lately I've been hanging with myself

jag har la som vanligt inte gjort så mkt. på sistone så har jag jobbat då ju som jag brukar. ska lämna in mina lönepapper imon så att jag kan få betalt..

men annars har jag shoppat en hel del.. vågar inte ens kolla på mitt konto... haha. jag var i gbg i fredags med Izzie. köpte solbrillor då osså åt vi på en kina restaurang som hette Chings Palace. det liggar på hamngatan 2 precis vid Palace (ni vet där vid Femman) osså köpte jag lite mangor.. 4 stycken som var på rea.. fy genbu kaiden och vanliga fushigi yuugi så jag var tvungen...

I torsdags var jag hos Nattis o såg på film o hälsade på katterna. vi åt lite popcorn o sånt.. annars gjorde vi inte så mkt.. vi brukar inte göra så mkt faktist, jag o mina vänner brukar bara ta det lugnt.  det var kul att vara med Nattis. vi har börjat tappa kontakten med varandra vi var mkt tajtare innan....

Idag har jag vart med Elise!  vi har ju inte setts på ett tag det var typ vis studenten sist men annars brukar vi verkligen aldrig ses. Vi vandrade omkring i knalleland o kollade på reorna. tog en kopp Kaffe på Wayne's Coffe oxå. mkt trevligt.

efter det så åkte jag hem och spenderade lite tid i min säng pga en huvudvärk. kom då på att jag vill ha ett brunt överkast.

nu så har jag skickat ett mail till johanna för hon hade skickat mig ett. jag har oxå prata lite med Izzie och vi har kommit fram till att på onsdag så går vi på Narnia (jag, Izzie o förhoppningsvis Johanna).

har även inhandlat : ett paraply, en ny plånbok, ett par leggings, en lång pojk-tröj-väst, en handväska, bindor o andra tjejsaker som tamponger o balsam, popcorn, diverse tidningar, ett par träningsbyxor, ett bokställ, en hängare och andra saker jag inte kommer på just nu.

Kram Kram
Raine

jajamensan...

just nu så sitter jag hos min far. Eller jag sitter i hans hus vid hans dator merdans jag dricker mitt kaffe. det har hänt rätt så mkt på sistone. jag har ju som sagt börjat jobba och jag har flyttat in i Borås.

jobbet går bra tror jag. det är väldigt stressigt och vissa vårdtagare är lite jobbiga. dessutom så var det som så att på min andra arbetsdag så var det en tjej som hade åkt iväg med nycklarna så jag fick vänta på henne i en timma!! och iförrgår så skulle jag tvätta åt en och ho n hade gömt det jag skulle tvätta! det slutade iaf me3d att jag råkade låsa in min a nycklar i tvättstugan och att jag då fick knacka dörr för att hitta ngn som kunde låsa upp åt mig =(
jag är iaf väldigt trött. jag är inte van vid att gå upp 05:30 på morgonen. jag var helt slut igår. och nästa vecka ska jag jobba fem dagar varav en av dem är delad så jag jobbar sammanlagt i 13 timmar. jag kommer vara förstörd. men trots detta så älskar jag jobbet alla är trevliga och vänliga mot mig =)

flytten håller egentligen fortfarande på iom att vi inte har packat upp allt ännu. jag har mkt kvar att göra men jag behöver lite små lådor att sortera saker i. vi skulle nog snart åka till IKEA så vi köpre lite sånt då..... mina kläder får inte plats och vi har inte tillräckligt med utrymme för våra skor....
mitt rum är somsagt klute småstökigt men jag börjar få fason på det. jag har packat upp allting i princip men har ingen plats att ställa det på så det bara står.... jag bestämde mig för att placera datorn i stora rummet iom att den inte får plats på mitt rum.
jag har börjat dra ner fushigi yuugi igen för nu så har ju FRA lagen gått igenom så jag är lite nervös...

igår så var jag ju som sagt hemma och igår... jag hade nog det värsta bråket hittils med min mamma. jag bestämde mig för att sätta ner foten.
jag tog upp det att så fort hon länner att hon håller på att förlora så säger hon att hon är trött eller så går hon bara. jag sade att jag är trött på det. hon sade ngt om att vi fokuserar på att vinna men jag sade då att jag inte alls försöker det utan jag vill ha en kompromiss. det är verkligen det enda jag vill när vi bråkar jag vill inte ha en vinnande och förlorande sida utan en kompromiss. och att jag är trött på att hon jämt utmålar mig till skurken i allt oavsett vad det är och att hon alltid lägger all skuld på mig.
jag fick iaf höra att hon tycker att det blivit bättre och jag sade då att jag inte tyckte det och att den främsta orsaken till att vi inte bråkar längre lika mkt är för att jag tagit avstånd. (här började jag gråta). och ja det fortsatte så. och för er som inte vet så hatar jag att gråta öppet så det var la typ första gången min mamma såg mig gråta på åtminstone 11 år...

vårat tangentbord fukar dessutom inte hemma så jag har haft lite småpanik. men jag fick låna ett av min far nu så det löste sig. jag har shoppat lite också. Jag köpte en ny väska, leggings, en tröja, en mascar, solpuder och lite småsaker. (hårspray och sånt).

jag har också upptäckt att jag har blåmärken överallt! jag antar att det är från rlytten men jag brukar inte få blåmärken så enkelt!

jag har gjort upp en inköpslista för vad jag behöver köpa.
1. en regnjacka och gmmistövlar
2. foundation puder
3. almenacka
4.undekläder
5. nederdelar (såsom kjolar eller byxor)
(saker som jag bara vill ha)
6. gymkort
7. fedora
8. myggjagare

osså vill jag:
1. att johanna kommer hem
2. ha tjejkväll
3. gå på sitc filmen
4. gå på Narnia
5. gå på Matthew Broderick filmen
6. gå tll Liseberg
7. äta de resternade samkerna av Magnum glassarna

vill ni btw veta hur fantastisk min midsommar var?
jag jobbade under dagen och vid halv fem så var jag hemma och vid fem så somnade jag. vid sex vaknade jag igen och tog mig då en jordgubbe och borstade sedan tänderna. jag såg på lite anime också och sedan vid nio tiden så somnade jag igen ochsov tills dagen därpå. så det mest midsommaraktiga jag gjorde var att äta en jordgubbe... haha jag vet jag är tragiskt tråkig.

vi hörs!

Från Skene tillbaka till Borås

Igår så påbörjades flytten till Borås. vi gick upp vid nio tiden och vid 12 hade vi packat färdigt det mesta. jag kan säga att det var tack vare min storebror Fredrik som vi blev färdiga så tidigt.
SEdan vid tre så kom min mor hem och vi började då med att flytta in saker till Borås. tack vare mig så gick det. Min mamma brukar tröga och flyter gärna ut och vill göra flera saker samtidigt så man måste valla henne.

När vi flyttade in sakerna så var det första gången jag såg hur det såg ut. det var jättefint! det rummet som jag för tillfället kommer bo i var vitt med en svart bårdvägg. jättefint. det var litet men det är nog precis lagom för alla sakerna så länge. mamma ska nog ha det som gästrummet efter att jag försvunnit.

mitt främsta problem just nu är hur jag ska få plats med sängen i rummet....

nu måste jag sticka.. detta kanske är mitt sista inlägg medans jag bor i Skene.. vi ses!

Magnum Equador Darkvaniljglass med mörkchoklad. den smakar ungefär som den vanliga magnum med mjölkchoklad. skillnaden är att denna har mörkare choklad. det gör även så att glassen smakar mer choklad än vanligt. för någon som gillar att äta den traditionella magnum glassen men känner för något nytt men ändåså inte så långt borta från den vanliga så är denna glassen perfekt.
jag själv skulle hellre äta Equador än den vanliga. den får 7 av 10.

Studenten!!! ES3 SHALALALALALA ES3 SHALALALALALAL

champagnerukost hemma hos Frida. gick upp klockan sex var där halv åtta! champagne o jordgubbar!!! tack Frida!
sedan sprang den borttappade hunden skabben in och jag och sanderchen o co letade efter dess husse i ngn halvtimma. sedan bar det av till skolan där det blev cider och ännu MERA jordgubbar.. o annat.. vi hade fotografering. hel klassen radade upp sig fint och jag hamnade återigen jämte Petterson^^ sedan var det långa tal i gympasalen och Esteterna hejade och ramsade på Martin Idehall när han gick upp på scen... tror att han rodnade litet av det ^^ vi gjorde ju massor av ramsor också. sedan åkte vi på flaket!!! vårat absolut finast! vi hade en student hatt på våran och vi hade bra platser så att alla kunde stå och synas bra! men våran musik funkade inte! så vi hade substitut musik från en av klassens föräldrar fast det hörde inte pga att vi vrålade så mö!
Vi är estet vi
Oh Oh
vi är esteter vi
Oh Oh
vi målar agerar
för vi bäst regerar
för vi är ester vi!
Oh Oh
sedan firade jag med la familia! jag fick:
Vin/champagne och Vin/Champagneglas från camilla o elise
En gästbok (alltid velat ha en så jag blev lite chockad), en jättesöt ros o en kossa med köksredskap av pappafamilj
ett smyckeset med grå pärlor (Va!? gråa?) av mamma
ett vitt pärlhalsband (jättefint) en guld ring och en ram med familjefoton från kusinerna
en plattång av pappa
smycken som legat i familjen (klenoder, jättefina! verkligen!) av farmor o lennart
smyckeskrin o örhängen av bror
pengar av spånglund, helena och kerstin

sen klockan 850 typ så stack jag till Stars^^ jag hade så jävla kul!! Sandra var där och hon hjälpte mig med alkoholen när jag skulle beställa! Rosa pantern öppnade jag med! den var inte särkilt god så jag gav den till putte... sedan drack jag ikapp Nattis med XIder. det var 4.5 or så det tog lite itaget. men jag sveper ju så... haha sedan kom Cici och johanna och då drack vi lite mer ^^ vi dansade mkt och jag drack mkt. jag drack minst 8 drickor. jag tror att jag kallade 2 eller tre flaskor för min sjunde så... jaja jag drack iaf en smirnoff ice och flera Xider och lite Rosa Panter.. när andra i klassan kom var jag rejält packad! haha Jag och Emma fick stjärnor stämplade på handlederna och handryggen och mellan nyckelbenen och på kinderna^^ haha det var såna där som visade att vi fick gå och komma in igen... så vi fick ju verkligen gå som vi ville. vi sjöng ES3 låtarna och så sjöng vi "fyfan vad vi är bra2 fast vi satte dit vår namn istället för vi. och jag lärde mig hur man fimptänder^^ jag är stolt det var jättekul men jag var tvungen att sticka vid 1 föra att johanna, nattis och cici stack då =(

Fyfan vad jag är bra!!!!!!!

studebt

lite fulll bara har vairtt på stars mewd jihanna, Cici och nattis gast nattsi o coco srtack tidigt....jag tog studenten idag!!!!!!
'rätttt!
gonatt"!
jag kan stav utan att hivcka nu'1
h8 aha
Eammamamama

haar tagit studenten
pu6tete är snäll l och Amdreas bjöd på dricka!!! kram Es3A FOLKET

samtasl från msn:Annie! säger (00:48):
hej
-Annie! säger (00:48):
druvkdxiryiytr
Kandy Kupps säger (00:48):
hrej
Kandy Kupps säger (00:48):
hej
-Annie! säger (00:48):
*druckit lite
-Annie! säger (00:49):
det blev fel!
-Annie! säger (00:49):
jashfoaiuh
-Annie! säger (00:49):
^^
-Annie! säger (00:49):
dmedc`?
Kandy Kupps säger (00:49):
haha--okej
Kandy Kupps säger (00:53):
full på en torsdag.. hehe
-Annie! säger (00:53):
studenten
-Annie! säger (00:53):
¨öokjdint
-Annie! säger (00:53):
*stvfat
Kandy Kupps säger (00:53):
Jaha... men grattis gumman
-Annie! säger (00:53):
*stavayt
-Annie! säger (00:53):
fam
-Annie! säger (00:53):
...
-Annie! säger (00:53):
tack
-Annie! säger (00:53):
Xisdert
-Annie! säger (00:53):
*xider
-Annie! säger (00:53):
skasova sni
-Annie! säger (00:54):
mnsaratt
-Annie! säger (00:54):
*natt
Kandy Kupps säger (00:54):
Ja..dt gör du nog rätt i
-Annie! säger (00:54):
^^
Kandy Kupps säger (00:54):
godnatt..grattis igen
Kandy Kupps säger (00:54):
puss
-Annie! säger (00:54):
ydwfsgjkandy jjkupss

jag kan civvst stavar!
kram


ps jag kan inte känna min hakak
^^kram

jag kiakn själv

jag lärde känna en nyt ida och en till aleccxxandra

:P
nraj
bra


jag har hskcak'!
*hicka

I dont love you

I joined the army but he waited
I cheat but he's forgiving
I even cursed at his mother
But he says I dont love her

I never once said I love you
But he asked dad for my hand
I told him I dont want a family
But he set the date

How do I break up with him
he's too slow to see that I dont love him, I dont love you
Though he has always been a straight A
I have to run away to escape his love

I send texts to tell him that I want to end this
but he just say that he doenst get them
I've changed the locks countless times
But somehow he always aquire a key

How do I break up with him
he's too slow to see that I dont love him, I dont love you
Though he has always been a straight A
I have to run away to escape his love

I don't love you and I'm not joking
I don' love you so why wont you leave  repeat

Utkast: jag har ...

jag har jobbat i tre dagar nu. jag började i måndags och gick alltså upp vid 5. japp, jag som inte gillar att gå upp tidigt. jag har iaf kommit tidigt till jobbet ända sens jag började... bara tre dar men ändå... jag älskar verkligen jobbet... alla människor är så snälla!

min "gå-brevidare" hette Agneta och hon var super snäll! hon gjorde jättemkt och jag lärde mig verkligen från henne. de andra arbetarna är också jättetrevliga. jag kommer dock inte ihåg alla... men asså en från sjöbo som jag inte gillar egentligen jobbar där.. det finns typ knappt tre människor i Borås som jag inte gillar och en av dem jobbar där..... typiskt eller hur? annars är det ett dröm jobb.

en av vårdtagarna frågade mig faktiskt om vad jag tyckte och jag svarade: "jag ville helst jobba inom vården så när jag blev erbjuden detta jobbet så blev jag verkligen jätteglad. jag har alltid gillat att ta hand om och hjälpa människor. och jag gillar att vara runt människor." jaa jag vet att jag låter smörig och blödig men jag gillar det verkligen. jag blir glad i hjärtat liksom.. fattar ni?

jag har iaf ledigt några dar framöver för jag tar ju studenten imon och på fredag börjar vi flytta till Borås. så jag kommer inte blogga så mkt framöver.... orsaken till att jag inte bloggat så mkt innan var pga att jag vart så trött på sistone.  och igår så sov jag hos min brorsa och jaa jag kom i princip dit och somnade... eller aa han snarkade och jag sov ju ihans soffa och den står i samma rum som hans säng... så det gick inte så bra att sova.

nu så sitter jag hemma och har idag fryst på jobbet så jag har gått omkring i min brorsas alldeles för stora tröja. sedan kom jag hem städade för imon med mamma och åt litet. tvättade och åt jordgubbar och nu ska jag borsta tänderna och ansiktet och lägga mig i sängen min.

godnatt folket

Oh Darling

capo2 2,0,3,0

maybe there's something
something, something
maybe there's something
keeping you away

maybe there's nothing
nothing, nothing
maybe there's nothin
keeping you away

Oh darling
what did I do
Wasn't that single rose enough for you
Oh darling
what did I do
to make you put all the blame on me
You're putting the blame on me

So what if there's nothing
nothing, nothing
So what if there's nothin
keeping you away

'Cause now there are clothes all over my floor
and there's a foul breath near my neck
there's an arm clinging to my waist
I know it's not you cause he can handle me. well.

Oh darling
what did I do
Wasn't that single rose enough for you
Oh darling
what did I do
to make you put all the blame on me
You're putting the blame on me

söööööndag

Igår så var det SSU möte. jag är ju inskriven och Iziie ville att jag skulle komma så jag sade att jag skulle komma dit. men... så började inte min gårsdag. det enda viktiga jag kommer ihåg är egentligen att jag åkte till Visko och köpte mina student skor och sedan övnigskörde jag till Izzie.

Hos Izzie så dushade jag håret, lånade sockar och öppnade dörren åt Dinwen (in in huset alltså). sedan anlände de andra medans jag plattade håret och då passade Izzie på att påstå att jag är skygg^^ lite skygg är jag men inte så skygg.. haha

vi började då med att starta mötet. vi pratade om olika saker och bland annat så startade vi en kassa. den heter DOFSVIKTÖO det sår för "Den Obestämda Fonden Som Vi Inte Kan Tala Öppet Om".^^ sen gjorde vi äppelpaj och åt bl.a den och makaronisallad. Vi såg på filmerna Insdíde Man, One missed call, Djungelboken och Oliver och gänget.

jag tyckte bäst om One missed Call. jag var rädd och satt och kramade Dinwens arm hela tiden. Izzie satt och kramade min midja typ.. vet inte riktigt vad hon kramade... hon satt iaf jämte mig. Vi skrek en gån och då skrek S.R också. haha det var trevligt iaf

jag sov öevr där. jag fick låna ett par siden kalsonger och en stor t-shirt att sova i. haha det var skönt att sova i dem men dem satt konstigt...

klockan 07:20 så gick jag upp och gick hem. var hemma vid 08:10.  lite senare slog jag på teven och då stod det så här på sexan:

Detta är en hypnotisk skylt
När du läser detta kommer du
att somna och sedan vakna upp och veta
att sändningarna börjar klockan 08:30

tyckte det var lite komiskt... sedan såg jag på Yu-gi-oh.. inte så pjåkigt faktist i brist på annat. sedan stack jag och mamma in till Borås för att handla lite saker. resultatet var: ett par röda myggjagare för 29 kronor, ett par svarta tygskor för 199 och en vit kofta för 199 till min student. mor köpte med lite övertalning två toppar. vi hann med lite pauser och sånt. jag lyckades även att få en fläck på min nyaste klänning. inne på Jc så såg jag lite olika saker som jag vill ha som t.ex solglasögon! inne på Lindex och Kappahl fanns det också solglasögon som jag ville ha.

Vi övningskörde tbx och jag gjorde inte lika många fel och nu har jag klippt iordning min lugg och ska snart göra mimn lunchlåda för imon ^^

inlägg bara lite sådära oseriöst i brist på annat att göra för i denna hetta är det lite svårt för jag har ont och känner mig lite trött jag lyckades tom somna nästan innan men gjorde inte det...

det finns just nu myggjagare på Visko. jag vet detta för att jag varit där idag och köpt skor till studenten. jag behöver fortfarande en topp dock. jag vill jättejärna ha myggjagare...
och en laptop, en ny ny bredare säng med annan gavel, feodoror, kläder, ps3, lägenhet i Karlstad, Utbildning i Karlstad, elgitarr,platttång osv... tänker fortsätta senare.

Idag har jag vart som sagt på Visko. gick upp vid 8:30 idag och ska upp vid sju imon. har städat källaren och planerar att åka till Izzie senare idag om min huvudvärk släpper.

orsaken till att jag ska upp tidigt imon är för att jag på måndag börjar jobba. jag ska börja jobba klockan 7 och detta betyder att jag måste ta en buss som går 05:40 =(...

stockholmsbilder 1:a dagen


Ostens rike där allt är ostigt och gjort av osten själv

Ost är ett koncentrat av mjölk vilket gör ost till ett livsmedel med högt näringsinnehåll. Två till tre skivor ost med en fetthalt på 28 % ger mellan 7 och 28 % av rekommenderat dagsbehov för en vuxen kvinna av vitamin A, riboflavin, niacin, vitamin B12, kalcium, fosfor, zink och selen.
Ost innehåller mycket protein och proteinet är av hög biologisk kvalitet. Ost finns i flera olika fetthalter. Omkring en tredjedel av fettet i ost utgörs av omättade fettsyror.
10 skivor ost om dagen räcker för att täcka vårt kalciumbehov.

vill dock lägga till att all ost inte är bra. det finns ju billighetstost osv.

kalcium:
  • Det mineral som förekommer rikligast i kroppen (över 1 kg)
  • Skelettet och tänderna är depåplats och det krävs D-vitamin och magnesium för att kalcium ska kunna absorberas ur födan
  • Det krävs rikligt med kalcium eftersom skelettet inte är en statisk, orörlig del av kroppen utan förändras och förnyas kontinuerligt
  • Det kalcium som finns i blodet är viktigt för musklernas sammandragningsförmåga, nervernas reflexreaktioner, hormonbalansen samt blodets koaguleringsförmåga
  • Viktigt för normal funktion i hud och vävnader
  • Kallas vardagligt för kalk

STHLM I MITT HJÄRTA

allt började i tisdags.
jag gick upp tidigt för att åka och klippa mig. mamma pröjsade så jag tackade ju ja. Juha hette snubben som skulle klippa mig. jag sa att jag ville toppa det och klippa en sned lugg. ja han började med att borsta mitt hår.. jag har lockigt hår så man brukar oftast duscha mitt hår först. jag sade ju inget för min mamma hade bara gett honom lovord och hade även sagt att han var proffs... jaa sen började han borsta det på ngt sått så att mitt hår blev bara större och större och jag såg ut som kusin det och kunde inte se mkt. han frågade då hur mkt han skulle ta bort och jag svarade att han skulle ta bort det döda. han tog bort en hel del. sedan klippte han luggen. men asså! han klippte liksom en såndära lolita lugg fast klippt så att ena sidan var kortare.... och sedan så försökte han "fixa" kusin det stilen men slutligen sa han och jag citerar "nä, ska vi sätta upp det i en tofs?" wtf! liksom! jag var bara paff när jag gick därifrån. det första jag gjorde när jag kom till en affär var att köpa bobby pins och sätta upp luggen...

sedan hade vi svenska och jag skulle ha en presentation.... jaa... det gick piss... jag var lite "speedad" pga av mitt "kaffein" (kaffe med mkt socker) japp jag får nog bara G... så jävla besviken på mig själv! jag hade allt planerat men så gick jag bort från planering...

jag var på väg hem från svenskan. jag och Dinwen skulle baka lite till resan och jag skulle sen åka hem till hennes hem och sova där. innan vi stack till mig så stannade vi till i bibblan så att jag kunde låna lite böcker till mig som jag kunde läsa över lovet. på väg ut mötte jag syläraren som berättade att min bild lärare sökte mig och jag gick ju självklart och sökte upp henne. japp det visade sig att jag hade glömt lämna in en uppgift. jag fick sticka hem och leta upp denna uppgift och lämna in den... jag är dock lite orolig för jag valde blyerts och alla andra har gjort i tusch....

sen kom jag hem...bakade.. duschade, packade och åkte till Dinwen.. på väg till henne när vi hoppade av bussen så berättade hon att jag var duktig på teater för att vara en amatör =) jag tar det som en komplmang. jag var inte vaken så länge hos henne.. åt kvällsmaten osså såg vi på desperate housewives och sedan bäddade jag hennes syrras säng och slocknade.

nu var det dags för att sticka till skolan och bussen som där stod och väntade på att klassen skulle anlända. jaa resan tog... drygt sex timmar.. jag lyckades inte somna trots att jag fann mer än en bekväm ställning i de ngt ovana men bekväma sätena.

när vi anlänt och efter att jag hade blivit upplyst om att monopolets gator är tagna från riktiga gator i våran huvudstad Stockholm, incheckning i rummen, återerövring av det bra skåpet (jag hade ansvrata för att ta nycklaran och valde då den bra nyckeln som hade det bra skåpet och sedan hade dinwen tagit den nyckeln men jag fick tbx den! haha!) jag bäddade och ställde iordning saker osv. sedan bar det av till Teatern Peter Pan. den var jättebra men jag var lite besviken på att Peter Pan inte var snyggare. jag hadfe velat ha lite "eyecandy" Krok var dock snygg så.. jaa.. Det fanns en åskådare också som var vrålsnygg. han var blon och hade lite längre hår kanske ngt runt 28 år kanske. haha

sedan kom vi hem och jag somnade som en stock som precis blivit nedhuggen. eller aa jag klippte iordning min lugg först. =)

andra dagen:
jag gick la upp ngn gång vid sju och gjorde mig iordning. vi skulle till Strindbergs muséet på morgonen. vi åkte tunnelbana som jag hade börjat gilla. och promnerade sedan längs med olika gator tills vi slutligen kom till Drottninggatan. väl där så gick vi omkring lite för vi var tidiga. bl.a så såg jag Shock affären, en affär vid namn Cum (sic!), mer underklädes affärer (De verkar finnas överallt i sthlm) mer monopol gator och självklart fler lejon(stenlejon). sedan gick vi in. vi fick gå upp för fler trappor (en till Stockholmsk fluga?) och slutligen kom vi in i en lägenhet som innehöll tre av strindbergs tavlor, några foton och lite smått o gott. en guide pratade lite och slutligen så fick vi gå in i hans lägenhet. Stridberg hade utsökta tapeter. det var ungefär sådana som jag själv vill ha. vi såg lite olika saker och fick höra om Strindberg.
sedan bar det av till moderna museet. vi gick hela vägen dit! det var skitlångt och när vi kom fram hade jag skitont i fötterna. jag kunde inte ens stå still för att det gjorde så bajsont! verkligen! jag har aldrig haft så ont i fötterna! jag överdriver inte! jag har verkligen aldrig haft så ont i fötterna innan! och jag har liksom fel på fötterna och är rätt så van vid att ha ont i fötterna och jag känner inte ens längre när jag får blåsor på fötterna längre. Jag hade ont!!!
aja på musset hade vi också en guidening. den var rätt så lång och iom det onda så kändes den längre. vi fick se rätt så mkt. Salvador Dali, Andy Warhole, Paul Mccartny, och min favorit som jag inte kommer ihåg namnet på nu.. men det är franskt. man fick tyvärr inte ta foton. haha.. en utställning betraktades av flera som läskig men jag tyckte den var rolig. den var så sjuk att den var rolig. på samma gång var den även annorlunda och underhållande. i vårat samhälle är sän konst så annorlunda så det var ett friskt inslag... sedan efter detta gick vi till en skola och fick se på verkstäder. Nu så fick vi åka tbx dvs vi slapp gå!!! YES! vi åt glass med ^^
när vi kom hem så var jag utslagen i en halvtimma och sedan kom teatrarna och då var Sanderchen och Dinwen så snälla att dem följde med mig till mataffären. jag köpte min första ostfralla ngnsin och ytterligare en cokezero... på vägen tbx så pratade vi först lite om det moderna museet (jag berättade litet, jag var rätt så impad) de var inte så intresserade men de fattade inte tror jag..konst är ju mkt psykiskt... de hade nog behövt se det..... (det går ju liksom inte att berätta om en tavla på samma sätt som det går om en pjäs. teater är mkt kroppsligare än en tavla.....) och jag vet inte riktigt men jag fick en liten... typ... ignonering av dem och de började efter det prata med varandra om teatern de hade sett. jag lyssnade på när de pratade och den lät jättebra! jag hade jättegärna sett den!
men jag brydde mig inte så mkt om att de pratade med varandra iaf.. de hade ju följt med till affären med mig. jag var tacksam jag ville verkligen inte gå ensam. men en grej! Dinwen vägrade tro på att ost är nyttigt. på vägen dit så hade vi påpekat att hon äter mkt snabbmat och därmed onyttigt. inne i affären så sade hon sedan när jag plockade fram min ost "hur kan ni säga at jag äter onyttigt när ni/du äter ost?" och ja sedan försökte jag och sanderchen förklara att ost är nyttigt... jaa det gick inte riktgti därför kommer nästa inlägg handla om ost.

en ostfralla och tågåkande senare så befann vi oss vid slussen igen och skulle gå på "nakna damer på bottenvåningen i lägenheten bredvid". före den så hann jag dock med att köpa ett nytt skissblock för jag lämnade ju mitt hemma (idiotiskt gjort!) pjäsen var inte så jättebra i början. det var monologer och Adams pappa och Vaheden var med. i pausen så sprang jag o Sanderchen runt för att hitta lite choklad. på nio minuter hann vi med två stycken ...såna där tågaffärer... Vi gjorde iaf en presentation.. applåder till oss^^
efter pausen så var det mkt bättre. det var fortfarnde egentligen monologer men det var lite dialoger inblandat. det var mkt roligare! underhållande!
sen var det raka hem. dvs till vandrarhemmet. det var ännu mer tunnelbana då och väran mentor gjorde sin vanliga tokräkning som han hade hållit på med ända sedans vi anlände i sthlm. haha

på vandrarhemmet så satt jag, Sanderchen, Emma K och Aspen och bytte historier. skitkul! jag skrattade jättemkt! vi pratade om jobb och konstiga saker och människor. hur vuxna är när de är fulla osv

det var dag två så vidare till

dag tre:
jag gick upp vid sju trots att jag siktade på klockan 6 haha. duschade och gjorde sådana dära skönhetsgrejer. vid 07:45 så gick jag till Sanderchen och väckte... eller aa hon hoppade upp själv efter några minuters vistelse i rummet. städa rummet. åt frukost (då smugglade jag även ner två frallor att ha till hemresan. sedan samlade vi/jag ihop alla i mitt rums nycklar. satte in bagage i bagagerummet och sedan bar det av till sthlms mitt.

vi blev ledda på sighstseeing av våra mentorer. Vi fisk se slottet. slottsvakter och fina hus. kanonkulan och ...ehmm jag kommer inte ihåg vad mer haha.... efter några timmar så släpptes vi lösa.
då kollade jag,Sanderchen och Jentan in lite affärer, sjöng national låten och upptäckte att inte kunde den haha!

jag köpte en påse för tio kronor på Lagerhaus och.. kollade på affärer och saker...inte mkt mer.. sedan stack vi till Sinkensdamm för att möta herr buss.

hemresan var sömnlös men den hade sina fina stunder. t.ex rasten så vi åt och jag fick gå på toa. åt även pannkakor ^^ hehe vi åkte från sthlm klockan ett och vid sju var vi hemma i lilla Mark. några timmar efter det sitter jag nu här o bloggar.

jag har hunnit med att ladda in mina bilder på datan samt att se på Smallville och äta gröt..... sist men inte minst så har jag även tagit en dos utav maroon 5 och därmed stillat min abstinens ^^

nu så ska jag inte dryga mer utan sova lite i min säng som jag saknat.

god natt

palestinasjalen och hemtjänsten

idag så gick jag la upp vid 07:17 ngngång. jag började egentligen klockan 13:30 men jag skulle in till Borås så därför gick jag upp tidigare. jag planerade att ta 07:55 tåget så klockan 07:50 stod jag på busshållplatsen. i god tid tänkte jag... jag kom ju dock på att det var till tågstatinen jag skulle gå till och inte bussen. jag missade tåget och kom fram senare än tänkt. jag visste inte var stället jag skulle till låg så jag behövde ringa mamma så jag köpte ett fyllapå kort och då funkar ju självklart inte den. men jag kom fram en halvtimma för tidigt iaf. jag fick jobbet! wooho! ska börja på måndag med att gå bredvid. ska göra det i tre dagar och sen börjar jag med det vanliga. jag är timo och kommer få drygt 90 eller 100 kronor i lön. jag vet inte exakt. men det är hela lovet så.. hehe.. gick tunt på stan serdan lite och letade efter student skor och kofta. hittade varken eller men jag spran på Elise. vi sade inte så mkt dock. köpte sedan en lila palestinasjal på JC =) för er som inte visste så har jag velt ha en hur länge som helst. med den gula som jag köpte igår i gbg så har jag nu två stycken^^ haha jag är glad=) från inga till två!
.
har pratat med min far idag oxå. vi kom fram till att han ska ge mig pengar i studentpresent. vi pratade lite om mitt jobb oxå och det faktumet att jag måste gå upp så tidigt som 5 på morgonen för att komma i tid!!!! jag är dessutom verkligen inte en morgonperson... aja de sa att om man betalr 30 kronor per månad så får man dricka hur mkt kaffe man vill^^

imorgon så ska jag till frisören. ska toppa,klippa ur och eventuellt klippa en lugg och lite lager. iom att jag inte klipper så ofta så är det viktigt att han klipper en frisyr som även när det blir längre ser bra ut. jag planerar på att inte klippa et ngt mer tills i september/oktober... kanske blir blond oxå. jag vet inte riktigt. jag håller hursomhaver på att spara ut håret nu. jag ska inte färga om det första jag bestämt mig. dvs jag har en utväxt nu. den syns inte jättemkt iom att min färgning är en toning. imonrgon har jag även den sista svenska inlämningen. min bokläxa.. vi ska hålla en muntlig presentation.. vet intehur det blbir med det och jag är inte den enda som ska redovisa om liftarens guide till galaxen.

jag ska köpa ett par solglasögon på kappahl när jag får pengar igen. dem var jättefina! stora och inte helt rundade men nästan. jag blev kär men jag kan inte lägga ut så mkt nu. inte ens så lite som 99 kronor =( vill ha ett par leggings frpn gina också. om jag får tag på 2 par leggings, en till klänning och ett par till solglasögon så är min sommar fixad. då tror jag att jag kan klara mig..

over and out

Magnum Colombia


i konsistensen så påminnde den om en daim iom med att den hade runda kulor som knastrade när man tuggade. den hade en svag smak av kaffe, precis lagom om jag får säga det själv. chokladen var även den god och var perfekt i kombinationen vanilj,choklad,kaffe och kanderat socker. för er som smakat Magnum Maya Mystic och tyckte att den var god men att kaffet var lite väl starkt rekommenderar jag denna till. jag ger den 6 av 10.

RSS 2.0