rökare

jag har precis kommit hem från ett av mina sällsynta besök hos min far. jag vet inte hur många som vet eller inte vet det men... 2 av mina bröder,min pappa och min ena brorsas tjej är rökare.
jag mår egentligen dåligt av rökdoft men min pappa kan inte sluta så jag vill inte säga till. (fegt av mig?)
jag gjorde inte så mkt hos min pappa, jag brukar iofs inte göra så mkt därute. det enda jag gjorde som var ovanligt var att jag slog min äldsta brorsa i kort. både min yngsta och äldsta bror är grymt bra på kort.
jag var ute lite snabbt på deviantart också. jag såg ett jättesnyggt foto som jag bara var tvungen att teckna av. slut produkten blev ovanligt bra men näsan blev i fel vinkel... och jag glömde ju självklart att  skriva upp namnet och titeln på  fotot och dess skapare.

min pappa och hans fästmö bråkar nu igen så pappa har blivit förvisad från deras säng (stackars pappa). hon säger att hon ska flytta ut också. jag har aldrig tyckt om henne men det är synd om dem ska sära. jag är lite ställd. jag tycker att dem borde prara om det och det har jag sagt till pappa. pappa säger att han inte vet om han har lust till det. jag vill inte tvinga på honom mina åsikter så jag avslutade med att säga "-min poäng är iaf att ni borde prata för att tala om era problem, om ni inte berättar för varandra om era problem så existerar dem inte för varandra".

min brorsa har blivit av med sin fotboja så han är lös nu igen. jag tycker inte det är så bra. han tar inte ansvar för sig själv. han är som en femåring. när jag var yngre så såg jag upp till honom men nu... nu är jag bara besviken.

dagen idag är en märkvärdig sak. verklighet fram och verklighet bak (dvs recap av veckan)

i lördags så var jag hemma hos SC. vi spelade två olika slags trivial pursuit. hon ägde mig i båda. vi kollade på fantomen på operan. det var första ggn jag såg den. den var väldigt maffig, jag rös vid 1a sången. den var verkligen fantastisk! jag rekommenderar den för alla andra. efter den så såg vi på min favorit (vi valde varsin film som vi skulle se på) Skattkammar planeten! fast min film bleknade i jämförelse med hennes.
före filmen medans vi spelade så bjöd hon på godis. jag som inte äter godis sörplade kaffe.. en stund.. tills mitt kaffe tog slut.. då hämtade hon kakor! (hon kom ihåg att jag inte äter godis)
under filmen så bjöds jag även på mat. hennes mamma hade gjort ngn slags pasta sallat. den var iaf grymt god!
egentligen så var det tänkt att jag och CI skulle till SC på fredagen men vi sköt upp det en dag och då kunde inte CI längre så då gick jag dit ensam. det var kul iaf jag stannade i 8 timmar (hennes mamma räknade, haha)
image22 image23


i måndags var jag arbetade på mitt vanliga jobb som gruppledare. vi bowlade och pratade om vad vi ska göra nästa gång. jag och min brorsa bowlade på samma team (vi ledde) jag kom då fram till att jag och min brorsa verkar ha olika specialiteter inom bowling min brorsa gör många strikes medans jag sätter spärrar. hehe
det var typ det enda som hände i måndags förutom att jag för första gången på jag vet inte hur länge så missade jag tåget! jag kom in lagom på staionen för att se tåget åka iväg... ochjag hade värsta gått tidigare  så att jag skulle kunn ta det lugnt och gå dit och dessutom vara tidig... jag svär ibland känns det som om tiden har ngt emot mig.


i tisadgs hände det inte så mkt förutom att jag blev adminastratör på ett forum! jag brukar aldrig få hålla på med tekinska grejer så det var helt nytt och kul för mig. jag var skitglad! jag har därför fixat och donat på den sidan *redig*.
 haha gjorde verkligen inget i tisdags

hmm jag var och spinnade i onsdags... det var lite jobbigt men.. det var ändå kul på ngt sätt... jag gjorde ett spinn bas pass. jag tänkte och hoppades på att det inte var så många ungdomar men det var det ju givetvis. det jobbigaste med spinning är att man svettas som en gris. vissa svettas så mkt så att det droppar ner på cykeln... jag är jättelycklig över att det inte händer mig :) jag lärde mig att vattenflaska är nödvändigt på spinningpass. jag hade nog inte klarat mig utan den...
min cykel lät varje gång den hade gjort ett varv men jag var för lat för att byta. och den lät inte sååå mkt. bara lite små irriterande. när vi började ordentligt så glömde jag snabbt av det. jag planerar att träna samma tid varje vecka. jag skulle vilja klämma in åtminstone tre träningstillfällen varje vecka. jag har inte så mkt tid nu pga att mitt projektarbete och jobb alla ter slutar sent. och min gitarr lektion slutar inte så tidigt heller men jag har nog tid iaf efter giarren...och på fredagar... och söndagar... happ då var det löst...
min brorsa kom hem i onsdags också för han skulle göra en operation.


jaha idag då... min brorsa åkte hem idag.

annars: jag började min dag med att ta en dusch. sen åt jag och sminkade mig...klädde på mig..
jag gick sedan ut för att ta bussen mot gbg. jag var ute lite väl tidigt och solen lyste ovanligt starkt så jag fick stå och kisa för att se om bussen skulle komma. väl på bussen så mötte jag som planerat SC. egentligen så var det tänkt att jag co SC skulle gå på stan ett tag och sedan gå hem till NS men NS's mormor/farmor kom och våldsgästade henne så vi kunde inte gå dit. men jag och SC klarade oss fin fint utan henne. hon visade mig några delar av gbg som jag inte gått på innan. t.ex saluhallen. I saluhallen så gavs jag en ros utav en tant. och sen fick jag en italiensk kram(ni vet då man kramas och pussar på kinden, jag tyckte det var lite småmysko) jag trodde det var ngt slags jippo, det var ju liksom alla hjärtans dag men sen höll hon fram en lapp där det stod att hon ville ha pengar åt ngn bror... men jag hade inga pengar att ge henne och då tog hon rosen och gick! och SC hade typ övergett mig. hon hade bara gått vidare... jag visste ju inte att det var en såndära penga..grej..
utanför så pekade hon ut en tebutik och en butik som specialiserade sig på pasta.
hon tog mig även till strikke, där fanns det massa olika garn och hon sa att det fanns garn där som inte fanns på ngn annan affär i hela sverige. hon visade mig även torget kopparmära(stavning?) jag visste vad det var för torg men i mitt huvud så heter det där torget "där-hon-med-de-långa-dreadsen-satt". men aja nu vet jag ju namnet. vi gick även och fikade på det enda cafeet förutom evas parlor som jag känner till.. nämnligen VANILJ! vi köpte varsin cappucino och varsin paj(vi köpte två pajer för vi åt av varnadras och därmed fick vi ju två olika!). i kassan så frågade jag även åt SC vad skillnaden på caffe latte och cappucino är..om jag kommer ihåg rätt så var skillnaden(och den enda skillnaden) att cappucino har mer skum.... och för 25 spänn fick man bara en pytte liten kopp! rena stölden! jag köpte ett par örhängen i gbg. ett par lila pärlor för 10 spänn på ur&penn.
jag åkte dit klockan 11:10, kom fram drygt 12:30 och åkte tbx 17:40. jag gick omkring i gbg i fem timmar och fick rejält ont i fötterna. på bussen tbx njöt jag verkligen av att sitta ner..

happ det var la allt då

tränat

jag har då tränat stryrketräning idag. första gångne på länge. jag upptäckte hur svag jag är. jag fick minska tyngden på allt typ. jag har ett sånt där program jag följer och så kommer jag ihåg lite smått vad jag tränade förut. jag började det hela med att sitta och trampa på en cykel. den övergick jag till diverse maskiner. jag kommer specifikt ihåg en av dem (tror det var leg curl) asså vet inte om jag gjorde fel men är det meningen att man typ ska sitta i foster ställning!? haha höll på att flabba ihjäl mig nästan jag fick anstränga mig för att verka seriös.
alla såg verkligen jätteseriösa ut, det var kanske två stycken som hade ett leende på sin läppar. är det alltid så här?
jag hade iaf jättekul och det var 1a gången för mig som jag andvände en crosstrainer (tror dem heter så). jag tränade i hela 65 minuter! *nöjd*
 jag måste nu bestämma när jag ska träna nästa gång.. måste gå på 1-2 spin pass också.

jag har ont i min arm...

djurplågeri

Pledge to go fur-free at PETA.org
klicka och se. det är så hemskt att det inte går att beskriva med ord

 

stroke,gitarr och friskis

igår så fick min mormor en stroke. i samma veva fick jag reda på att det inte är hennes första. mamma sa att hon kommer bli ett kolli nu... jag vet inte om hon var seriös men...
asså jag vet inte riktigt hur jag ska känna. jag känner mig inte sorgsen men jag känner mig dålig över att jag inte känner mig sorgsen. asså det jag känner är liksom... hon är borta men jag kan inte öra ngt åt det. vad jag än gör så kommer hon inte komma tiilbaka. är det ngn mening med att känna sorg? varfrör ska jag vara arg? vad kommer det ändra på? nää jag vet inte.
jag pratade lite om det idag med bla NN, hon sa att jag inte kan gör ngt åt mina känslor typ. dem är vad dem är.

dagen före det så.. hände det inte så mkt. jag har bara vart trött denna veckan.. jag är verkligen helt seg i huvudet. och jag köpte ju ett medlemskort nu ju på friskis men det är hittils oanvänt... jag finner ingen motivation... jag vet ju att om jag vill ändra mig så måste jag gå dit. jag behöver ngn slags trigger. jag behöver verkligen träna jag känner det i kroppen. jag känner mig.... oordentlig +att min kondition har blivit sämre. därför är kortet ett duo utav spin o gym.

idag hade jag gittar med min nya lärare. jag känner mig helt oduglig på hans lektioner. jag kan verkligen inte prestera. det går bara skit då. med min andra lärare så går det mkt bättre. aja en av två är la inte så pjåkigt.
RSS 2.0