24/8-08

Jag har bott i mitt nya hem i snart 5 dagar (sedans i onsdags) jag har plockat upp allt nu. Jag tog dock väldigt lång tid på mig för att plocka upp mina kläder. Som btw inte fick plats så jag fick lägga undan lite. Alla mina boleros fick dessutom ligga ner.

Flytten gick väldigt bra i helhet. Det svåraste är att vänja sig vid att jag faktiskt bor här nu. Inatt så skulle jag gå upp och gå på toa och jag grämde mig över att jag var tvungen att gå ut i hallen men… jag behöver ju inte det längre. (jag var och öppnade mina fönster då också för det var så varmt. Jag upptäckte dock lite senare att det var pga ett element som stod på högsta värme… möjligtvis så kan en av mina bröder orsakat detta… jag har lidit 4 nätter i den värmen.)

Igår så kom Sanderchen upp och jag hjälpte till med att plocka upp men jag gjorde inte så mkt nytta… jag var mest i vägen. Jag gick därifrån till slut iaf. Det är väldigt skönt att hon kommit nu iaf. Det känns tryggare nu. I onsdags så mådde jag lite dåligt. Jag känner mig väldigt osäker på allt detta. Är detta verkligen vad jag vill? Allt kändes fel. Jag vet fortfarande inte. Jag undviker att tänka på det. Om jag känner att allt verkligen är fel så får jag göra ngnting åt det… jag kan ju hälsa på hos Nattis ett tag ;p

Jag vill bara säga till alla mina vänner nere i Mark, Borås andra ställen att ni är och kommer vara saknade. Det känns jättekonstigt att inte kunna hälsa på er när som helst. Innan så har jag ju alltid kunnat om jag velat och nu så… ni är iaf saknade!

Jag börjar imorgon. Det känns också helt skumt. Jag var ju nyss i Mark liksom och målade i klassrummet (har inte fixat med tavlan ännu…) dessutom så upptäckte jag (sanderchen kopplade in sitt internet och visade mig lite saker) att det inte bara var en bok jag saknade! Utan typ fyra! Ni förstår jag fick mitt lösenord i torsdags och i fredags så registrerades jag typ och min mamma skickade mig mitt lösen till mina sidor. Och igår så fick jag för första gången se hela min kurslitteratur. Jag ligger efter. Det kommer dessutom kanske bli lite tajt med pengar nu ett tag… tills den 27… iofs bara två dar men ändå.

Min vecka:
plugg och nollning
den 28:e är det nollningsfest.
Den 28:e börjar dessutom jubileumet på IKEA och jag och Sanderchen vill åka på den så vi åker kanske dit under helgen..

Och jag måste handla lite saker också… t.ex RAKHYVLAR!!! Jag glömmer av dem hela tiden! Och:
2 par svarta strumpbyxor
1 par mönstrade strumpbyxor
1 st labbrock
alkohol (bl.a leva vinet)
böckerna
toapapper
2 st balsam
2 st shampoo
xx st penslar
toapappers pinne (?)
Tofflor
Vinterjacka (?)
Alvedon
Bredband
mobilabonnemang

jag har btw inga ”rökluster” längre… typ.. inte som innan iaf…eller jag har kanske det ändå… kan inte sluta sakna den dära… säkra känslan… bara jag och ciggaretten..

jag har också kommit fram till att jag har problem med att sätta musik till låtarna pga av att jag komponerar för två gitarrer och jag har bara försökt med en slinga hittils. Det skulle nog gå bättre om jag satte skaffade mig en elgitarr iom att jag komponerar för elgitarrer.

Jag saknar musik… jag vill sjunga igen. Har kollat in körerna här… eller jag har frågat om dem. Jag vet inte om jag gillar vad jag hör. Först o främst så är det separata kill- o tjejkörer. Dessutom är det inträdes prover. Jag tycker det verkar alldeles för seriöst och strikt. Jag vet ibnte om jag skulle ha kul i en sådan kör dessutom tycker jag att musik ska vara fritt. Det är inte ngt som man ska sätta koppel på…!


det varte allt

Utekväll/natt på The Garden

Denna veckan har jag varit med Rickard och andra mkt.. eftersom att jag inte orkar riktigt så berättar jag enbart om en av de tillfällena nu.

I lördags så var det tänkt att attl skulle träffas hemma hos Rickard för att förfesta och sedan sticka till trägårn (eller The Garden som vi sade rätt så länge...) men jag var tvungen att avboka för att jag skulle passa min minsta kusin. så jag, Sanderchen och Nattis bestämde att vi skulle ha en filmkväll.
på dagen så mötte jag upp med Nattis på STan (närmare bestäm i stadsparken).. när vi ändåså var i närheten så bestämde vi oss för att möta upp Rickard. Vi handlade lite och sedan stack vi till Sjöbo för att se på lägenheten som Nattis nyligen hade skrivit på kontrakt för. lägenheten var enorm! verkligen! skitstor var den!... till slut så mötte vi iaf upp Sanderchen (vi var fortfarande kvar i NAttis lägenhet men vi gick hem till RIckard och mötte henne där istället. sedan efter alla Ooooh! (Sanderchen hade inte sett Rickards lägenhet innan) så gick vi ner Till Nattis plejs och ugglade lite där med.

nu gick vi tbx till Rickard lite där vi drack ngra drinkar. Nu så ändrade vi oss (jag, Sanderchen och Nattis) att gå på The garden ändå... dock efter väldigt mkt övertalning från Rickard och Jossan (jossan kom samtidigt som Sanderchen). så vi var hemma hos Rickard till tolv och förfestade, vi söp, sjöng ballader, pop &Disney bl.a och.... annat då..

nu stack vi in till Trägården! det var skitkul! alla dansade oah skrattade hela tiden förutom då vi var i rökrummet. japp ni hörde rätt! rökrummet! Jag, Raine, som alltid varit så emot ciggaretter rökte! haha ... jag är dessutom extremt dålig på att röka! jag o ciggretter går verkligen inte ihop. Rickard försökte lära mig men det gick inte så bra. aja.. Rickard och vi andra pratade dessutom brittisk engelska större delen av tiden innan vi kom fram

jag måste säga att som vanligt så gjorde jag mitt bästa för att hålla koll på gruppen och det gick hyfsat. men asså.. jag gjorde en lite halvt pinsam grej.. jag kan få impulser ibland.. eller vad man nu kan kalla det..

ni vet att när man druckit så går man ju på toa hela tin (jag har inte pissat på ngt konstigt ställe) men vi var i tjejtoan. och papperet tog slut! då var det en tjej som sade "killarna kanske har papper" och jag anälde mig friviiligt "jag går och kollar" så jag gick in på herrarnas ,där dem givetvis stod och pissade hela bunten, och frågade:
"-Har ni papper"
"-nej men därinne har dem nog det"  killen pekade mot en annan där (antar att det var ett bås).
jag går fram och pötter upp dörren
"-har du toalett papper?" (denna killen stod oxå och pissade)
"-Nääe"
"-hepp" då gick jag därifrån

det var faktist inte så pinsamt. det var bara dumt!
sedan tog Sanderchen av sig glasögonen och jag gjorde mitt bästa för att hålla koll på henne eller iaf se till så att det inte händer ngt. hon ser ju inte så bra utan dem så... jag ville inte att hon skulle bli skadad.

jag dansade ju också mkt. mest med gruppen men jag gjorde det vanliga gnidandet också.. och haha när jag skulle ta mig upp på scen.. asså jag gick ju upp på knä och sdan när jag reste mig upp så tog jag tag i närmaste person och andvände som hävstång.. haha

Skador:
Jag och Sanderchen blev armbågade på väg upp och ner föt trappan till toan =blåmärken på armar och bröstkorg
jag skadade mig på scenen när jag försökte komma upp och när jag försökte hålla mig ståendes= sår på händerna och fula strumpbyxor
Nattis blev armbågad ansiktet= ?blåmärken? men hon hånglade upp en kille sen så hon fick plåster på såren :P
Jossan och Rickard trillade ideligen =skador och smutsiga jeans
Jossan tappade bort sitt bankkort
Rickard och jossan skadade sig oxå upp på scenen
Rickard och Jag rökte= skadade lungor

drinkar på The Garden: 1 +1 & ½ shot
Cigaretter under kvällen: minst 6
drinkar hos Rickard: minst 3

utkast: Idag,idag,idag,idag,idag

hmm... gick upp vid tolv... stack till Ortopeden, köte ett par skor där.. gick sedan på stan rätt så länge.. resultatet blev av detta en guldug fågel från  Åhlens för 50 kronor  och ett fat från Cervera för 55 kronor (på rean). tänkte jag skulle h detta fatet på mitt borde kanske... asså i mitt "nya hem"..

jag undrar egentligen hur mkt jag lagt på mitt "nya hem"..

5127 på IKEA (krediten)
741 på IKEA (dagen före krediten, vet dock inte exakt hur mkt det var men det var 700 +lite mer)
800 Bosättningspiraten (sänggaveln)
50  Åhlens (guldfågel)
49 Lagerhaus (guldram)
55 Cervera (fatet)
99 Lagerhaus (badrumsmattan)
119 EKO (duschdraperi)
588 tygboden (panelerna och överdraget)
72 Chilli (kuddar)
20 Chilli (handdukar)
98 Lagerhaus (badrumshyllorna)

jaa... det addar upp sig... 7818 kromnor.... hitills...

japp... jaha annars har jag verkligen inte gjort ngt.. har sytt på mina paneler idag med hjälp då..

dåligheter:
att röka.. jag är extremt sugen på det! jag har alltid vart emot det.. men nu på sitone har jag haft ett begät av att tända en ciggarett och bara... röka... dra in lukten,smaken, känslan och andas ut röken som sakta blandas ut i den vanliga luften..

en annan grej är att jag långsamt börjar gå till minus igen... asså ang. min uns menar jag.

Utkast: ja vad ...

ja vad gjored jag igår? inte mkt egentligen.

jag var inne i stan vid elva tide (typ kvart över kanske). jag gick ngra ärenden då. jag gick i ngra affärer och köte en ny kjol. jag behöver lite kl'äder och ha iom att jag dum som jag är skickade upp alla mina kläder till Karlstad... det bidde iaf en jeanskjol.
sedan gick jag och köpte en stor caffe latte att ta med på espesoo house. nu så gick jag bara och drev i jag vet inte hur länge. jag såg bl.a Jenny och Nattis men jag orkade inte hälsa... såg ngra arbetskamrater men de undvek ögonkontakt (sic!).

till slut så mötte jag upp Sanderchen iaf och vi gock omkring inne på HM ett tag sedan så  joinade Nattis och Jenny oss med. till slut så gick vi bort till Mcdonalds där vi skulle träffa de andra. de andra var Rickard och "rickardsJohanna" (kommer kalla henne RJ hädanefter) vi gick upp till East betalade och tog ett bord. nu började själva ätandet. vi åt Sushi. det var godare än jag hade väntat mig! efter 2 munsbitar så ställde vi oss upp och bytte bord. Nu kom Izzie.

Vi åt litet til av den mkt goda maten men sedan stack vi vidare. vi gick bl.a in på Gina. Jenny provade en klänning där vi upptäckte att 38:an var för liten så hon behövde ha min storlek men..det är omöjligt för.. hon är mkt mindre än mig!

nu gick vi o letade upp de andra som inte hade följt med in på Gina. på vägen dit så såg vi en piercare och jag bestämde mig för att ta min piercing i bröstet. vi gjorde en liten röstning o till slut så gick vi dit i samlad trupp... då visar det sig att pircaren var sjuk! det är andra gången nu som jag inte kunnat ta den.

sedan stack Jenny och Izzie och då blev det bara jag RJ, sanderchen, Nattis och Rickard kvar. vi stack in till knalleland för att kolla på smågrejor som t.ex LEGO.... efter det så stack även sanderchen..

de resterande av oss stack hem till Rickard. Rickard vill jag inte säga vart han bor. men jag kan säga att han bor på området jag växte upp på dock :P.  Han hade ett skitgott te som asså ärligt talat var det första te't som jag tyckte om! Himla gott hette det. iofs hade jag i massa honing och mjölk men gott var det iaf :). så den har blivit addad till inköpslistan. vi drack te och pratade och till slut så var RJ tvungen att sticka... Då var klockan kanske 18:30. då passade vi även på att handla lite.

sedan när vi kom hem igen så spelade vi Risk och jag fick totalt spö! (1:a gången jag spelade). sedan kollade vi på lite skräckis och vi hann med att lyssna på musik och sjunga lite före det. men efter 2 tredje delar filmen så började det åska så vi fick stänga av teven och vi tände lite ljus o sånt..Nattis och rickard började självklart att fota då... men Nattis tog ett fint foto på mig som jag planerar att fixa till senare...  men kvart i tolv så gick vi därifrån. och jag menar det bokstavligen. en drygt 40 minuters lång promenad... mitt i natten.

hur som haver så sov Nattis över...

asså apropå detta då så måste jag bara säg att.. jag har aldrig riktigt  "klickat" med Rickard.. och inte med Josefin B heller.. det är synd för jag tycker om dem


filmen åskan  foton

canon

efter drygt två veckor så har jag äntligen fått tag på mitt externa hårdminne! det blev ett WD 500 GB ^^. sedan gick jag lite i affärer. konstaterade att Gina har en kjol jag vill ha.. en svart.. köpte lite tyg till panelgardiner och till min garderob för 500 kronor kanske (lila taft och ngt annat brunt tyg). ja sedan gick jag ju vidare bland affärerna och ... asså dem hade glömt att avlarma mitt externa så varje gång jag gick in i en affär så pep jag...
 sedan mötte jag upp min pappa och han pratade lite med mig sedan gick vi till Eko och där köpte jag lite städgrejor och sedan sjussade han hem mig till mamma


får vi se om det funkar.. dem verkar ha ändrat lite ser jag på mallen..

jag saknar min gitarr!

för övrigt så är jag grymt sugen på att göra ngt med mitt hår! jag vet inte vad dock... vet att jag vill klippa till min lugg och rakpermanenta den. jag funderar seriöst på att raka ena sidan av huvudet igen... är bara så trött på mitt hår just nu!

hårfärg vet jag inte heller hur jag ska göa med... ska det bli brunrött? det som jag länge undvikt? eller kanske blont (denna gången låter jag ju dock en frisör färga det..) eller samma gamla vanliga bruna färg? om jag fixar till mitt hår så skulle det dock kosta ett tusen kanske...

flyttdag 1

jag sitter just nu väldigt trött vid datorn.

jag har flyttat sedans 7/ halv8 imorse och kom hem vid tio drygt. vi kom upp vid ett tiden till Karlstad... jajamensan...en bilresa mellan halv åtta och halv ett i en bil som förutom var full med diverse prylar dessutom var full av passagerare.
färden var ju som sagt lång. det regnade mycket och vi stannade ideligen för rökpauser (tre stycken rökare i bilen).
ungefär halvvägs så stannade vi dessutom för fika/mat paus. satte då i mig två ägg och en och en halv macka..

vi hade lastat ett släp fullt med saker som vi givetvis tömde. det enda vi riktigt packade upp var mitt badrum.
sedan stack vi till kära IKEA. där löste jag in min kredit. btw så var det som så här.. jag skulle ju fixa den och jaa jag fick hjälp men killen som hjälpte mig fattade typ inte skrivaren. han försökte iaf ett par gånger och iaf sedan började han pyssla lite med ett skåp i närheten (han skulle nog ha en manual) då gick jag fram och kollade litet på den. jag klickade lite på menyn såg då var felet var... han hade inte valt facket.. så skrivaren sknade liksom papper.. det tog iaf bara sekunder för mig att fixa hans misstag.. haha
jag var iaf kanske 2 timmar på IKEA. köpte för 5127 kronor (köpte ju dessutom för 748 drygt igår!). nu är jag i princip all set. vi körde hem röset sedan men kände att vi inte orkade packa upp mer så vi låste och åkte hem (klckan var drygt fem) så vi hann inte med att hämta nycklar heller.

resan hem var lika jobbig som resan upp. Jag försökte dock att sova men solen dansade i mitt ansikte hela tiden. sedan lyckade jag dock byta till mig en annan plats! men då blev Idha sur (bytte med henne) för hon hade inte fattat att jag bytte pga av att solen var irriterande och iom att den störde henne nu så fick jag inte sova...
sedan kom jag ju hem och sitter nu här framför dumburken och skriver medans jag lyssnar på mitt kära Maroon 5.

knlöbh

jag sitter helt påklädd medans jag nynnar på Michael Jacksons låt "wanna be starting something". Min pappa skulle ha kommit för en kvart sedan. det är nämnligen som så att jag ska flytta idag. Jag ska flytta. det är svårt att få in. Men just nu så är jag helt lugn.

När pappa kommer så ska vi lasta in teven, gitarren och min tavla. sedan åker vi upp till Karlstad. vi ska först packa ur allt som vi packade in igår. sen ska vi till  IKEA. jag vet att jag upprepar mig men iaf, vi ska köpa min resårbotten + bäddmadrass, pax gardrerob, expedit hylla och lite andra småsaler t.ex kuddar. funderar på en kristallkrona som dem har också.

jag är glad att det inte bara är jag och pappa som åker upp. från början så var det tänkt att det skulle bli jag, pappa och min ena storebror. tyvärr så kunde inte den brodern den dagen så nu åker istället jag,pappa, pappa's fästmö, min bror Jimmy och hans flickvän upp. Jimmys tjej är jättetrevlig så det lir nog bra men nu ska jag dra!

I thought we'd just fall in love and let the fairytale go on

jag har jobbat hela veckan... förutom idag. men jag gick upp vid 8:20 ändå. jag har nu bara en arbetsdag kvar. sedan slutar jag! jag ska jobba den femtonde med.

resterande tid ska spenderas så här:

11 måndag=flytt
12 Tisdag= Handla
13 Onsdag= East +Bio
14 Torsdag= Doktor
15 Fredag= jag har ngt spikat men kan inte för mitt liv komma på vad det var...
16 Lördag= Kurs
17 Söndag= kanske flyttar permanent här....

imon så ska jag iaf åka til Karlstad och flytta in alla mina saker. jag har vart på IKEA idag för att se på vilken slags säng jag ska köpa bl.a. men iom att det vqar IKEA så kom jag ju inte tomhänt därifrån...

ett lila sängöverkast frånd fynd.. den hade ett litet hål som jag ska laga strax...
två toalettborstar
2 kuddfodral
1 guldram
2 panelgardiner
2 panelhängarfjuffsaker
4 stycken vita fyrkantiga tallrikar

sedan åkte vi ju då in till Borås (bor ju där så dah) jag passade då på att köpa mitt duschdraperi. svart med blommor på..

jag är så nervös nu... haha

I samband med flytten imon så ska jag köpa allt annat som jag inte köpt än på Ikea som t.ex resårmadrass, bokhylla.. osv.. jag känner mig verkligen för att hoppa upp och ner pga av nervositet och lycka medans jag skriker utav rädsla. jag sjunger så mkt nu. är ju glad... typ.. jag sjunger på Cecilia Lind konstant. men jag kan bara tre verser. jag har sjungit dem fr ngra av mina vårdtagare. ngra sa att jag skulle gå med i kör och ngn började mumla ngt om att hon skulle berätta för sin far om hur vackert jag sjunger.

o btw.. det är så sorgligt en sak på jobbet får ju inte säga vad men.. det är det värsta...

det var allt jag hade för idag..

trööl???

alla ska göra så intressanta saker känns det som. läste på diva histeryas blogg att hon ska gå på både opera och konsert! jag blir så avis!
det enda jag gör är typ jobba och shoppa... känns det som iaf..


har vart och kollat på en soffa idag också. en såndära ektorp som jag vill ha men jag vet inte... den var lite uschlig.. såå..
mina planer för mitt nya hem faller isär... vet inte hur jag ska göra riktigt.. kommer köpa sängen iaf från IKEA kanske kommer jag att köpe en expedit + garderob samtidigt...

jag vet ingenting... känner mig så förvirrad... so completly lost...

jag har bar så svårt för att ta ett enda vettigt beslut! kan inte ens bestämma mig över håret.. jag skriker nästan.. men jag har iaf trots detta lyckats med att idag köpa en almenacka (började leta i början av lovet)

ett beslut taget av femtio..

jag är förkyld, det är kallt, jag är trött, mina fötter värker, mina axlar värker *sigh*

godnatt folket.. nu ska jag platta håret

grillkväll

precis som rubriken säger så ska detta inlägg handla om en grillkväll.

joo det ver så här. Jag mötte Rickard på stan nät jag shoppade efter ett externt minne med min storebror. han berättade iaf då att han skulle på en grillkväll dagen efter hos nattis. och undrade om jag hade tänkt att gå dit. jag berättade då att jag inte ens hört talas om den (här blev jag sur, har vart lite små sur på henne ett tag redan pga det här med att jag ville göra en grej i grupp men inte vill bjuda Izzie för att jag bjöd Oskar och då blev hon typ sur på mig blablabla hon skrev ett irriterat mess till mig ) det slutade iaf med att jag blev inbjuden ändå och johanna med. hon sade att hon inte hade bjudit varken mig eller johanna för hon trodde vi skulle flytta. jag tycker btw det var litet konstigt, jag tycker man ska bjuda även om man vet att personen inte kan. det är en artighetsgrej!

det var iaf kull på grillkvällen. vi åt ,kollade på film och pratade. jag, Izzie och johanna sov över.

vi bestämde under kvällen att vi även skulle dra till East den 13:e klockan 13 och äta sushi. och vi ska eventuellt hälsa på i Rickards hem nu i helgen.

btw.. så blev jag lite irriterad på en till grej. jag sa ju att hon blev sur på mig för att jag inte bjöd Izzie (Oskar gillar inte Izzie).. ja.. Nattis bjöd inte Oskar till grillkvällen...pga av samma orsak... asså! seriöst! wtf? vaddå dubbelmoral?

en annan grej var att hon hade berättat för Izzie att vi hade träffats jag, johanna och Oskar och inte bjudit in henne (nattis ville inte vara med på den träffen.. så som jag fattat det så var det pga att jag inte bjöd in Izzie). det tycker jag verkligen var lågt gjort av Nattis, verkligen lågt.
vafan gör man sånt för?
det skadar ju bara! jag skulle ju inte gå till Oskar och säga att Nattis inte bjöd honom!
och vet ni varför jag inte skulle göra så? för vänner säljer inte ut varandra!

Josefin var också där tillsammans med Rickard och jag fick då ett tips om jeansen som jag köpte senare på Cubus.
Josefin hade med sig ett jättegott vin också som jag planerar att köpa... måste bara få reda på vad den hette..

Elise och shoppingen

Igår så var jag med en av mina barndomskompisar Elise. vi möttes klockan två i knalleland. vi gick i affärer rätt så mkt (dah!) jag köpte :

ett par lila jeans           Cubus
ett lila linne                   Cubus
ett tvålställ                     Lagerhaus
en badrumshylla         Lagerhaus
påse                              Lagerhaus
duschdraperi               Lagerhaus
ett par örhängen         Gina tricot

ska dock lämna tbx tvålstället och byta den mot en till hylla antagligen. jag kom på att jag inte kommer andvända en tvålhylla. jag ska kanske också köpa ett till par jeans i svart eller dylikt på Cubus.

vi pratade om min flytt och hennes resa till Australien. vi pratade mkt om våra barndomsminnen.

klockan fyra så begav vi oss hem till Elise för att se på lite film. det blev våran favorit "10 orsaker att hata dig".

när jag precis flyttade till Mark så brukade jag sova över mkt hos elise på helger och lov.  en gång så stannade jag nästan i 2 veckor. jag var tvungen att åka hem för jag hade inga mer trosor. Fast Elise föreslog att jag skulle köpa ett par engångstrosor i papp på H&M. men.. jag ville inte ha papptrosor.
Iaf när jag besökte henne och hon mig så brukade vi ofta gå till City och köpa snacks och sedan gå hem till henne och se på "10 orsaker att hata dig". vi kan mkt av filmen innan och utan.

vi såg iaf på den och drack lite hemmagjorda smoothies:

  • lättsockrad vaniljyoghurt
  • bär
  • honung
Blanda och smoothien är klar.

hemma hos henne så fick hag dessutom en liten väska osså köpte jag loss en lila väska för 50 kronor (jag besökte den ofat förra året så jag är toppen nöjd) sedan så gick vi upp för att ta ut pengar så att kjag kunde betala henne och på vägen tbx så besökte vi Kristin för att hämta en paradis ask.

när vi kom tbx så betalade jag och sedan så gick jag därifrån.

btw så pratade jag och sanderchen på tlfn under hela min hemfärd +ett besök på Ica (köpte russin) och litet hemma hos mig. nästan två timmar ;p

(måste berätta om ett annat minne oxå. min och Elises familj besökte Tyskland tillsammans och på vägen dit så sov vi i Malmö. i Malmö så var vi på en H&M rea och där köpte jag mina svarta spets handskar och en skjortklänning. Elise köpte ett läppglans. detta läppglanset var iaf inte fint och det sa jag och då blev Elise jättesur. och sedan då när hon kom hem så kom hon ju då oxå fram till att det inte var fint.. haha)

Sanderchen, Bulletprooved och Raine's båtfärd

en annan sak jag gjort under mitt så kallade lov var att jag och sanderchen har besökt bulletprooved i hans sommarstuga i gbg's skärgård. han hade hela sin familj där plus hans lillasysters kompis. det var jättemysigt och avkopplande. tyvärr så målade han dock större delen av dagarna men vi jade roligt ändå.
Hans familj är supermysig, man är verkligen välkommand när man kommer in i deras hem.

det vi gjorde där var iaf att åka båt. det var kul. det blåste jättemkt och vi blev våta när vattnet stänkte på oss. det dumma i detta var att jag inte hade förväntat mig att bli våt... det var ju liksom ganska så självklart att jag skulle bli lite våt iaf.. jag var ju trots allt på havet.

vi åkte ju med hans familj och deras kompisar så vi var ute på en klipp ö och grillade och sånt där. jättemysigt.

men... joo ni förstår sedans jag vart liten så har jag alltid trillat i vattnet när jag åkt båt.. så ni kan nog gissa vad jag gjorde på vägen tbx.. joo jag trillade i havet. jag doppade mig bara upp till knäna men jag skadadde min tumme och min svanke. smärtan i svanken har gått över nu men jag får lite ont ibland när jag sitter på mitt bekvämaste sätt (långt fram på sätet) och tummen har jag fortfarande lite småproblem med.
jag förstörde dessutom ett par av mina strumpbyxor.

men jag hade iaf kul. vi såg på film och satt på en mur och sjöng..

flytten

jag har inte skrivit på länge nu. jag har gjort mkt men lite på samma gång.

jag har bl.a vart i Karlstad och kollat på mitt nya eventuella hem. när jag var där så  bestämde jag mig dock för att det skulle bli mitt nya hem och jag har skrivit under mitt kontrakt den här veckan. jag håller just nu på för fullt att leta efter möbler. jag ska ha en ektorp soffa och en pall till den. jag ska ha korndal brunklädsel till och en lila (andrea helst) matta till. jag ska ha panel gardiner i lila och brunt. och en andrea panelgardin längst fram.
mitt hem ska vara i plommonlila och kaffebrunt. den binära färgen ska vara guld. jag har redan börjat köpa detaljer som t.ex ramar och klockor... och skrivunderlägg.

mitt hem är ett korridorsrum. det är ett loft så det känns som två rum egentligen. hyran är 3415 kronor i hyran och den är 26,2 kvm så mao är det dyrt. man får egen dusch o toalett. vatten,värme och el ingår. dessutom så är två månader hyresfria. jag kommer dessutom förhoppningsvis få bostadsbidrag på minst 500 kronor max 1000 kronor.

sanderchenkommer att bo väldigt nära mig också.

ni kommer förhoppningsvis få se bilder på mitt hemså småningom. jag vet inte hur allt kommer gå än.

RSS 2.0