där och skriva. jag skulle vara "skrivar-bruden-i-hörnet".

hemma så vill jag vara en såndära som äter knäckebröd som mellanmål eller en kopp yoghurt och en gång om dagen så äter hon havregrynsgröt med sylt och minimjölk. en såndära som andra kan kalla jack of all trades. eller vad tycker du?

jag vill bli sjuksköterska, tatuerare, författare och kanske tom skådespelare eller musiker. men... jag har inte så mkt förttroende för mina skådespelartalanger eller musiktalanger. att ha ett vernissage vore mysigt det med.

tänk om det fanns ett yrke där man fick betalt för att drömma.

johanna

idag har det hänt ngt? men vad?

är det julafton? nej
 det är Johannas födelsedag!

ähem.... hadenäran till dig
hadenäran till dig
hadenäran till johanna
hadenäran till dig

ett fyrfaldigt leve
Hurra! hurra! hurra! hurra!

summering

ja jag har som vanligt degat igenom min helg.

igår så skrev jag ett arbete om 20 talet och sedan övningskörde jag litet och tog nästan ett dike... hehe

jag var hos Cia och sörplade kaffe i hennes nya hem. det är ju nämnligen som så att hon, hennes syrra och hennes mor har flyttat till örby. Deras nya ställe är enormt! ni vet sådana där barnböcker som man läste som barn? där barnet bodde i en lähenhet med kristallkrona? så stort är det! ja det var trevligt att vara där, spelade lite disney TP (för jag har ingen chans att vinna på vanliga). det var hur som haver jätte stort och det fanns fortfarande kartonger kvar... det kliade i fingrarna att se på dem. det bnästa med att flytta är att packa upp allt!

jag tänkte apropå flytten på hur mkt jag verkligen vill ha ett husdjur!

kom hem sedan och satte mig framför ett nytt spel, final fantasy 7, och har nu spelat i lite mer än 12 timmar.
nu tar jag dock en stunds vila för spelet krånglar lite... dvs att jag efter en timmas spelande var tvungen att stänga av pga krångel och att det därmed gick förlorat... asså bara den timman dock.

nu sitter jag o chattar då och grämer mig över att jag är lite förkyld. jag har halsont (svullet och ömt i halsen) och är lite väl varm.

dagens låt: ingen enstaka låt utan flera utvalda av Maroon 5's bästa låtar.

felar

vad är en familj?
är det när flera individer bor under samma hustak och dessutom delar blod? Är det när en grupp människor bor tillsammans och bryr sig om varandra?

ärligt talat så vet jag inte. enligt allas kära wikipedia så är det när individer bor under samma hustak. jag försår inte hur det kan vara så. isånnafall skulle ju de som bor i ett hotell eller på ett sk "shelter" vara familj. men om det faktist räcker med ngt sånt så kan min familj räknas som familj. vi är individer som bor under samma hustak men som lever egna åtskilda liv.

jag vill isånnafall aldrig skaffa familj. jag ska skaffa en hög med människor och djur som bryr sig omvarandra och vi ska inte vara en familj, vi ska bry oss.

nu kan ni säkert räkna ut hur jag ser min familj. det har faktist börjat bli bättre mellan bröderna och farsan men mamma...
fredrik kan prata med mamma och umgås men... jag klarar inte av henne. hon skäller bara och allt e mitt fel. och det är alltid samma saker. hon säger att hon inte menar det som så att allt är mitt fel men orden som kommer ut ur hennes mun säger inget annat än att det är mitt fel. och det hon säger behöver inte ens tolkas. hon klagar på att jag inte gör sysslor. men i mitt försvar så vet jag ju inte ens om dem. och om hon låter mig veta att dem finns så kommer hon då som jag ovanligt nog gör läxor. hon kommer inte in då som jag slappar eller dylikt utan då jag gör läxor och inte har tid.. och att jag inte kan få vänner om jag beter mig som jag gör. men jag beter mig bara så mot henne för hon ger mig inget val! men det är ju mitt fel, självklart. jag orkar snart inte mer. det blir bara värre o värre kaäns det som. men jag kan ju som sagt  ha fel.
på något sätt så har jag blivit utelämnad, om det är mitt fel vet jag inte.

jag tror egentligen inte att det är mitt fel. jag tror att det är alla parters fel.

Johnny DeppNamn: John Christopher Depp II
Född: 9 Juni 1963
födelse stad: Owensbro, Kentucky
Längd: 5'10''
Vikt: 155 pounds
tatueringar: 13 stycken
Ögon färg: Brun
Hårfärg: mörk brun
Jobb: Gas station, pennförsäljare, musiker och skådespelare
Syskon: Ja.
Familj: Fru Vanessa Paradis, dottern Lily-Rose Melody Depp, Sonen Jack John Cristopher Depp III

Diverse:
Äger klubben "the Viper club"
medlem i bandet "P"
Han har Indian, Tyska och Irländska anlag.
Som liten tränade han ödlor för att ha dem som husdjur.
Som barn var han allergisk mot choklad

Citat: There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.

inte så seriöst som det verkar

så mycket som känns fel. alla har blivit lättretliga. jag kommenterade på en tjejs blogg. och jag sade inte emot henne men hon eldade upp sig och tolka det som jag sa till något jag inte sade. alla är så defensiva. varför? jag möter detta oftare än vad jag vill.
vad är det egentligen med folket? varför går ni in i attackläge så fort som någon tycker annorlunda än vad ni gör? är det svårt att se andras åsikter? eller är det bara något så enkelt som att ni inte vill att det ska existera andra åsikter än era egna? acceptera att det finns mer än ett sätt att se saken!

apropå detta ämne så blir jag nu påmmind om en annan sak som hände min kompis. hon är ssuare och följde med en kompis till en vänsterlokal och där blev hon påhoppad av de som var i lokalen! men wtf liksom har ni ingen respekt i kroppen? hur kan man vara så elak att man hoppar på en ensam tjej? det är ju mobbning! de andra i lokalen gjorde inte ngt, de bara såg på eller "hjälpte" påhopparen. nej, det är inte okej. Och nej, för er som läser detta så menar jag inte att det är fel på vänstern eller ssu. jag tycker att det är människan själv som felar. Vi är fel.

när kommer vi inse skillnaden mellan gott och ont? kommer vi alltid vara blinda?

har en elak huvudvärk, gillar inte bloggflytten, vill adda kontakter här på blogg men det går inte och det är personer jag inte sett på länge som jag vill hålla under uppsikt(safko,malmström). mig själv. jag verkar inte kunna behandla mina vänner rätt, jag försöker men... osv osv in i min självömka

om ngn klagar på mig kommer jag med stor chans börja gråta typ. så skäll inte på mig nu, jag förtjänar inte att nrörja gråta för mina problem är inte så seriösa.

true friend test?

Leaderboard
Create your own Friend Test here

jag kan inte

jag sitter här i min egenskapade vilopaus. jag ska nart fortsätta med mitt pluggande. 23:05.... jag har avslutat min powerpoint presentation för inte så länge sen och tog efter den lite makrill som vars förpackning nu gjort så mitt rum luktar enbart fisk.
jag är trött och utled på skolan. jag vill att sommaren sk abörja. jag vill ha ett jobb. jag vill vila. jag vill vara lycklig. jag vill så mycket att det känns som om mina drömmar överskuggas av mitt egna egoistiska trånande efter lycka. eller? nu överdriver jag. jag har ju fortfarane den felande egenskapen.. jag överdriver och manipulerar.

det känns som om jag missat mycket. som om jag råkat ta några steg för mycket eller fastnat på ett trappsteg. det här inlägget skulle egentligen handlat om min dag idag eller om Johnny Depp men nu flyter jag ut på kanterna... men för att komma åter: jag hade prov idag, det gick sådär. jag flummade igenom hela och jag är nu efteråt väldigt missnöjd. jag har även sprungit runt och letat efter lite saker som t.ex ett USB eller mitt ansvarstagande som jag tappade för länge sedan. jag insåg idag på nutida konst lektionen att jag inte kommer få ett bra beyg där heller.
kommer jag ens kunna komma i närheten av att komma in på karlstad?

jag känner mig nedgången, överdriven och elak. +trött. jag misslyckas och det är bara mitt fel. jag är så arg på mig själv. och Sanderchen gör så mycket... hur orkar hon? och varför gör hon så mycket?

jag har iaf gjort en hel läxa, 60% av fotoläxan och ska nu börja med nutida konst. jag har även tvättat, överätit (eller?) och hängt saker i förnstret. vaför misslyckas jag jämt? när jag faktist vill något så verkar det omöjligt. till skillnad från sånt som folk i allmänhet har svårt för eller faktist ser som omöjligt, de sakerna har jag oftare lätt för.

Sanderchen, du säger jag kan lösa problem men... jag kan inte det.

idag,idag,idagens dag

haha jaa.. idak kom jag försent till skolan. haha.. det är lite små komiskt. när jag sover så drömmer jag väldigt mkt och iom att jag sover som jag sover så kan jag blanda ihop verkligheten med drömmen.. så ni kan räkna ut vad jag gjorde imorse.
jag drömde iaf om klockor. inte vanliga klockor utan mördande klockor. Om man inte stängde av dem så kunde man trilla och strypas av kabelsladden. japp.. när jag vaknade så var det ju utav att 8:26 så började mitt alarm att ringa och jag som fortfarande var inställd på drömmen stängde ju givetvis av min klocka. jag kom på att det var verklighet så jag satte på alarmet igen. sen lade jag mig i sängen igen och fortsatte sova. efter ett tag så sträckte jag på mig och tänkte "nää nu kan jag inte ligga här längre" så jag satte mig och kollade efter vad klockan var. 10:36!!!! jag hade missat biblioteksrådet och efter lite snabb huvudräkning så räknade jag även ut att jag skulle missa gitarren. jag gick runt i lägenheten ett tag och gick sedan in i duschen. fortsatte sedan med att i lung ro klä på mig och borsta håret,sminka mig,packa väskan... sedan lite väl sen så stack jag iväg till min första och enda riktiga lektion och jag kom givetvis försent. jag "mötte" Izzie på väg dit och gav henne boken hon glömt hos mig. p lektionen så var jag rejält trött... fortfarande sömndrucken... skrev på ett brev under lektionen till Elise.

nu sitter jag här och grämer mig för att jag latat mig med träningen och bara äter mer och mer onyttigt. seriöst oroad. igår så var t.ex Izzie här och då gjorde vi kladdkaka...

My love

Gadd9 D?
you dont know -what I go through
Emadd9 Cadd9
just to give my- lips to you

And lately,- it's getting thuogh
Cause you dont see- what you mean to me

What you dont know -about us
please- pretend that you do

I dont care -if you're here or there
Just think of me- like I think of you

you led me on -and I drowned in you

you lie to me,why do you lie to me
Is it cause I've come to close
You've always been alone

You lie to me when you say you dont
you lie to me when you say you wont
You lie to me but I know that you love me, my love

vänskap

jag är oehört tacksam för mina vänner. jag har under många år nästan alltid haft bra vänner. jag har haft en inte lika bra vän för länge sen. hon stack en kniv i min rygg.

vissa vänner jag har nu tycker jag bättre om än de andra.. dvs jag favoriserar. antar att ni vet vilka jag menar. jag är glad särskilt för dem. t.ex så är den vänskapen mellan mig och sanderchen väldigt... fantastisk? Vi flummar väldigt mycket men vi är ändåså seriösa på samma gång. vi har en bra balans av allt. Sanderchen är dessutom fantstisk som person. hon är en av de få som gör mig glad bara genom att vara där.
sedan har vi ju Izzie,Cia och några mer. ni gör mig glad och jag är så tacksam att ni är mina vänner.

...det märks att tant röd ska besöka mig snart... jag blir så emotionell då...

Coffe and cola light are my saviors day through night.

jaa i fredags så stack jag ju in till Borås med bibblan. egentligen så skulle vi stuckit tidigare men jag läste fel i tidtabbelen så jag kände mig helt misslyckad, var verkligen nere. jag är en sån klant.

Igår så var jag ju hos min far oxå stack dit efter att jag vart med bibblan på stan. kom till pappa rätt så sent och hoppades på att han skulle öningsköra med mig men han var för trött. vid 21:30 så kom jag på att Stargate Atlantis hade gått i en timma så jag vandrade till teven, bytte till sexan och upptäckte att Atlantis inte sändes... dem sände Hockey istället!? varför tar dem bort Atlantis?
På lördagens förmiddag så övningskörde vi lite, typ två timmar. vi körde till Tranemo och pantade burkar. på vägen dit så fastnade jag i en korsning... det kom skitmånga bilar så jag kom inte ut på vägen....

jag skulle stuckit till Sanderchen idag egentligen (men kunde inte få schuss tbx). så igår stack jag ju hem för att packa om och duscha. när jag väl kom hem så upptäckte jag att det inte fanns bussar in.
jag hade klantat mig igen =( det var ju nämnligen somså att på söndagsmorgon så skulle jag gå på en kurs. så jag fick låna min brorsas lägenhet (han var oxå hos våran far men stannade kvar) och sova där. Jag var där vid nio och blev insläppt av en av hans grannar som var lite småsnygg (mådde lite bättre sen pga det). sedan städade jag lite och gjorde iordning soffan genom att plocka bort allt som låg på den och lägga dit en filt som jag tagit med hemmifrån (skulle ha den som täcke). sedan låg jag och kollade på Slayers och tuggade i mig lite digestive. Digestiven blev tråkig så jag öppnade ett paket musli och åt upp russinen i den... vid 12:30 ungefär så stängde jag av slayers och försökte sova... det gick la inte så jättebra... vid 4:43 så började det förövrigt ljusna... och 07:30 så började väckarklokan ringa och vid 08:43 så stod jag vid Ica kvantum och köpte frukost (vid hötorget så jag åkte alltså med 08:30 bussen dit). det blev en fralla och en cola zero (som alla verkar ogilla).
När jag kom fram till lokalen så var det ingen där. det var kallt. jag fick vänta i kanske en kvart eller ngt tills vi blev insläppta (inte så farligt egentligen) och då hade alla kommit utom en så... kursen var lärorik och vi fick som tur var kaffe i början (Coffe and cola light are my saviours day through night.).

 jag har börjat tro att jag har ngt sömnproblem. jag sover kanske fyra till fem timmar per natt..

jag tänkte iaf att när jag kom hem från kursen så skulle jag åka till Sanderchen men komma tbx senare på kvällen men det gick inga bra bussar.. så jag fastnade här... nu sitter jag här och klagar på att jag är trött hos Izzie som lyssnar (tack gumman, jag är ärlig när jag säger att jag kommer sakna dig)

P.s det mottot jag skrev där uppe... det är mottot som jag följde när jag tilldrog mig mitt UNS....

bedräglig.

idag var jag på en kurs om psykiska funktionshinder. den fick mig att tänka på olika saker.

ett: personer som andvänder sina symptom för sympati. t.ex jag har ett handikapp därför måste ni hjälpa mig.

apropå det så har jag en kompis som andvänder sin tant röd som ursäkt att bete sig bedrägligt. men asså bara för att man faktiskt har besök av tant röd så gör det inte bedrägligheten mindre bedräglig. jag är lite småsur på detta just nu så jag fortsätter inte på det nu. då säger jag bara elaka saker (saker som jag faktiskt menar).

funderade även på kategoriseringar. hur beroende vi är av dem. människor finner trygghet idem och vissa finner trygghet i facket man blivit placerad i. beroende på hudfärg. hårfärg, sätt att vara så kan din kategorisering variera. jag tycker sånt här är jätteintressant. det är en av orkskerna som fårr mig att fundera på at byta till en ljusare hårfärg under sommaren. skulle vara trevligt att börja på nytt efter sommaren oxå.(ni vet vad jag menar).

katter

jag vill ha en långhårig katt. jag vill döpa den till Karlsson och mata honom så han bli rund.


katter3katter2katter1

dessa kostar 2000 per katt och finns http://www.blocket.se/vi/16138556.htm?ca=16_s&last=1


Harder to breath

imorse vaknade jag på höger sida av sängen.. eller man kan säga vänster oxå... aja sidan närmast väggen. det är där jag brukar vakna där. Iaf jag vaknade allt var som vanligt. jag packade mina kläder tog två bröder och stack till skolan. vanligt fortfarande japp? hela dagen var vanlig så om ni väntar på ngt överraskande så har ni börjat läsa på fel text. Idag hade jag prov och jag spenderade morgonens lektion och rasten innan med att plugga på provet. det gick inte så bra. det var för många frågor som jag inte kunde. jag är besviken på mig själv. men... när jag verkligen försöker så lyckas jag inte, varför ska jagdå försöka? när jag verkligen vill ngt så klarar jag inte av det. jag går inte ens negativt och jag tänker inte att jag inbte kommer klara av det. jag tror alltid typ att jag kommer klara det. om jag inte klarar det helt så kommer jag iaf komma närmare... men... när det gäller sånt här.. så.. jag vet inte vad det är som händer.. jag anstränger mig och... det går fel... och asså jag har ju som sagt försökt så när jag häromdagen fick reda på att det gick dåligt för mig på religionen så blev jag chockad (trodde det hade gått mkt bättre) och då sätter sig CI jämte mig och går igenom sina svar mitt framför mig och verkligen skryter när jag uppenbart är nere. (ärligt talat, jag borde fattat bättre, du bryr dig inte om oss så när vi inte bryr oss varför blir du arg? om du vill vara våran vän får du bete dig som om du vore en vän) ,det gick emot iaf. jag vet inte vad som händer men allt trycker ner mig. jag vill inte ge upp så om det blir för mkt så vill jag bara varna, jag kanske fösvinner ett tag. jag vet vad jag klarar.

efter provet så skrev jag färdigt mina engelska saker men jag vetinte hur det blir med det. jag är ju lite nere och jag har märkt att jag inte presterar lika bra då.. som en dålig cirkel. sen gick jag hem till mig och Asp och JS hakade på. på vägen hem så mötte vi Nattis och Izzie, vi skämt ignonerade dem (såsom man gör mellan vänner ni vet påskoj men vi gjorde det antagligen för bra eller ngt för de tog det på allvar) Asp visste jag inte riktigt hur jag skulle göra med. jag är inte van vid henne. gav henne alkohol och pannkakor. senare så stack v iväg till tåget men jag läste ju självklart fel och vi fick vänta i en timma på tåget. på tåget så ignonerade Nattis och Izzie tebax fast på riktigt, inte på skämt utan gravallvarligt. ingen slags skämtsam attityd utan helt kallt. så aja dem gav la tebax då så det blev lika... I borås så besökte vi högskolans bibbla och såg Pinocchio som visades för första gången. han såg la sådär ut, trodde det skille vara värre. sen stack Nattis till ngt och jag, Izzie, Diva Histerya, plättan och JS stack och shoppade. efter typ tre affärer stackvi till espresso house och fikade och vi pratade litet. det var trevligt att prata med Diva histerya. jag har innan vart för kall mot henne. jag vet inte vad hon gillar att prata om så... jag blir bara tyst.. det var iaf kul. sen litet senare, kanske en timma eller så sdelade vi på oss. Jag och Js stack till Bussen. izzie och Diva Histerya stack till kulturfjuffet (nico hade redan stuckit). nu sitter jag här några timmar senare, ett par mackor och bloggar igen. förövrigt så lyssnar jag även på youtube. Maroon 5-Harder to breathe.

kom att tänka på en annan grej oxå. vet ni hur vek jag är? hur liksom sorglig jag är? jag orkar inte med allt som hör till livet. t.ex vissa jag känner som jag inte ser så ofta (ni vet vilka jag menar) visste ni orsaken till att jag inte är lika "aktiv" längre? det är inte för att jag tappat intresset. det är för att jag inte klarar av att binda trådarna igen. jag verkligen avgudar alla mina vänner men.. jag klarar bara inte av dem tunna trådarna. dem är så tunna och när dem brustit pga slitage så är dem så svåra att reparera. inte omöjliga men..

en annan grej. visste ni att jag inte gillar det förlutna alls? det förflutna ska stanna i det förflutna så när saker eller människor dyker upp från det förflutan så är jag blandad för... vad ska jag offra? kan ngn svara? vad är det rätta för mig? för MIG?

teckning. a girl's gotta practice

image54

there's so much that you dont know about us

image50


jag ville bara lägga in lite foton. Ibland så tänker jag på att vi tar för lite foton på oss själva. Foton är ett sätt att bevara ögonblick eller speciella stunder, vi kan också dokumentera hur vi var eller hur vi såg ut. vi gör det alldeles för lite.

dåligt Raine, var det där det BÄSTA du kunde göra?

Idag är jag hemma fast jag  borde verkligen vara i skolan. jag kännde ingen lust att gå idag. ni som läser tänker säkerligen att jag är oansvarig nu, jag kan inte säga att jag inte håller med er. jag förstår inte hur jag tänker eller hur jag inte tänker.
ska snart in i duschen ock ska dra vidare till banken senare. jag ska byta ut mitt kort (jag har det vita) till ett Visa.

annars så har jag inte tänkt på så mycket. jag känner mig stressad och besviken på mig själv för att jag inte lyckats med mina betyg. Jag VET att jag kan bättre men... det sket sig bara totalt. Karlstad blir bara mer och mer ouppnåeligt. min karma är nog dålig. jobbet som jag gick på arbetsintervju för har inte ringt tillbaka heller. allt går nerför. snart slutar vi och jag är fortfarande fast i mina cirklar.

trött

jag är onöjd med mig själv mer nu på sistone men jag borde vara nöjd över det jag har men.. ibland är det svårt.. typ..
idag har jag haft en filosofi redovisning, jag var la inte så förberedd som jag borde varit. Hjärnan kändes som gröt och det gick inte alls bra. lyssnade på andra med o de pratade bl.a om meningen med livet. tjejen som pratade vet jag faktist inte vad hon kom fram till. jag förvirrades lätt idag. jag tycker iaf att alla inte har samma mål/mening med livet. om vi hade samma så skulle det ju även betyda att vi alla är likadana och iom att vi faktiskt inte är likadan så har alla inte samma mening.

sen så åt vi. jag åt en kaka idag (fy).. jag vet inte riktigt hur mkt jag ätit idag... vet inte ens om det vart för mkt eller inte... eller jag äter ju aldrig över en viss summa så jag vet ju att jag inte ätit för mkt. men för att vara jag så kanske jag har ätit för  mkt.

nu sitter jag här helt uttråkad efter att ha skrivit en bra stund på diverse saker på datan. ska snart diska och efter det så ska jag plugga på svenskan, byta om, ställa klockan och gå till sängs. jag ska ju inte precis sova dock... ska läsaboken jag har i läxa i svenskan...

aja ska gå nu

Silhouette

In the evenings in my budoir
I spend my time in my mind
when you're running wild in my memoir
Would you stop? could you be so kind?

When it's only me around
I can see your presence lingering
On my cut down mind
Your murderous silhouette
Is the only thing I dont need tonight
I want you here, not on my mind

Thougt so intensely that I broke
In my mind I flew towards the Sun
when I was close enough it spoke
this has only just begun

Izzie är familj

japp Igår så stack jag ju återigen in till Borås (var där i förrgår oxå) jag hade lovat min brorsa att fika med honom klockan elva så klockan tio stod jag på avstigningsplattformen iförd min svarta klänning, lila strumpbyxor, lila tröja och en av mina svarta väskor (extremt  onöjd med outfiten! jag behöver mer kläder! men jag måste träna mer först... lite smålöjligt jag vet..). jag började med H&M där jag köpte ett Diadem åt Izzie att matche guld uret med. Jag stack sedan in på Lagerhaus. Shit vad snygga saker dem har! jag vill ha hela affären! om jag flyttar så ska jag definitivt inföskaffa saker därifrån.   IKEA och Lagerhaus i mitt hjärta!
men iaf... iom att jag är extremt trög så fick jag nu gå o möta upp brorsan. vi gick in på Willys först så jag kuynde köpa frukosten som inte ännu lyckats lägga inuti min mage. vi drog till diverse affärer t.ex skopunkten där jag blev förälskad i ett par s kor som jag verkligen måste köpa sedan nä jag får pengar igen... men studenkläderna går ju först... jag var iaf inne på Lindex och Glitter och köpte det sista till mitt planerade smyckespaket. Sedan var jag också inne på Brothers med min brorsa. dem hade 50% på allt så min brorsa har nu inhandlat 3 par shorts och två skjortor... kanske pga mitt inflytande.. (jag blir hög av att handla).

nu var det iaf raka vägen hem till den lilla kommunen igen för att hämta upp en videofilm som jag hade lovat hyra åt Izzie, inslagning av presenten, byte av kläder och promenera hem till Izzie.

det var la rätt så... jobbigt att promenera till Izzie men iom att hon fyllde år så gjorde det inte så mkt. ibland får man göra uppoffringar. att offra lite av min blekhet åt ngn hade jag ändåså gjort lätt. men jag fick skoskav! jag dök upp en  halvtimma försent och Nattis (som gick vilse) och JS var redan där.

det var kul hos Izzie vi t.ex spelade tjejsnack (som jag inte gjort sedans jag var hur liten som helst.) jag fick göra diverse skumma saker som t.ex krypa ner under golvet och skälla som en hund framför varje spelare +diverse jobbiga träningssaker (t.ex situps...) sedan gjorde vi tacos (mums) och såg på Stardust (filmen hon ville att jag skulle hyra). vi gjorde ngn slags krämig sak med lime i till efterätt.. kommer inte ihåg vad den hette men gott var det. sen vid elva så stack vi och Izzie fick krypa till kojs.

jag ångrar lite att jag köpte så mkt smycken för Nattis och JS köpte ett halsband och... ja jag kände mig så... dum... som om jag verkligen hade försökt överglänsa dem.. men jag lovar och svär! så var inte fallet.
i förrgår köpte jag en köänning som jag kanske ska byta in mot skorna istället... har inte bestämt mig ännu...
jag pratade med Izzies bror oxå. jag larvade mig lite med honom och han larvade sig tillbaks.. han är lik Izzie men jag föredrar Izzie. hon pratar mer och är roligare. jag vill fortfarande möta hennes syrra...

The List

Written in the order that it "popped" up

1.   Havregrynsgröt
2.   Keso
3.   Yoghurt
4.   Filmer
5.   Sovmorgon
6.   Humor
7.   Natt humor
8.   Final Fantasy
9.   Sällskapsspel
10. Konsolspel (Oh yeah!)
11. Regn (
12. Magnum glass
13. Blommor (believe it or not, I do love them)
14. Gittarer
15. El gitarrer
16. Granny smith äpplen (Mmmmmm)
17. Åka Bil/tåg/buss
18. Köra bil
19. Teckna
20. En bra manga
21. En bra Anime
22. Musik (varför kom jag på den så sent???)
23. Vänner
24. Kläder
25. Krås
26. Smycken (jag samlar typ!)
27. Lotus/näckrose formade prylar
28. Stargate Atlantis
29. Bedårande vänner
30. Intilligens (seriöst, jag gillar faktist sånt hos människor. det är en fantastisk egenskap!)

måste avrunda nu annars fortsätter jag i två evigheter

mer foton mer Jason

                                             jason momoa1
jason momoa jason m

Namn: Joseph Jason Namakaeha Momoa
född: 79-08-01
född i: Honolulu Hawaii
bor just nu i: Vancouver
syskon: Nej
Vikt: 210 lbs
höjd: 6'5''
hårfärg: mörkbrunt
ögonfärg: gröna

diverse
I kylskåpet har han alltid Keso
har typ fobi för (mår dåligt av) stora folkgrupper
han håller just nu på med att skriva ett manus.
han blev "känd" genom Baywatch Hawaii
han älskar konst och har själv haft vernissage
favorit mat är japanskt och morsans äppelpaj
han gillar "big blues" och Jazz, favoriterna är Ani diFranco och Tom Waits.
favorit artisterna just nu är Antonio Tapais och Cy Twombly
favorit filmer är Basquat och streetcar named Desire
han äger ingen teve :O
hobbys är konst, läsa, skriva och att resa
hans förebild är hans mor

visdoms ord: "Mina plus och minus är vem jag ÄR" -Jason Momoa (om vad han skulle ändra på sig själv)

tankar

jag ser mig själv som stark men jag anser mig inte vara så stark. jag vill vara en stark person därför ser jag mig själv som en.
jag tycker oxå att om man vill ngt så ska man tro på det. man ska försöka nå det. även om du inte når det så kommer du komma närmare.
gör alltid ditt bästa för att lyssna på vad andra säger.
om du vill ändra dig så måste du göra det själv, sitt inte och vänta på något.
om du inte kan få det så kan du skapa det.
det är bara du som kan ta det första steget.
Äpplet kan falla långt från trädet

apropå detta så har funderat på livets mening. jag tycker egentligen att det är en lite dum fråga. den borde inte existera. dem som söker svaret spenderar sin tid på fel saker. jag tycker inte man ska söka efter något. skapa det.
Om du tror att ditt liv har en mening så kommer det ha det. om du inte tror det så kommer det inte finnas någon mening.

jag är rädd

jag kan fastna
det är tanken som skrämmer mig
varje dag
Jag är så rädd för att jag kommer sitta här
och fortfarande vara
det jag är idag

tänk om jag om trettio år
fortfarande inte är mitt
imorgon jag
att gårdagens jag
har fastnat i min nutid och framtid

jag kan fastna
det är tanken som skrämmer mig
varje dag
tänk om mitt gårdagens jag sitter
på stolen i mitt framtida kök
på våningen med tända lysen

att jag inte kan göra något
att jag inte har gjort något
att jag bara
att jag fastnat
i ett förflutet jag

jag är så rädd för att stå stilla
jag kan fastna
i ett förflutet jag

sommar sallad

Det här är min favorit sallad. jag brukar äta den under sommar/de varma perioderna. den är mättande och vrålgod. det är en variation på en fetoast sallad men iom att det inte är oliver i den så tycker jag att det inte är en.

detta behöver du:
20 -30 g Fetaost
3 -4 stycken salladsblad
1-2 tomater
40 g gurka

ev. även
ägg
smaksatt creme fraiche

salladen är enkel att göra. tomaten, gurkan och fetaosten hackar du ner till kuber eller det du föredrar. och salladen skär du till strimlor. om du precis öppnat fetaosten så kan jag rekommendera att hälla i vattnet i burken i salladen för extra smak, dock bara en matsked.
Orsaken till att vikten eller antalet på ingridienterna inte är bestämt är för att det kan man bestämma efter smak eller lust. salladen är inte så fet så det gör inget om man tar mer.

smaklig måltid!

china doll

Dadd9, Fmsus7
Dont take me for someone
who doesn't care
You know I got feelings too
Dont make when you know that I bleed too
Cant you see that I breath?

förslag DaddG, DaddE, Cadd7, Gadd7, D, Aadd7
You see me as a doll in your shelf
Im JUST a doll in you shelf
Im here by myself inside this hell
beneath my china facade
my heart is pure
look into my wide eyes, dont look right through
 
don't make me do this
when I'm at the tip
Im just a little further away
I can tell by the look on your face
cant you see that I breath?

Refr

Dadd9, Fmsus7
Dont take me for someone
who doesn't care
You know I got feelings too
Dont make when you know that I bleed too
Cant you see that I breath?

operation solution (ej färdig) Am E

operation solution was a little bit stupid
But how could I know you played along with cupid
not much were wrong vers
everything seemed fine
then it turned to this
then it turned to this

and we detect the reflection
to try and stop the deception
but all that we did was vers
slowing down this shit
then you point your finger
you put it all on me
you blame it all on me

you put it all on me refr
like Im some kinda scapegoat for you
you put it all on me

sjukdag

jaa jag hade Izzie hos mig här igår. det var trevligt att ha henne här. jag tycker egentligen om när folk är här överhuvudtaget. jag vet inte rikgtigt varför, jag bara gör det. vi tränade lite på gymmet och under dagen då JS fortfarande var här så spelade vi lite monopol och jag förlorade stort..

när vi sen skulle sova så pratade lite och Izzie berättade även att om jag skulle vara ett djur så skulle jag antingen vara en Oxe eller en Örn. hehe.. Oxe var för att hon sa att jag kunde gå från aggressiv till kolugn och motivationen för Örn var att hon tyckte jag var majestätisk, typ ouppnåbar på ngt sätt. jag förstod inte riktigt själv men.. jag tar det som en komplimang särskilt det med örnen.

vi pratade lite om familjer oxå. och apropå det så var jag sur på min mor igår pga av att hon ignonerade mig när jag var i rummet. hon antydde oxå att jag inte kan ta hand om folk. jag ogillar när hon gör så, hon tror hon är rolig.
jag har iaf alltid ansett att jag inte riktigt haft en familj (nu får jag dålig Karma) jag vet inte vad en familj är egentligen så jag kanske inte borde uttala mig i ämnet men... Izzie sa en formulering igår som passar in. Individer som bor under samma tak. jag har alltid haft intrykcet eller trott åtminstone att en familj, en riktig familj. pratar med varandra och tar stöd hos varandra. jag tror att pga just det och att min famlij alltid försöker hjälpa mig med allt har gett mig det personlighetsdraget som gör att jag är väldigt.. självberoende/vill göra allt själv.

Idag när vi vaknade så kände jag mig lite småkonstig och bestämde mig senare för att sjukänäla mig  iom feber och illamående (jag vet.. lite ynkliga själ). jag tror att jag inte fårr i mig tilrräckligt med vitaminer och vätska denna veckan iom festandet och diverse. det plus solen och värme och att jag har mens är ingen vidare bra kombination så jag sitter nu här och funderar på att vila lite.

jag är dock  lite små orolig för jag har inte kunnat få tag på Ingwor så jag vet inte om jag är sjukanmäld eller inte. jag spelade in ett meddelande men... alla lyssnar inte på sin röstbrevlåda... kommer inte riktigt ihåg vad det heter...
nää mår illa ska vila lite nu..

FÖR KÄNNEDOM

                            image40
I lördags så stack jag tillsammans med JS och JD till Gbg för att gå på klubb.
vi möttes hemma hos mig och gjorde oss iordning tillsammans såsom tjejer enlgt alla pojkar gör. JS hade förövrigt på sig en underbart snygg korsett som jag ärligt talat nu vill ha själv. hon lånade ett par inlägg av mig dessutom och hennes bröst asså.. dem blev volymösa (hon har lånat dem på obestämd tid nu). vi tog 300 in till Gbg och JD delade med sig av sin öl till mig när vi var på väg in.

klubben hette keybar och JD var den som hade slått upp den. Vi hoppade av vid Berzeliivägen och gick upp till Kungsportsavenyn (aka kungsportsgatan enligt JD) Vi letade efter Keybar och JD sade ofta att vi var i närheten av Keybar. Vi var nere vid Gretas som enligt JD låg jättenära. vid porten var vi oxå nära.. tillslut så gick vi och fikade och gick på toa som paus i allt letande
vi bestämde oss slutligen för att gå tbx till början och DÅ! hittade vi den! vi hade självklart gått förbi den. vi visade våra namn och gick in. hängde undan våra kläder betalade 80 kronor i inträde och var äntligen inne I Keybar.... som var HELT öde! dem sa att allt skulle börja vid tolv och vi visste ju egentligen att vi var hela två timmar tidiga. JD köpte 2 öl och jag köpte mig en Vodka-Redbull drink för 92 kronor ( :O ) den var inte särskilt god men jag hade ju köpt den så då skulle den ner!
iom at vi hade lite tråkigt så försökte jag låtta på stämmningen lite så jag berättade lite skvaller som jag satt på (dvs skvaller som jag inte riktigt vet om det är känt eller inte, vissa saker visste dem om andra inte) JD delade oxå med sig lite och JS blev lite cynisk....
Vi hade la inte så jättekul men jag lärde mig lite om dans så det var ju iaf givande. att gå igenom olika dåliga dansstilar med JS var dock roligt =)

vid 00:00 så gav vi dock upp och bestämde oss för att ta nästa buss hem. vi bestämde oxå att vi skulle sticka till Stars nästa helg efter vi vart hos Izzie. medans vi väntade på bussen åt Jd och jag lite mos och alla tre diskuterade lite olika djupa saker om livet.

detta var faktist mitt första besök på en klubb. :O

och asså för första gången ngnsin så somnade jag först. det sista jag minns är att JS satt vid datan kommer inte ens ihåg om hon bytte om till pjamas helt eller inte... men seriöst! det var första gången jag somnade först... nu när jag tänker så har jag vart väldigt trött på senaste tiden... somnar fram för teven... på bussen...osv...hmmm

tough

even if it's tuogh for you
you should try it too
If it's too tough
give it up
Just like you always do

bara prat

när jag somnade in igår så var jag väl inte på mitt bästa humör. jag bråkade igen med min mamma. denna gång var det över min studentmössa. hon ville att jag skulle låna ut den till min moster och kusin så att dem kunde prova den men... jag vill inte. jag vill inte låna ut den till ngn. den är väldigt viktig för mig, det är inte bara en mössa. det är en markering på ett steg i mitt liv. ett viktigt minne. jag kan inte låna ut mina minnen. mina minnen är det som har skulpterat mig till det jag är idag.
jag fick aldrig tilfälle att säga det. hon sade sitt och gick. det hon sade var att hon inte förstår mig. att min moster har hjälpt mig med mkt och därför borde jag låna ut den. att jag är självisk. att jag borde fundera på min tillvaro. det är alltid mitt fel.

jag sov iaf inte så bra.. min toppendag slutade iaf inte toppen. egentligen så skulle jag åkt med min mamma till Alingsås men jag orkade inte sitta i en bil med henne i flera timmar just nu. så nu sitter jag hemma istället och ska snart ner o tvätta... jag kommer aldrig iväg till mina kusiner numera.( de bor i alingsås) händer alltid ngt eller så har jag andra planer. mamma ger mig alltid skuldkänslor över det. fattar inte varför jag ska dit. aldrig ngn som bryr sig när jag är där ändå. det gör liksom ingen skillnad. mamma vill bara inte städa allt själv. nu låter jag väldigt paranoid men om ni kände henne som jag gör så skulle ni förstå. men ingen gör ju det så jag får alltid lite sneda blickar.

men iaf.... idag har jag vart på erikshjälpen för att leta efter en hattmakarstol. jag hittade ingen men såg lite småsaker som såg gulliga ut bl.a en dimlila tekanna som jag var nära att köpa... men jag vill lägga mina pengar på annat nu... ska ju ut ikväll så det kan vara smart att ha pengar då..

snart dvs om 2 och en halvtimma så kommer JS och JD så jag borde nog ockupera mig med annat nu..

_

jag är så trött på vissa just nu.


jag är ingen självisk idiot /"brevet"

....

glädje

jag började min med en svalkande dusch och tog det lugnt innan jag stack iväg till gbg. jag åt lite bland frukost och sedan fick jag och sofia schuss av av hennes pappa in till gbg.

jag fick seriöst ont i fötterna av allt gående i gbg. jag hittade typ inget. köpte en ring,pärldiadem och en ny ring till örat på glitter (egentligen så är ringen för näsan men det ser snyggt ut med en sån i broskdelen av örat). vi åt på Ahlbergs konditori, som jag inte rekommenderar till ngn, jag en svindyr räkmacka för 70 kronor och hon en paj. vi vandrade lite mer och gick in på espresso house och fikade litet. jag har nog bestämt mig för att beställa klänningen som jag ville ha från nätet för jag kan inte hitta den i butikerna. jag köpte ett par vita leggings kom jag på oxå.

men det som gjorde mig glad under dagen förutom Sofia var att jag fick tillbaka resultatet på hp.. jag fick 1.1! högre än vad jag trodde jag skulle få! (jag trodde jag skulle få 0,8 eller 0,9) och innan när jag gjorde provet på nätet så fick jag 1.0.... så jag är väldigt nöjd.


happ nu ska jag göra mig lite havregrynsgröt ^^

shopping

gbg ska jag till imon. ska inhandla lite kläder för "studenten" dvs vita kläder för hisnande priser... japp .. har jag sagt att jag inte är så förtjust i vitt? det är inte fult men jag har svårt för att känna mig bekväm i vitt....
jag ska iaf dit med Sofia och jag hade tänkt att jag skulle försöka hitta en klänning,vita strumpbyxor och en kort vit bolero/lång vit kofta......kanske ett par vita converse oxå.


jag ska försöka hitta lite sommarkläder och lite mer skor oxå för det har jag brist på.. lite feodoror skulle inte heller sitta fel... förhoppningsvis kanske vi fikar på ngt nytt ställe oxå...

(på lördag ska jag festa på flames i gbg oxå...johanna ska sova här då)

om jag kommer hem i tid så blir det nog lite träning oxå.. jag tränade i tisdags (bara lite lätt då dock), i onsdags,har vart ute o gått idag och jag vill verkligen träna imon... och så på söndag kanske med då..

apropå söndag så ska jag ha hit Izzie då osså ska kanske Johanna stanna en natt till. vi ska spela lite då o kanske typ kolla film eller ngt.. vet inte riktigt faktist... vill bara ha hit Izzie..

somnade

japp Elise fyllde ju 20! klart jag är med på det så efter litet desperat letande efter min kassaskåpsnyckel och sedan nedpackande av 8 styckern 5.9% så stcka jag in till Borås.
väl i Borås så upptäckte jag ju då att jag glömt min tröja hemma så jag fick utöver massageolja och lite skum handla in en tröja på en timma... det blev väl och klockan halv sju mötte jag födelsedagsbarnet
Vi kollade på kortegen och stack sedan hem till henne för att supa... hehe... jag slog vad med Emma om att hon skulle däcka först men hon hoppade av vadet :( jag mådde bra, dansade och sjöng hela kvällen och jag halsade la ner fem av mina drickor. (jag gav bort en men hon tyckte inte om den, jag fick smaka på hennes sedan men dem var reeektigt äckliga!). Hela kvällen försökte dock Elises kille övertala mig till att spy för att jag skulle må bättre då... men jag mådde inte dåligt och... jag är smartare än så... även när jag är onykter...
jag tycker alltid det är lika fascinerande att känna när känseln i läppen försvinner men... jag kände aldrig det... jag märkte helt plötsligt bara att jag inte riktigt träffade läppen längre... jag fick lite övning på att vara social och dansa oxå så kvällen var lyckad... men jag var inte nöjd med hennes present....jag önskar jag vore bättre på sånt

på bussen så somnade jag i örby och blev väckt i skene av busschauffören
RSS 2.0