mixikalen

jaha igår hade vi då premiär för våran mixikal. det gick bra inte mkt gick fel. förutom att micken som det var menat att vi skulle andvända var trasig (den hade åkt i golvet eller ngt) och det hade inte vi fått veta (jag och MM(en klasskamrat]
 vi fick applåder och skratt från publiken jag tycker det var lyckat. jag fick dessutom låna en mustach för min cowboy karaktär. det var skitkul att ha på den. fast den kliade.... och den gjorde SKITONT att ta bort!! vi har ngra föreställningar kvar ännu typ 4 tror jag. vi satte tom in en extra föreställning (på allmän begäran). förutom premiären så hade vi oxå två genrep så när jag kom hem vid nio tiden så somnade jag nästan direkt.

ska snart iväg till min doktor vi ska prata om min kost och så ska jag få lite feedback om det då. jag har problem med min matosovklocka oxå... jag ska föröka ta mig i kragen nu! :)
nu äre inte långt kvar tills lovet och solen. asså om ni ser ngn tjej som går omkring med en ilsket röd solbränna så är det antagligen jag. jag bränner sjukt lätt. jag blir alltid röd, varje sommar. röd som en krabba. jag andvänder tom redan nu en solskyddskräm med hög siffra... jag gillar inte värmen heller. jag är nästan aaltid utslagen på s0ommaren. jag lever typ i solglasögon och keps. jag är inte heller förtjust i att solen bleker mitt hår så mkt.... fast det kanske bara är bra om jag ändåså kanske ska satsa på en ljusare hårfärg. men aja..

garn och balklänningar

nu är den hetsiga delen av vecka över och det är äntligen lördag. jag har spenderat min vecka med att jobba med min APU (för esteter så betyder detta att vi sätter upp en musikal, vi kallar detta för sceniska musikprojektet.) det har vart sådär.. igår så gjorde vi ett mini genrep där jag blev tilldelad att ha hand om skärmar.. igår så åkte jag även till skroten (en tygaffär) jag letade efter ett mönster till min framtida balklänning. jag hittade en jättefin modell men den var ju självklart utsåld och fanns inte ens kvar för att kunna beställa:(. sen när jag kom hem tecknade jag lite på hur jag skulle vilja att den ser ut. jag är rätt så nöjd med designen. den teckningen är iaf instoppad i min bildagbok tillsammans med lite andra nya skisser jag gjort.

jag har upptäckt en kärlek för rockabilly. den känns så feminim på ngt sätt. särskilt den typiska rockabilly klänningen. mums säger jag bara. jag har upptäckt en annan grej också. när jag för ett tag sen skissade på ngra klänningar som jag tänkte att jag kanske skulle sy upp.(jag ville det för att det fanns inte sånna just då och jag vill verkligen ha unika plagg) vet ni vad som hände? jo dem kom på modet så dem massproducerades i flera affärer... :( lite senare hade jag bestämt mig för att färga håret lila... då gör min klasskamrat det.. sen tänkte jag pierca läppen och vad händer då? joo det kommer på modet! och dessutom under lovet upptäckte jag ju en förkärlek för rockabilly. vad tror ni händer? min klasskamrat hade anammat den stilen.. är detta sjukt? ja!

idag har jag ju som sagt inte gjort mkt, jag har dock fortsatt på min halsduk för jag har nu äntligen mer garn så jag kan fortsätta.
utöver det så har jag de senaste timmarna fått tiden att gå med lite project runway. jag upptäckte då att jag förstår engelska bättre än jag tror.

happ... lite annat

kännde att det var opassande att publicera detta i samma inlägg som heath så jag skriver annat här.
iaf jag läste lite andra grejer på Vr också bl.a välkända raggningsknep. jag blir så irriterad på tidningsartiklar där dem skriver om ngt "nytt" och dett nya visar sig då vara ngt som alla i princip vetat väldigt länge. man vill ju inte betala för ngt man vet... kan dem inte skriva riktiga saker som faktist är nya för läsarna!?

ibland hittar man ju dock ngt nytt och om inte annat kan man skratta åt tidningens idioti.

min dag känns väldigt fattig... egentligen så hade jag tänkt att gå till skroten och köpa tyger och mönster (om jag har råd) kanske ska iväg till träning idag också... men jag är lite lat... men jag måste röra på mig lite idag...
känner mig så laaaat.... snart är det ju premiär för musikalen som jag medverkar i också... jag undrar hur det kommer gå....

VR

jag är hemma ifag från skolan. under min dag har jag integjort så mkt men jag surfade in på VR för ett tag sen oche efter ngra minuter snubblar jag på en artikel om heath Ledger. "Heath Ledger avled igår" jag trodde ju givetvis att det var ngt filmrelaterat... men han hade faktist dött!

Heath may you rest in peace!

my life span version 1

"life span" is so dramatic
and the characters so belivable
"life span" is so dramatic
it's too pleasing
"life span" is good because
it never ends with a feeling

hey did you hear, they say the lead role
has gone into the wall
its the next episode
I love it when it's deperate
i love the tension
they mention her name

Refr.

The writers dont care about how twisted
the story is getting
Its just fiction for them
they let her run around all yesterday
her soles were bleeding
and she still wont get the answer

the climax is reached, they let her loose
did you see the news
did you hear about the end
last time they picked it up an tore it apart
it didnt suit the viewer
they left it undone

refr.

lgidfytswjtrdougåihå0pol¨´+piöo8ury5

kompass för livet

jag känner mig vilsen men jag vet precis vart jag ska. det känns som om jag har förlorat ngt men jag vet inte vad..
jag har aldrig känt så här förut. jag vet verkligen inte vad det är för fel på mig. jag försöker vara mitt vanliga jag men jag kan liksom inte. jag klara inte av att vara glad, eller vad det nu är som saknas. det är typ som om jag är deprimerad. men det är jag inte. inte det minsta.
det känns som om jag gör fel, eller som om jag gjort fel ngn stans men.. jag vet inte vart.
jag kan liksom inte rätta till det.
jag skulle behöva ngn slags kompass. typ en livskompass men sådana görs ju självklart inte.

.image20

haha.. asså vi har fått reda på när balen ska vara nu och asså ända sens förra årte har jag typ måöat på en balklänning som jag tycker är snygg och som jag antagligen skulle vilja ha på mig då. och iaf nu i veckan fick jag reda på att en av mina kompisar har köpt ett sånt mönster. jag hade ju skissat på den balklänning för jag ville vaea rätt så ensam om att ha specifikt en sådan men om ngn som jag antagligen ska hänga med hela den kvällen ska he en sån så vill jag ju inte ha en sån. det dödar ju liksom orsaken.. och mitt skissande och planerande jag lagt ner på den..... och hon visste liksom ju...


vi har sceniska nu och asså jag får många anmärkelser på hur jag borde läsa upp min ENDA (jag har bara en..haha) replik. jag trodde inte jag var dålig på teater... jag visste ju att jag inte har ngnenorm talang eller så men jag har hört innan att jag är bra men... om jag får så många anmärkelser så betyder det egentligen att jag är exceptionellt dålig...? åh... jag borde nog inte dra slutsatser..
jag är seriöst farlig för mig själv.. jag analyserar mig själv alldeles för mkt. det värsta är ju dock att jag intalar mig själv saker.. jag övertalar mig själv.. men ibland är det bra att jag gör detta men... ibland inte..

för en trevligare vardag:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.
2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.
3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!
4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?
5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg
7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.
8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.
9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."
10) Använd inte punkt
11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.
12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har svarat.
13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".
14) Sjung med på Operan
15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.
16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.
17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk. 18) Be dina skolkamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......
19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!
20) När du ser någon som pillar näsan i smyg, fråga om det är fullt i kråkslottet.

snodde det här från en annan blogg... men jag var nästan tvungen att ta den.. haha

önskelista/saker jag vill köpa.... och annat

foundation, mascara, rouge, parfym, laptop, extraminne, spelkonsol, ny hårfärg, en ny öron peicing under den första ringen, en piercing som inte ska vara i ansiktet...., målar grejer, strängar, en till elgitarr, färg till min 1:a elgitarr..(ja jag är lite lat)... och sist men inte minst! mer kläder!!

har vart hemma idag. jag måste vart jättetrötr igår för jag satte igång min väckarklocka ordentligt och.. ja jag vaknade 8:30 (skolan började 8:15) och jag är verkligen besviken på mig själv för jag ville verkligen gå idag. jag skulle gå på en sminkkusr idag nämnligen. men det kan även vart att jag gick och stängde av väckarklockan efter att den började pipa (jag har snooze.. den börjar ringa 06:23) det är iaf ett mysterium för mig. och visst det är vanligt att jag väljer att stanna hemma från skolan men det är inte likt mig att göra ngt sånt klumpigt som med väckarklockan.. jag vet ärligt talat inte hur jag lyckades...
det är ju sista terminen nu så jag vill ta i lite mer..men om jag ska vara sån här så kommer det inte att gå ju...:(
jag vaknade iaf av att min kompis ringde mig (som är en ängel btw bättre kompis går inte att ha) men jag sa att jag hade migrän och inte visste om jag skulle kunna komma idag... jag mådde dåligt senare på dan på riktigt.. måste vart karma.. men nu mår jag iaf dåligt över det.

och från ett ämne till ett annat
jag brukar kolla på min omgivning rätt så mkt jag iaktar saker och ting. när kompisar t.ex har mått lite dåligt över sitt utsende (oerhört normalt bland tjejer) så säger ju jag vad jag tycker och iom att jag iaktar så har jag liksom en enaxkt uppfattning och det kan uppfattas lite... stalker aktigt.. jag tycker själv att det är så iaf.. jag hade blivit lite, orolig/tveksam över vad den personen egentligen kände för mig men.. aja jag vet iaf vad jag tänker och tycker..

kattungar i kattlådor

jag har nyss vart ute och sågat isär julgranen som jag var emot (jag ville ha en plastgran) ... blev lite små irriterad på henne pga det.. jag ville ju inte ens ha den... Och! min hud blev irriterad! jag fick massor av röda prickar på ovansidan av handen :(

nu så ska jag snart se på ett avsnitt av blue seed och sen ska jag kollapå miami inkn . sen så måste jag nog plugga till mina prov som jag har på tisdag. fi,losofi och naturkunskap B. jag har missat provtillfällena massor av ggr.... jag är så ... inte klumpig men typ.. ungefär som oupmärksam.. jag har sårt att hålla koll på saker och ting.

snart så är gymnasietiden över.. det är dags att söka vidare. majagf har lite olika alternativ än så länge men när det gäller boendet så vet jag inte... saken är att om jag vill bo kvar hemma så måste jag betala för mig själv och det är drygt 3000 dvs hela mitt studiebidrag och lite till så jag måste alltså ta ett jobb så att jag tjänar åtminstone 3000 till i månaden för att jag ska kunna lägga undan penga, leva och studera. och på den kostnade som jag skulle behöva betala så skulle jag likaväl bo hemmifrån. och då slipper jag dessutom att bo med henne och jag kan ha ett husdjur!!
det skulle inte sitta fel med en liten kattunge men asså egentligen.. det finns bara plus saker med att flytta..
jag älskar verkligen katter.. det är så sött att dem sover hos en och .. allt! det dåliga är dock att man  måste ha sån dära kattlåda... och det blir ju lite utgifter för kattsanden och kattmaten.. och den måste ju ha fina outfits.. men iaf tillbaka till ämnet! jag skulle verkligen behöva ett jobb! så att jag kan köpa de saker som jag behöver och vill ha som t.ex en symaskin, dammsugare, klädhängare (en såndär i trä ni vet), dator, micro och många nadra grejer som är ett måste.

grönt och pengar

efter att ha levt i svarta kläder bara (brukade vara en sån dära) så bestämde jag mig för att det inte var "jag" så jag slutade att bara bära svart. jag har långsamt men säkert börjat blanda in mer färger i min garderob men.. det är svårt att undvika svart.. svart är ingen färg men det är min favorit icke färg och jag föredrar svarta plagg så när jag ser ngt svart som jag tycker om så är det svårt att... inte köpa det... jag hade iaf tänkt att köpa ett par sköngröna(a.k.a pastell grönt) strumpbyxor nästa månad. iom att jag har så mkt svart och har ofta på mig kjol så kan det ju vara snyggt med färgade strumpbyxor! måste köpa en foundation nästa månad också. mitt ansikte behöver det.. en mascara också.. fan det blir mkt nästa månad..

jag har tänkt på en annan sak: balen kommer springandes och kommer snart
knacka mig på axeln. om jag ska gå på den så måste jag ha pengar till det och
det kommer åtminstone gå på ...minst                                                                                         2500:-

studenten är det inte heller långt kvar till heller och jag hade tänkt köpa ngt fint
till den med. jag skulle även vilja fest på kvällen så det blir la.... minst                                850:-

sen så har jag CAE och högskole provet också. om HS kostar 450 så blir summan      1250:-

det är inte lite pengar.. åtminstone för mig.. jag har ju inga sånna pengar och jag har ju bara ett jobb och det får jag ju pengar från i mars (3300) men täcker ju inte allt.. så jag måste lägga undan pengar också. och eventuellt skaffa ett till jobb.. men asså jag vet inte vart jag kan få jobb. och vad jag klarar av. det skulle ju vara bra med ngt inom vården. för det är ju det jag vill göra senare i livet.. tror jag..

ugh

imorgon börjar skolan. och det betyder tvås veckors musikprojetk visst det kan la bli roligt men det kan ju också bli tråkigt... förhoppningsvis blir det kul. bildarna ska ju iaf få gå på en smink kurs. det ska bli kul. det blir ngt roligt att sätta på CV'n. min roll  är statist, yeah... så jag ska vara statist och måla kulisser samt sy kläder om jag har tur.

nu känns det som om det är kris. jag måste börja träna mer, göra alla mina läxor samt projektarbetet.. och! mina examensarbeten... jag hade glömt dem... åhh... orkar inte!

och jag måste fortfarande välja vart jag ska utbilda mig... *suck*

jag har ingen lust att vara glad... jag orkar inte vara glad...

sov o matklocka

dagens visdom: "Om du ska skriva en låt, skriv den så att den är lätt att komma ihåg." -AI;H

jag har tänkt mig att börja med bestämda mattider.. annars kommer jag aldrig kunna äta frukost... antagligen. det betyder iaf att jag måste hålla mer koll påklockan och anstränga mig för att gå och lägga mig tidigare....

syns det att jag har ändrat lite på sidan?
jag försöker lära mig hur man stilar om en blogg.. det är lite krångligt med alla dessa html koder :/
jag är inte så duktig men jag hoppas på att bli bättre.

jag ska förhoppningsvis hem till NS idag.. hoppas... ska spela lite monopol och prata bara... och sånna tjejgrejer ni vet.. måla naglar osv haha

skolan kommer närmare den flåsar mig i nacken. det är bara 2! dagar kvar...eller med idag så  blir det tre.. men det är fortfarande för lite!

jag har surfat efter min framtid, kollade på universitet. jag har kollat på studielån också men jag behöver veta hur mkt man får i studielån.. är det en fixerad summa eller bestämmer man själv?
jag vet nämnligen inte om jag orkar bo hemma tills jag är färdig med min utbildning. det känns så udda, jag trodde det var jättemånga som skulle studera vidare men... det är inte alls så många... jag ska ju studera vidare (sjuksköterska och sen tatuerare) och asså många av min akompisar söker inte ens in för dem tor inte dem ska komma in... vad är det för mening med att ge upp innna du ens försökt??
känner ngra som vill söka in men som praktist redan gett upp..

det är snö här nu hos mig. det snöade antagligen hela natten. och resultate är snötäcket som har svept in större delen av marks kommun.. jag undrar om den har svept in Borås med.

pratade med NS nu hon ville jag skulle stanna lite längre så jag stannar tills skolan börjar

bye love

mer johanna (men inte tillräckligt)

mer johanna (men inte tillräckligt)

Blandat

sitter och äter lite mumsig yoghurt. det är så jävla gott med yoghurt ibland.. särskilt när man är hungrig..

jag brukar få (apropå potatismos) mensvärk dagen före jag får min mens och dagen efter så får jag då mensen...men asså jag fick mensvärk i lördags/söndags och.. den har inte kommit än.. jag vet inte riktigt varför jag tror att det kan vara för att jag inte kan slappna av.. sjukt eller hur? det är lov nu ju.. har haft lov sens innan jul men jag KAN INTE VARVA NER! sjukt.. jag känne rmig inte alls utvilad.. jag får liksom ångest bara jag tänker på skolan... snart slutar vi.. jag måste hinna färdigt jag måste..åhh fan också liksom!!!!!!!

mm vart lit emer på mellandagsrean idag köpte ett par örhängen,en parfym och två diadem. Fast det var bara örhängena som var på rea... jag köpte ett linne åt IG's karaktär Sonja också( projektarbetet)

jag spelar nostalgi musik just nu på datorn (ljuva 90-tal eller? haha) *sjunger med*

jag har gjort ett nytt nyårslöfte (svårt att få in att det är 2008) jag lovade att bli bättre. inte på ngt specifikt utan på vad som helst t.ex att spela på gitarren, teckna, självkännedom.. osv. jag tycker den vara bra för den uppfyller dig själv.

varför är det så kallt!! :( jag fryyyyser! jag har på mig dublla lager överallt! mössa inomhus. skitkallt... brrr.. jag längtar faktist till att det blir lite varmare! jag vill ha mer värme från elementet iaf.. sitter och huttrar under täcket rätt så mkt numera.. jag hoppas det inte blir kallare.. fadt det blir det säkert för att jag inte vill det.. brukar ju vara så..

snart kommer NS, OUL och EH hem från sina ....resor.. dem kommer hem imon.. vi ska spela sällskapsspel då hemma hos NS. yaay! jag skulle vilja sova över då också.. det kanse (hoppas) är varmare där.
vi ska spela (inte helt bestämt ännu) Monopol, TP, riket och förhoppningsvis ngra kortspel oxå :D

Förebilder:
Drew Barrymore
Gwen Stefani
Dita von Teese
dfem är fler men kommer bara ihåg dessa just nu.. ska göra en bättre lista med motivation också i framtiden.

mm inget mer för tillfället.. Bye Love

min gitarr!

åh jag saknar den!! jag saknar dess glory days!! min akustiska står på sin vanliga plats och väntar på att jag ska spela på den. men den behöver nya strängar och har behövt det länge. det har dock inte hindrat mig ifrån att spela.

men asså jag är så jävla besviken på mig själv... jag har inte lärt mig att ta barre ackord än. eller jag fattar det ju men jag är för långsam/svag i fingrarna.. jag måste öva mer!!!!

jag har inte målat min elektriska heller så den står grå och ensam i min stora garderob.  Min Daisy (kallar den det byter kanske namn efter den blivit målad dock) det är så sorgligt jag har liksom aldrig ens spelat på den...

jag lärde mig lite om att skriva musik förra året iaf. en viktig läxa som jag måste komma ihåg. inget är perfekt.

jag håller på att skriva på en ny låt men jag har fastnat..som vanligt.. den heter iaf ... vet inte riktigt faktist... vad sägs om "The markings" mmm "the markings" written by Raine Strahan. (det är ett dött e på Raine förresten det uttatlas Rain... som du vet regn på engelska..)

jag bheöver en - två verser till.. och ett slut..

fasader

alla dessa fasader och fortifikationer som alla bär. jag har inte tänkt på det innan men det uppenbarades för mig igår. Jag har verkligen inte fattat hu rmånga människor det är som bär fasader.
jag bär la ngn fasad ibland... men inte fullt ut. jag har lärt mig min läxa. jag mår bara dåligt av att förklä mig eller låtsas vara ngt jag inte är. så jag försöker undvika det. jag har seet allt ifrån mina ögon dvs det kan inte bara vara jag. och om det finns en så finns det två Och finns det två så finns det flera.
det som jag på ngt sätt tagit till mig från min egen lärdom är att jag vill acceptera människor som de är. jag tror jag skiljer mig lite på det sättet från andra.. men bara lite...

jag tål de flesta karaktärs dragen men det finns ngt som jag hatar.. respektlöshet (bl.a) man SKA visa respekt för andra inte bara för vissa! tänk om alla skulle börja bete sig respektlöst!? ingen skulle vara vän med någon! bara bråk och osämja över världen! tänk till lite!!!!!! andvänd huvudet.

okej jag är väl inte ngn förebild och jag är väl inte... I don't practice what I preache... men so what... mina åsikter är ju inte banala eller farliga.


mellandags rean! yeah!

min kompis beskriv sina tofflor :mjuka fluffiga och så har dem har dem hål för fötterna! jag: mm för dem brukar ju inte ha hål för fötterna... yeah

jag har vart på mellandagsrean idag! jag gick upp klockan 09:00 och tog bussen klockan 10:15 kom hem vid 17:00. min fångst är : en klänning från HM
en kjol, en tshirt och en långärmad tshirt från Gina
ett par örhängen  från glitter J'adore... dem e sagolika.. jag kunde inte motstå dem.. dem verkligen ropade på mig det var allt iaf.

jag är alltid rädd för att gå vilse i göteborg och jag hatar att gå över rälsen. jag ränker hela tiden medans jag går "hoppas inget tåg kommer,hoppas inget tåg kommer, hoppas inget tåg kommer, hoppas inget tåg kommer, hoppas inget tåg kommer..osv" och jag vet jag vet det är ingag tåg det är spårvagnar men det gör mig inte mindre rädd. Ävern fast jag kollar mig för så är jag rädd för dem! man vet ju liksom aldrig! tänk om tåget accelerar och så fastnar ngn spak så den fortsätter att accelerera och så slutar bromsarna funka och då kan den ju inte stanna för att se till så dem inte kör på en och där, just då när detta händer.... så går jag över rälsen och *passande ljudeffekt* så dör jag en tragisk död...
men det var iaf kul fast jag var skithungrig vid tillbaka färden så jag åt ett grönt(! dem har inte gröna äpplen så ofta numera) äpple och en macka... sen kom jag hem provade allt igen.. och ja jag tycker fortfarnde om det.. nu saknas bara ett par nya dojjor!
aja bye love
RSS 2.0