jag orkar inte! kan du inte fatta det?? du får mig att må dåligt

jag blir så extremt trött på dig!

du klagade på att datorn går långsamt, varje gång du sitter där så klagar du!
har du ngnsin hört mig klaga på den? nej det har du inte! för jag bryr mig inte. den funkar ju!

tror du verkligen då att när jag säger att jag tänker ta bort ditt konto så är det för att JAG vill ha en snabbare dator?? nej det var för fan för dig som jag skulle ordna det!
du ville inte ens ha ditt jävla konto! och vafan spelar det för roll om det är ett eller två konton som vi andvänder? det är ju bättre med ett!

Åhhh blir så trött  på dig!!

Du sa att jag skulle få datorn av dig?? var det ett till tomt löfte? det är alltid tomma löften.

men att du sedan har mage att skälla ut mig när jag gör ngt snällt? det tar priset!
att du börjar klaga på mig och återigen så säger du att det är JAG som bär all skuld ? hur fan kan du få det till det?

Jag vet, jag vet du säger jämt att jag inte kan behandla folk på "detta" viset. Men det är bara dig som jag behandlar så! och det sättet som jag "behandlar" dig på bleknar i jämförelse med ditt.
du har ignonerat mig, du nedvärderar mig, du lyssnar inte, du respekterar inte mig och du har aldrig ens varit där för mig.
Hur fan kan du säga att du älskar mig? man behandlar inte folk man älskar på det sättet som du behandlar mig!

jag orkar inte! Du bryter ned mig, du kommer slipa på mitt psyke tills jag går sönder totalt. jag tål inte det.

Tror du verkligen att jag bara blir nedstämd lite då o då utan orsak? jag är ingen maskin. jag kan inte gå från nedstämd till glad på några minuter.

min dag är.... jag var glad imorse.

Du får mig att skrika på insidan

Du säger att allt är mitt fel?
du säger att jag borde fråga dig för att det är så du gör?
men allt du säger till mig är en order, vart är frågan?
vart är den påstådda ödmjukheten?

Du säger att du lyssnar?
Du säger att jag ska lyssna på dig såsom du gör på mig?
Om du verkligen lyssnat så skulle du hört vad jag sagt, är det kanske därför du vänder på mina ord?
Jag lyssnar redan mer på dig än vad du lyssnar på mig

Jag ska respektera dig för att du är den du är?
Nej tyvärr, jag respekterar bara dem som beter sig respektfullt
Du kan inte begära något av mig och sedan inte ge mig något tillbaka
Jag är lättad

ahh mitt kontos innehåll minskas mer o mer

kollade igenom mina inlägg. såg att jag hade skrivit att jag planerade på att kpa en kofta och att jag ville ha 2 klänningar till. jag har köpt både två klänningar till och koftan...


kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder, kläder. kläder, kläder, kläder,

jag tror ni fattar min nuvarande last..

ännu en dag ickenoterad i den ickeexisterande almenackan

Idag har jag som vanligt jobbat. nu har jag kommit in i arbetet och tiden flyger numera iväg. jag har även idag försökt fixa med min fredag så att jag kan åka upp till Karlstad. det gick la sådär. utav fem (tror jag) så gav mig en ett kanske och resten nej =( jag hoppas det löser sig! sedan gick jag på stan ett tag och kollade omkring efter en klänning att köpa in till min nuvarande alldeles för liten samling med kläder.
Jag var inne på ngra ställen men på MQ fanns det två klänningar som verkligen skrek "du älskar mig! DU ÄLSKAR MIG!" och ja.. jag älskade dem nästan. de gjorde under för mina bröst men... den framhävde delar som jag helst inte vill...framhäva... hur som haver så tog jag foton på dem för att jag kanske ngn gång i framtiden köper dem eller syr upp en egen variation. bara tiden vet vad jag kommer göra.

sedan var jag inne på Lindex och där så fick jag upp ögonen för en skitnajs BH som tyvärr inte fanns i min storlek osså gick jag länge och höll i en annan BH och ett negligé. sedan på plan ett så upptäckte jag också en fabulous skjortklänning. den var grön rutig och den ger verkligen det intrycket som jag vill ge så den är ju perfekt för mig! men min ekonomi tillät inte det inköpet. jag vandrade därför därifrån med bara det rosa negligét.

jag har nu iaf planer på att köpa den skjortklänningen och ett par skor från din sko den tjugofemte^^
åhh jag glömde nästan skriva med den helt enkelt underbara väskan från Gina! den är brun,stor och helt underbar!

Jag hoppas innerligt att jag kan få tag på en bra korridor i Karlstad!

Kram
Raine, the center of all that is appreciated, Strahan

Karlstad, mitt nya hem?

nu så börjar jag fatta att allt verkligen händer.. men det är ändåså svårt att greppa. "jag ska flytta hemifrån". jag ska bo i karlstad. jag ska plugga till sjuksköterska och förhoppningsvis jobba därmed samtidigt. jag vill lära mig tyska och japanska och dessutom  plugga en termin utomlands om det går.

men nu så blev det liksom mkt att göra på en gång! söka lägenhet eller iaf en korridor, studielån, csn bidrag, göra upp en lista över vad som ska med och vad som inte ska med, köpa saker som jag behöver t.ex micro. men det är väl bara att bita ihop och inte vända mig för vinden?

det finns samtidigt så mkt som jag vill ha till mitt "egna hem" jag vill ha (i rangordning):
En ny säng(, en bred säng med svart stolp stomme)
En laptop
Ett barbord +stolar/stolen
Ipod + högtalare
En hattmakarstol
En kristall krona
Ett playstation 3

det är så svårt att fatta att detta händer!
Jag kommer få en egen adress!Karlstad

jag har sovit i drygt femton timmar. jag vet inte vad det var.. jag bara somnade liksom.. jag vaknade iofs fyra ggr men ändå.

femton timmar liksom.

hur som haver har jag fått svar nu ^^:

Johanna skickade et mess till Annie vid fyra tiden som sade att hon kommit in till Karlstad. Sedan Gick Annie omkring lite galet och kunde inte riktigt koncenntrera sig. Hon hade tur att Bilförararna var mer uppmärksamma än henne. efter åtskilliga timmar så var hon äntligen hemma. hon satt framför datorn och var nästan för nervös föra att stava rätt. hon klickade in på sidan där svaret skulle stå. allt hon behövde göra var att scrolla ner. där tvekade hon. om hon fick reda på svaret kund ehon inte skjuta upp det mer. tänk om hon fick ett nej? hon bestämde sig iaf för att svaret inte skulle ändras om hon väntade. hon scrollade ner och... hon såg två bokstäver forma ordet "JA". hon hade kommit in på Karlstad!
hon skrek nästan av lycka! pga av grannar så var ett skrik inte passande så hon fick nöja sig med att glatt vifta med armarna. hon fortsatte då att kolla på sida och såg att hon blivit struken. Hon blev lite besviken. hade hon så dåliga betyg? det hade hon ju iofs men hon var struken pga at hon kommit in på sitt förstahandsval.

lite smått

häromdagen så var ju jag på en kurs och asså... det var lite småkul men asså.. en av lärarna kollade i princip bara på mig. han kollade bort kanske tre ggr eller så men bara i ngra sekunder sedan kollad ehan på mig igen. jag tycker sånt är läskigt!

annars så var det som så att vi lärde oss olika förflyttnigstekniker. först i teori och sedan fick vi prova på varandra. mötte nytt folk osånt.

men från det ena till det andra. jag får svar imon!!!!! jag e sååå nervös tänk om jag får nej!!!!!! AHHH! usch...
aja korsa era fingara för migbtw så har jag har kommit fram till att jag verkligen gillar att blogga

det här inlägget blev alldeles för kort.


hmmm... jag var inne på H&M  häromdagen. dem hade världens sötast kofta. tror jag ska köpa den. den är säkert inte så dyr och jag borde passa på medans jag kan.
jag har ,apropå kläder, drömt lite opm diverse plagg som jag skulle vilja sy upp ngn gång. nu har jag drömt om en slags skjorta med korta ärmar och polokrage i spets och ett vanligt spagetti linne under i satin eller dylikt. det vore snyggt med ett skärp också på men... har tänkt att visionen annars borde funka som en klänning...

jag vill köpa en eller två klänningar till... jag vill ha en stor garderob! ÅH vi fick hem en ny katalog häromdagen och däri fanns det två par skor som jag blev lite kär i..

jag vill ha dem... och två klänningar och parfym.. och... och... mkt! om man ändå hade den perfekta kroppen och ett bankkonto utan botten

svänga betyder backa men ibland så är det svänga

det är sjukt jobbig att övningsköra med min mamma. Hon sitter alltid och ger kommandon om vart jag ska. jag frågar vart jag ska och då svarar hon t.ex rakt genom rondellen. men ibland säger hon "det bestämmer du själv, jag säger inget om vart du ska" seriöst irriterande för hon menar det inte och  både hon och jag vet det.
Idag så skulle vi köra litet då och jaa det funkade inte så jättebra. I första rondellen så frågade jag "ska jag blinka här ngnstans" mamma svarade "nej, det ska du inte."  när vi då kom till stället där jag skulle blinka ut så blinkar jag ju självklart inte och då blir hon irriterad för att jag inte blinkade. (jag trodde jag skulle blinka men ville vara säker. det var därför jag frågade) *suck* (jag gjorde ju som hon sade!). vid ett annat ställe så sade hon att vi skulle svänga in vänster på första bästa så att vi kunde svänga runt. ´när jag svänger in på första bästa så blir hon sur för att jag körde för långt och börjar då prata om att vi ska backa runt. kan ni se skillnaden på vad hon sa? hon gav mig direktioner om att göra det på ett sätt men menade i sitt huvud ett annat. så här är det i princip jämt iaf. det är tröttsamt!

you scare me

You look so plastic pretending to be
everyone else that isnt yourself
why dont you give me your hand
while there's still a chance
to save the life
I thought you had /  you once had

Look well and look alive
the dresscode the life code
the bar code on the soul inside
look well and look alive
You're not like everyonelse
but just the same

Dont you know that you scare me
When you copy
Where is the one that gave me a piece of her own mind
is she on the inside

These mirrors everywhere dont show me a damn thing
Dont let go today
I need someone else who is sane
Everyone else around me is the same
Dont they know that they scare me
with their smiles

You look so plastic pretending to be
somebody else
Why arent you good enough
please make this madness stop
You scare me when you smile like everyone else

gröt texter

jag fattar inte det här med politik. dem säger aldrid ja eller nej och den enda informationen man får brukar vara lika informativ som ett spädbarn utan talförmåga.

Det känns som en slags populritets tävling sär dem med dem starkaste och mest förståelse bara argumenten segrar. och ja sedan efter fyra år så byts ju dem ut och då förstörd det som de åstadkommit. och efter ytterligare 4 nya år så kommer ngt nyttt och då förtörs de tidigare 4 åren igen... vad är meningen?

förstöra, bygga upp och förvirra?

vad gör dem mer?

joo dem stärker Sverige! ja! lägre skatter!
men vad spelar det för roll när ingen ändåså blir nöjd?

och detta med kungen? behålla eller kasta? vad vill folket göra egentligen? och detta med att han gör bra PR? och tjänar bra pengar åt Sverige?
är det verkligen som så att han drar in mer pengar än vad vi spenderar på honom? och varför just honom?
Vi är ju så besatta av att förbättra och förnya allt annat. varför kollar vi inte upp allt? det kanske är som så att det finns ett bättre sätt så att vi kan få in mer pengar?

och verkligen detta med information.... om jag vill läsa svåra ord så kan jag ju förfan läsa ett jävla lexikon! den skulle iaf ha mer kontext och en mening! seriöst ibland så känns det som om dem bara väljer ord slumpmässigt för att göra talet längre.
som att dem försöker dölja deras förslag. förslaget är deras fula dotter som dem pg av fulheten sätter på en stor strandhatt och en spetsklänning och när inte det räcker så lägger de till lite pärlor....

om de ska tala till en medelsvensson så kan la de tala så att man förstår? eller är det planen? att förvirra tills dem säger Ja?

förstå eller förbryllad

genom att se på andra ser jag hur jag vill vara.. tror det är därför som jag är så intresserad av hur andra människor beter sig. genom att se på andra så kan jag se attributer som jag gillar och även hur jag ska applicera det på mig själv. jag ser även hur människor reagerar mot olika slags typer. så jag vet på ett ungefär hur jag ska fram de reaktionerna jag ska få.

jag kom bara att tänka på det idag.

ett annat skäl är nog också för att jag vill förstå mig själv bättre och min omgivning.

You dont know (ofärdig)

You dont know what I go through
just to give my lips to you
And lately it's been getting harder
Cause you dont see what you mean to me

But what you dont know abuit us
please pretend that you do
Cause I dont care if you're here or there
just think of me like  think of you

Your guitar is waiting for you
next to it stands the question mark
You dont know the echo
that sounds when you're gone

Even when you're gone
my feelings stand strong
but next to me stands the question mark
Is this where you want me?me and you (make you feel) Ofärdig

I know we're just lovers
beneath the covers
But we (both) know we make music
on and off the sheets

what if I said I love you
when you arent here
what if I said I care
when you weren't near

How does that make you feel

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!

Jag har spenderat så mkt pengar på sistone att jag inte vågar ringa banken och kolla hur mkt jag har kvar...
och förutom det så är jag väldigt ängslig nu pga intagnings sakerna för universiteten jag tror seriöst inte att jag kommer in på Karlstad! jag vet inte vad jag ska göra! jag bryter snart ihop jag vill gråta så fort jag tänker på det... så jag försöker att inte tänka på det. om jag inte kommer in där så ska jag gå ut o supa mig full dagen som vi får svar!

jag känner mig så trött på mkt nu. på mig själv mest. jag är bara så hopplös just nu. ingen motivation alls! vad är det för fel på mig??

och asså jag är helt kär i ett par solglasögon på ur&penn men jag vågar inte köpa den pga min ekonomiska status + att jag behöver en till åsikt om dem.... jag lyckas inte bli självständig trots många försök.

Lilla Jag/saker ni kanske inte visste:

 • jag börjar gråta om det blir för spännande i en film
 • jag är överfascinerad av Japan (och Kina)
 • jag var sist på att lära mig att säga sju och räkna till 20 i min klass
 • Jag kan leva på havregrynsgröt ENBART i flera dar. jag äter just nu min andra portion gröt för dagen.
 • jag har UNS (fråga mig dock inte om det)
 • Jag har korrigerat mina framtänder, jag hade glugg innan och jag tyckte inta alls om det så jag hade tandställning och numera har jag en liten metall tråd.
 • Jag har ortopediskt fel på mina fötter. (pes equinovarus adductus +höga fotvalv och olika långa senor) så jag har egentligen inlägg som jag måste andvända men jag ogillar dem starkt o de är mkt obekväma.
 • Jag älskar regn
 • mina favorit "intag" är keso, granny smith äpplen och havregrynsgröt
 • Jag har inte ätit Godis på... ja sen i December du kan säkert räkna ut själv
 • Som liten var jag en identisk kopia av Karlsson på taket (jag överdriver inte, fråga de som sett mina barnfoton. de kommer hålla med)
 • Jag anser mig vara mest smartast eller iaf vara en av de smartaste i min familj
 • Jag tycker om att låtsas att jag inte vet saker.. Så jag är faktist smartare än de flesta tror. jag vill bara inte bli sedd som en smart person. (det är komplicerat)
 • jag har varit bäst i klassen på mer än ett ämne under en längre tid. 
 • När jag flyttade till Mark så ändrades min personlighet drastiskt på olika sätt. t.ex som att jag började ogilla skolan och att jag blev... deprimerad.. och mkt mer asocial. (jag känner att jag tappade bort ngt mer i flytten förutom en av mina favorit kjolar.)
 • När jag började dricka kaffe var jag tvungen att ha i 11 bitar för att kunna dricka det +mjölk. (nu dricker jag fortfarande med mjölk men med en sockerbit)
 • Jag har alkolism, dyslexi och stammning i blodet
 • Ämnet "familj" är känsligt för mig
 • Jag började teckan efter att jag såg en anime för första gången (Star Ocean EX) och jag har fortsatt sedan dess (drygt 7 ½ år)
 • Ingen i min familj ville egentligen att jag skulle fortsätta med konsten (de tyckte estet:bild var ett dåligt val) och de tror inte på att jag vill bli sjuksköterska. (de har trott jag har skämtat typ.)
 • Jag ser mina vänner som riktiga "familj"
 • matte var mitt favorit ämne i skolan från 2:an till sista terminen av 6:an.
 • jag gilllar att pendla

MiyaviNamn: Miyavi Ishihara
Född: 14 september 1981
födelse stad: Konohana-ku, Osaka, Japan
Längd: 6'0"/6'1" (drygt 183/185 cm)
Vikt: 113-119lbs (51 -54 kg)
Ögon färg: blå
Hårfärg: Svart
Gamla Jobb: Due le quartz
Familj: mamma, pappa (dock skilda) och en lillasyster

Trivia:
Miyavi betyder elegant
Miyavi var känd som Miyabi men bytte namn när han påbörjade sin solokarriär
han började spela gitarr när han var 15 efter att han varit med i en fotbollsolycka.
han är hal japan och resten koreansk (ävenb känt som "Zainichi")
han kallar sig själv för en manlig jungfru(stjärntecken) och har innan insisterat på att han är pegasus(stjärntecken)
hans favorit doft är Yves saint laurent Baby Doll
hans favorit gitarr är Gibson J-45 1956 / National Style-O / Rainsong JM1000 / Killer Flying-Y
han älskade akustiska gitarr var en gåva
han shoppar inte s¨å ofta för han andvänder sånt som fans ger honom och han får ofta behålla kläder från photoshoots han är med i.
favorit färgen är rosa

citat:
"I'm the one and only. In heaven and on earth" -Miyavi (han har det intatuerat)

Ben BarnesNamn: Benjamin "Ben" Barnes
Född: 21 Agusti 1981
födelse stad: London, England
Längd: 6' 1"
Vikt: ???
Ögon färg: Mörkbruna
Hårfärg: Svart
Jobb: "backup" sångare i pojkbandet Hyrise,
Syskon: Ja
Familj: Pappa, Mamma och lillebror (han är singel för tillfället)

Trivia:
kan även sjunga, spela trummor och piano.
hans hobbies är att simma, spela biljard och musik.
han är signad för ytterligare tre Narnia filmatiseringar.
har spelat 17 i de senaste fyra årens teatrar han medverkat i.

Citat:
"You're out on a field surrounded by 7 ft guys in green Lycra tights. And it's normal." -Ben Barnes på om hur det var att filma Narnia:Prince Caspian

jag tänker på hur vi inte integrerar med våran busskamrat. det finns en osynlig vägg mellan alla människor

varfär är alla så rädda?

det syns så jävla väl på bussen. alla tar avstånd ifrån varandra som om hela bussen drabbats av klaustrofobi! de kan inte stå jämte varandra så kanske deras glas jag skulle gå sönder!?

Alla har så svårt att lita på varandra eller ngt. jag förstår inte, jag vet bara att alla är bräckliga. och rädda.

jag har tänkt på det mkt nu på sistone hur lätt det är att påverka andra. om jag t.ex går med högt huvud på stan och beter mig som om andra ska flytta på sig när jag går där.. så kommer dem att flytta på sig. Om jag förväntar mig lite motstånd så får jag lite motstånd. seriöst. jag har bett mina kompisar testa och jag har ju set det i praktiken och det funkar.

människor kan inte hantera förväntningar.

jag tror det delvis eller till stor del handlar om kategoriseringar. om du blir kategoriserad som tjejen som flyttar på sig så lyder du den. samhället lyder utan att ifrågasätta.

sociala normer. lyder du dem passar du in. lyder du inte dem så är du antingen förlorare eller så vinner du.

människor är flockdjur och dessutom så är vi rovdjur. det bästa sättet enligt mig att passa in i en grupp är att identifiera ledaren och antingen kuva den eller bli vän med den. om ni nu inte fattar vem jag pratar om så menar jag den som tar de flesta besluten och alla oftast lyssnar på.

om du utmanar ledaren så måste den precis som i andra flockar besegra dig eller kuvas av dig.

om du andvänder mörka solglasögon och går med rakrygg och bestämda steg så blir du lätt utsatt och du kommer att bli kategoriserad (om du gör det rätt) som "den man flyttar sig för och ska ha respekt för". att andvända dina ögon och ansiktsuttryck är också väldigt vikitgt.

Magnum almond


Magnum Mandel har jag tagit avstånd från sedans barnsben. jag hade fått för mig att jag avskydde den. jag åt den iaf idag och.. jag avskydde den inte. den var faktist rätt så god.
den rekommenderas definitvt. "skalet" på glassen var lite knaprigare än vanligt (pga av mandeln) och det var ett plus för mig iaf. när det var en ny smak på chokladen sp smakade ju dessutom själva vaniljglassen annorlunda. jag ger den 5 av 10.

stress relaterad darrning i kroppen

jag sitter o lyssnar på best of Die ärzte just nu (jag saknar johanna..). känner mig glad men jag vet inte varför.. har egentligen ingen orsak.

jag har idag gått upp vid 05:18 men trots detta så kom jag försent till bussen... på jobbet var det lika stressat. när jag kom dit så var jag tvungen att sova litet så jag satt i deras soffa tills jag skulle gå in i arbetslokalen. och... sedan bröt det loss... det var så här.. en av mina vårdtagare trögade sig såpass att jag kom sent till de andra och jag fick i slutändan tvinga henne till att göra en grej (jag hade gett henne två timmar...  hade gått iväg och tagit andra vårdtagare och sedan kommit tbx). Min rast är på 45 minuter vid 11:25 och jaa... 12:02 så var jag på rasten.. dvs min rast var förkortad.. egentligen skulle jag inte hunnit med den alls men som tur vara så kunde jag flytta upp en av mina vårdtagares duschar till dagen efter. när jag väl hade rast så var jag iaf så trött att jag darrade. slutade två timmar efter det och nu är jag trött och har ont i ryggen!

jag har ju som vanligt funderat mkt och ja..

jag har en tredelad värld inom mig
jag har ett monster som äter luften omkring mig
en tom individ och en svamprelaterad materia som förtär allt jag rör vid

om jag låter det vara så kontollerar jag allt men om jag tittar bort så tar mitt monster över
om jag bor i min solitära boning som jag inte gör
så skulle jag förtvina för jag kan inte leva på luft

Allt jag vill är egentligen att bara släppa
även om det skulle förgöra mig, förstöra och immobilisera mig
så skulle jag sluta där ändå
självkontroll spelar stor roll och när jag släpper taget


jag har inte kommit så långt än men jag fortsätter nog ngn gång.. och btw så vill nattis också ha raklugg och... även fast Izzie redan hade det innan mig så... det är liksom min grej... Jag är 2tjejen med luggen" liksom.. Izzie är "den dära tjejen som ler ni vet"..

Johanna kommer hem snart och då ska vi se på Narnia hon jag och Izzie!
RSS 2.0