sommarens planer

jag sitter hemma just nu, jag har sjukanmält mig idag. jag har egentligen inte gjort så mkt idag. iom att jag fick lite skuldkänslor så har jag städat rummet och sorterat allamina skolpapper. jag ska snart även,dammsuga,skura och diska.

Izzie har vart här lite idag, hon hade glömt sitt matkort hemma så hon undrade om hon fick komma hit. jag sa ju självklart ja, det är alltid trevligt att känna sig behövd. vi pratade om lite olika saker bl.a sommarjobb och sommarlovet. vi kom båda överens om att vi skulle åka till Liseberg och hon berättade även att vi kanske kunde få tillgång till deras familij stående husvagn där nere i Varberg. så där löstes det.

jag planerar ju ävemn på att jobba och övningsköra under sommarlovet och mamma har sagt att om jag blir tillräckligt bra så ska vi åka till Gekås. det känns lite roligt men iom att jag har så lite cash så vet jag inte hur kul det verkligen blir.

I juni så flyttar mamma tillbaka till Borås. jag tror jag ska flytta med. hon har redan registrerat ett nytt nummer för vi kunde inte få ngt av de andra vi haft hittils. tyvärr så hade ngn förening dem numrena nu. Vi ska iaf bo på trandare och vi ska flytta den 15 Juni tror jag.

jag känner också att jag vill spendera lite tid hos min far under sommaren. då kan jag övningsköra lite och kanske teckna naturen lite.

Förutom detta så blir det kanske den dära vänsterkursen som vi brukar åka på under sommaren. den är en vecka vid en av dem dära stora sjöarna.

later taters

smycken och choklad och sexualitet

idag på rasten:

Raine till Cia "-kvinnor är som smycken och män som choklad"

jag vill med det säg att jag tycker kvinnor är vackra att se på och män ska avnjutas. jag säger inte att det är fel med homosexualitet, bisexualitet osv med det. utan jag menar att jag kan uppskatta skönhet hos båda könen men jag känner mig bara attraherad till det manliga.
jag brukar alltid råk aut för folk som tror att jag är ngn slags hatisk person som anser att heterosexualitet. Jag vet inte rikigt vad dem grundar det på faktist. när jag säger sånt där med smyckan och choklad så brukar det vara ngn som genast säger "-så du tycker det är fel med homosexualitet!!?" lyckligtsvis så har detta inte hänt på ett tag nu. jag antar att jag börjar bli mer klar. jag får även problem med att folk tror jag är rasist för jag säger att "jag inte tror på invandrare" det jag menar med det är att jag tycker att det egentligen inte finns ngra gränser så hur kan man då bli en invandrare? (retorisk fråga)

P.s jag ser inte alla killar så. jag har ju kill kompisar oxå

Vrooooooom! 2

idag åkte jag och övningskörde igen. jag var borta vid bilprovningen först och körde dem vanliga cirklarna. sedan körde jag till en uppförsbacke där jag fick öva på dragläget (som är svårt btw) efter litet förtvivlande och frövirring så körde jag till Willys där jag fick stå och lära mig att svänga i en korsning där det fanns bilar (svårt) och bilen dog såklart för mig mittiallt så jag fick vänta längre än vad jag behövde. sedan körde jag längs den vägen vägen ett tag... mötte ngra skrämmande lastbilar och vid busshållplatsen som är före johannas busshållplats så vände vi och körde hem igen.. trots ngra smärre motorstopp så gick dagens lektion med mamma bra. jag börjar bli bättre på att växla.

jag vill

jag vill över sommarlovet:

jobba
åka till varberg och solbada
träna
åka till Liseberg
ta körkortet
åka utomlands
införskaffa/få mer filmer från 70/80/90-talet (jag såg nyss färdigt på Satisfaction, asbra!)

önskvärda filmer:
Satisfaction
Breakfust club
10 orsaker till att hata dig
prettin in pink (en sån där film man måste äga bara)
Ferris Bueller's day off (fira med ferris)

jag vill komma in på Karlstad.. men då livet inte alltid är rättvist så kan jag inte veta om jag säkert gör det. jag blir så deppad när jag tänker på det.
det finns så mycket man vill ha i verkliga livet men det man får bleknar i jämförelse.

VROOOOOOOM!

jag har haft en bra dag skulle jag vilja säga. jag hade en lång sovmorgon tills halv ett då jag gick upp o åt min favvomat gröt (det börjar dock bli lite tröligt med gröt nu). jaa... sen satt jag väl i princip o gjorde inget... men då!

jag åkte och övningskörde för första gången ngnsin! det var skitkul! jag körde runt på en lite parkerin ett tag och lärde mig hur man startar bilen. även fast jag bara körde i cirklar så var det kul fast vid en cirkel så kom det en en cyklist så min mamma sa att jag skulle svänga tidigare bara och att det inte var så mkt.. men jag fick nog lite panik och det enda jag fick ur mig var "men det ÄR ju EN CYKLIST!" lite upprört. hon försökte lära mig ngt slags läge oxå men det gick inte så jättebra men efter tio minuters cirklande som inkluderade backning,blinkers, växel osv så tilläts jag köra ut på en trafikerad väg men när jag körde ut på vägen så hade jag ihjäl bilen rätt så snabbt på första uppförsbacken som kom... det var svårt! menn ingen skadades och mamma bjöd mig på glass efteråt... och apropå mamma.. haha hon satt och trycke sig in i maksätet och sa hela tiden att jag gjorde bra ifrån mig... haha jag vet inte om hon berömde mig eller intalade sig själv det.

vi kom sedan hem men stannade int elänge utan vi stack ut i skogen o promenerade litet men sen så slappade jag bara hela dan...

later taters!

hårfärgningen

jaa detta tema kanske låter tråkigt i era öron men jag lovar vi hade stenkul!
det började med lite oskyldigt alias då mitt lag aldrig vann.... jag svär dem fuskade säkert... men iaf så småningom så började vi med hårfärgningen till johannas förtjusning.
image32
eller jag vet inte vad man kan tolka den minen till annars... Jenny var ju oxå med på ett hörn.
image33
jag har inga foton på mig själv dock... jag var bakom kameran... men resultatet var: jennys hår blev mörkare och ljusare. Och tack vare johannas hjälp och lite lånad hårfärg från Jenny så hade jag två nyanser av brunt (ena tonad andra färgad) och en blond/brun slinga i luggen.
jag har inget mer att tillägga pga att jag inte kommer ihåg allt... vi åt massa kakor oxå tror jag...

panik

jag har aldrig som jag sagt tidigar avrt vidare duktig på att plugga. jag har en väldigt "avkopplad" inställning mot pluggande. det har iaf lett till att jag numera har väldigt låga betyg! jag räknade ut det idag och det var verkligen lågt. jag behöver åtminstone 15 för att komma in och jag har drygt 12...
så nu har jag bestämt mig för att kämpa de sista dagarna som är kvar av skolan. jag ska skita i sjukdom, ont och diverse distraktioner (?) och bara göra det absolut bästa jag kan.

pappershjärta

jag sitter och klipper i mitt pappershjärta
för jag vill ha något annat än min själsliga svärta

Om jag inte kan finna mitt hjärta så kan jag skapa det
tänkte jag när jag plockade fram de rosa arken
mitt hjärta tar form och bitarna faller ner på marken

de bildar en hög av bortglömda minnen
kanske kan jag en dag bara strunta i allt som finns i mitt minne
det skulle ju dock bara driva mig till vansinne

konfunderad tänker jag på alla pappersremsor från de rosa arken
kan jag verkligen bara låta allt dala ner mot marken?

jag klipper i mitt pappershjärta
mitt skira pappershjärtamina dikter blir bara dåligare och dåligare känns det som. jag får ingen riktig inspiration..

början på slutet

jag tänkte jag inte kunde andas och kippade med öppen mun efter andan
orkade jag några sekunder till
om jag orkade lite till, bara lite till

jag tror att jag orkar om jag kippar efter andan.
om jag i slutet inte går mot ljuset
om jag kunde övertala mitt hjärta att lyssna när jag talar


när du ser mig nästa gång är jag vid slutet

utebliven lektion och utlämnad

jaa jag sitter återigen bakom biblitekets disk och hjälper de jag kan. egentligen så skulle jag ha lektion men när jag kom till den bestämda salen så fann jag inte resterande medlemmar i klassen. jag letade litet efter dem men mitt sökande gav inget resultat så nu sitter jag här och väntar på räddning.

det är dagens andra eller tredje besök i bibblan för dagen. innan så var det för att gå tipspromenaden som jag vart med o skapat frågor till. jag tycker det var roligt att gå den. jag kollade sedan igenom vad folk hade svarat på de frågor jag skapat. en av frågorna var denna:

I australien finns det mkt olika saker men av dessa hör inte hemma i Australien, vilken?

1.kookaburran
X. akacian
2. Gusanen

haha svaret var iaf 2 den existerar inte alls...

buddhism = grymmhet?

joo ni förstår Buddism har jag alltid vart väldigt nyfiken på. jag tror just nu bara på mig själv. jag ser ingen mening med att tro på ngt eller ngn annan. ingen annan utom jag kan skapa min tillvaro eller något annat för den delen som jag vill ha. jag tror inte på att man ska lägga all sin tro på ngt som kanske inte existerar. om senare under livet upptäcker att det vart i onödan.. vad ska du göra då? du kan inte gå tbx. jag kan dock inte säga att all religion är sådan det finns vissa poänger inom religioner som är bra men dem är inte politiska utan filosofiska.

be the change you want - Gandhi (dock inte ordagrant) den är väldigt bra tycker jag.

orsaken till att jag gillar buddism är just för att den är väldigt filosofisk. jag vet dock inte mkt om den men det jag vet det gillar jag.

orsaken till att jag fick lust att skriva detta inlägg är dock pga en annan orsak.
ni ser jag blev introducerad för min kompis pojkvän häromdagen och i början så var han jättesnäll men.....iaf..
jag frågade vad han hade för religion han svarade då att han inte tror på ngt. jag sade då att jag tyckte likadant men att jag är lite nyfiken på buddism.
han frågade då om jag tyckte om Buddha. jag svarade med "-he makes sense". då frågade han ngt annat. han sa "tänk dig att du gifter dig och att ni skaffar en bebis tillsammans, men en natt så sticker han ljudlöst iväg för att aldrig komma tillbaka. skulle du fortfarande älska honom?"
jag svarade att "jag skulle bara inte älska honom längre för om han verkligen älskade mig så skulle haninte lämna mig"
han sade då till mig "-u'll be a nice buddhist... they need cruel people"

och där gott folk blev jag arg. jag förstod inte varför han sade så till mig! är det så illa att jag inte tyckte som han?? och hallå det är väl inte så mkt fel i att skiljas? det som buddha gjorde var ju som en skilsmässa fast utan bråk!

det slutade iaf med att jag frågade om han tyckte det var okej att han förolämpade mig. han fattade då inte vad jag menade eller så ansåg han att han inte hade förolämpat mig. jag vet inte vilket. jag blev iaf sur!
han sade att det var hans sätt att lära saker och jag tyckte ju självklart att det fortfarande inte var okej.(att det var "hans" sätt att lära rättfärdigar inte att han förolämpade mig) han ursäktade iaf om jag hade tagit illa upp och då svarade jag "Im sorry but I cant forgive you" då sade han "forgive??" jag svarade ja tror jag (jag var seriöst upprörd så jag kommer inte ihåg vissa delar exakt t.ex ngn gång efter att han sade det där om cruel så sade jag "are you always like this or are you having you period?" men som sagt jag kommer inte ihåg riktigt vart..) och sedan sa han bara "bye" och jag stängde då ner och blockade honom.

jag tolerar verkligen inte s¨nt beteende det var väldigt respektlöst. men det som jag anser att jag gjorde fel var att jag efteråt frågade min kompis om hon tyckte att förlämpningen var en förolämpning. och det var det jag gjorde fel. man ska inte sätta sina kompisar i sådana situationer. det var inte okej gjort av mig. jag bröt en kompis regel. jag bad om ursäkt idag iaf så jag hoppas att det är okej.

men seriöst.. på sistone verkar det som om jag mött många motgångar... mitt psyke slipas långsamt ner...

nu t'ex igår så fick jag reda på hur många det är som sökt in till karstads sjuksköterske utbildning... jag känner mig värdelös... det var 568 stycken och 85 stycken antas.. trots dem dåliga nyheterna så känner jag mig ändå positiv.. jag måste göra mitt bästa ingen annan kan göra det åt mig.

värdelös tillvaro

jag kommer aldrig komma undan eller hur?
enda sättet för mig är att skuldsätta mig och resa ngnstans där denna känsla inte existerar
endast då kan jag börja om
endast då kan jag leva utan dessa tankar
Kommer jag finna stöd då?
kan jag hitta något som är bara är mitt?
men enligt min egen filosofi
om du inte hittar det så får du skapa det

Miyavi, Tingeling & Beyonce

jag var seriöst trött i tosdags och tyvärr så skulle vi ha en skolutflykt dagen efter. jag hade bestämt mig för att skolka jag hade verkligen ingen ork för kyla och promenader och sedan få rök i ögonen medans jag kollar på när folket grillar (jag är inte så über förtjust i grillning vid eld). Men när jag senare på kvällen pratade med JS så "övertalade" hon mig till att komma med. vi samlades vid skolan 8:25 och åkte tillsammans med parallelklassen och min klass till 4H gården. vi gick tipspromenad, åt, fikade och nu kommer jag till orsaken till att jag inte ångrade att jag åkte dit...
Jag och JS fick mata bebislamm! och gosa med dem! och!!!! vi fick namnge dem! jag fick namnge pojken och suprise surprise jag döpte den till Miyavi.. haha Js döpte den största till Tingeling och den sista enades vi på att döpa till Beyonce. så dem nya bebislammen på 4H heter numera Miyavi, Tingeling och Beyonce. haha klockrent!

efter hemkomst så kom Cia förbi för vi skulle ju gå iväg o träna. det var som vanligt kul. jag tycker fortfarande dock att det är jobbigt att öva biceps o triceps eller vad dem nu heter. haha men asså sen i slutet så avslutade ju vi som vanligt med crosstrainern. (jag brukar göra det, Cia gör det inte annars men hon har detta ordsårk som skäl: Monkey see Monkey do(?)) och asså jag tycker det är så kul med Cia för hon klagar lika mycket varje gång! är igår:
3 min= Cia säger att hon inte orkar mer. jag säger då att vi åtminstone ska göra fem minuter
5 min= Cia klagar igen. mitt svar var 10 minuter till och så kan jag tänka mig att oxå sluta.
10 min= Cia klagar oehört. mitt svar var att varje gång hon klagade så skulle jag slå till henne.
japp hon fortsatte klaga och vad gjorde jag? slog till henne.
men så småningom gick det begativa till positivt! hursomhaver vi gjorde iaf 30 minuter!

jag ångrar:
1.att jag slog till Cia. jag menade att slå löst men.... det blev jättehårt.. jag måste fått in ngn konstig vinkel.
2. att jag inte skrev detta igår.

inget annat nytt har hänt förutom det tråkiga att min ros sågott som dött alla redan.(jag har verkligen inga gröna fingrar!!!) knock on wood.

huvudvärk = tabletter = magsår???

jag känner mig lite trasig. jag är väldigt trött konstant. jag behöver vila men jga kan inte slappna av när jag försöker. jag kan aldrig slappna av. När vi har lov så försöker jag men jag klarar inte av det så när skolan börjar igen så är jag lika trött ändå. det blir ju bara värre och värre iom att allt bara samlar upp sig. jag blir med andra ord bara tröttare o tröttare. nu är examensarbetet och diverse andra stora saker färdigt men jag stressade så mycket medans jag höll på med dem.
Jag har aldrig vart bra på skol saker, orsaken till att det är så är just för att jag inte kan slappna av. desto mer involverad jag blir i ngt desto mer tär det på mig. om jag ens skulle försöka så vet jag att jag snabbt skulle nå väggen. jag har gjort det innan så jag vet. det kommer bli så här:

Raine bestämmer sig för att engagera sig mer i skolan. allting går bra hon lämnar in saker i tid och hon känner sig rätt så bra trots att hon är väldigt trött. efter två veckor sitter hon en lördag framför teven och bara stirrar på teven. hon ska egentligen gå ner till tvätten men hon har ingen ork. om hon stirrar ett tag till tror hon att hon orkar.
följande vecka så känner hon plötsligt en huvudvärk, inte en svår huvudvärk men hon kan inte koncentrera sig. dagen efter så vaknar hon upp med en huvudvärk. hon tar lite tabletter som hon brukar när hon vaknar med huvudvärk och sticker till skolan. hon gör sitt bästa och när hon kommer hem är hon totalt utmattad. trots det så måste hon fortfarande göra sin läxor så hon väntar tills huvudvärken gett sig lite mer och sätter sig sen vid datan och spenderar drygt tre timmar där. klockan ett är hon i säng.
återigen vaknar hon med huvudvärk och tar en till tablett och detta mönstret upprepas omigen genom hela veckan. och tabletterna räcker inte längre, hon har fått byta till dem starkare som hon vet är extremt effektiva men också mkt farligare än dem andra. raine är vid det härlaget såpass trött att hon i princip sitter o stirrar ut i luften så fort hon kommer hem, hon har verkligen ingen ork. hon känner sig tom.

jaaa ungefär gick det förra gången. skillnaden var att jag tog treo brustabletter då. jag gick dock till doktorn efter ett tag för jag hade problem med huvudvärk. han gav mig då tabletterna men kort därefter så fick jag sluta totalt (jag tog aldrig dem starkare jag är i grund o botten rädd för tabletter) fick jag sluta totalt med tabletter för jag var nära att få ett magsår pga att jag tog så mkt tabletter på kort tid(jag överskred 5 pervecka som är maxantalet. jag kommer inte ihåg med hur mkt jag överskred dock).

jag har fortfarande problem med huvudvärk. jag tror jag ärvt det från min pappa han har problem med stress, bihålor och sömn. dvs samma problem som jag har. jag sover dåligt, har känsliga bihålor (känner när det är dags för väderbyte mm), dricker för lite vatten och när jag blir stressad så får jag huvudvärk alldeles för lätt. jag spyr inte men när jagg kommer hem så sitter jag bara i rummet. jag brukar dra ned persiennerna och bara sitta där. måste vila och jag orkar inte med ljuset. ljuset gör ont. jag har inte migrän men... det gör ont... vill bara slita upp huvvet eller..asså... jag vill iaf ha det tyst... och helst mörkt

design på min blogg

jaaa ni som varit här innan kanske lade märke till att det inte gick och scrolla. jag vet inte varför det var så men nu är det fixat efter många om och men (jag fick göra om allt) jag passade då på att placera om min meny och flyttade inläggen så att dem nu ligger på den högra sidan istället. för dem som vill veta så har jag gjort både headern och bakgrunden själv. jag har även gjort Izziebells blogg.... jag borde kanske leka lite med den igen...

jag vill iaf passa på att länka till en bra sida med massor av hjälpsam fakta om stilmallar.
http://www.designadinblogg.se/

idag hade jag även en bokpresentation som jag skrev färdigt idag. det gick la sådär men jag jättetrött och skakade pga frossa. jag lämnade in den uppgiften oxå men jag glömde rätta mina slarvfel.. det fanns tyvärr gott om dem iom att jag i princip sov medans jag skrev.. det kändes som om presentationen (den var muntlig) gick uselt och jag var tvungen att fråga om hjälp för jag kunde inte uttala diverse namn (det var tyska, jag kanske inte sa att det var Bröderna grimms sagosamling jag läste?) aja.. det får gå som det går..hoppas det går bra *håller tummarna*

utöver det så har jag inte gjort så mkt. om jag kommer ihåg rätt så har jag typ bara tränat lite och haft Cia över sedan senaste inlägget. men apropå SC så kan jag berätta att jag blev introducerad för Herr SC. jag tycker verkligen dem passa bra tillsammans btw. jag snackade inte så mkt seriöst med honom men hav var rolig att trpata med och han hade bra humor. jag skojade lite med honom oxå och sade lite saker om kolasås ;D hehe... han fattade först dock inte.... jag hade sagt till SC att hon skulle/kunde hälla lite kolasås på sig själv för att... spica upp det lite... han svarade iaf på det att han behövde inte hälla på sig själv för han var ju redan choklad (han är utländsk) jag fick då förklara att dfet skulle vara på hennes kropp... men om han så gärna ville ha på sig själv så kan han ju ta vaniljsås...haha

jag har firat min mamma jag bakade en chocolate cloud cake (den är lika god som den låter) receptet hade jag fått från SC (du är en ängel det vet du va? du är för hjälpsam tom ibland. ) den var uppskattad och i present så fick hon ett trähjärta som jag köpt i en  "slöjdaffär" min mamma är allergisk mot mkt men inte mot trä så jag tyckte den var perfekt. den var slipad och allt så den var inte ful den var faktist riktigt snygg. jag köpte nästan en till mig själv. det pågår ju en liten hippietrend nu och brunt verkar vara på väg in. har ngn mer än mig lagt märke till alla bruna skinnimitations väskorna? dem brukar ha lite ovanliga former och vara lite stela dem vanligaste är bananformade.

olikhet och hat

jag hat tänkt. och detta är vad jag tänkte på. jag tror min lärare ogillar mig. jaggrundra detta på det kyliga bemötandet jag får när jag numera pratar med henne. frågen är vad hon grundrar sitt ogillandes på... Är det för att jag sagt något? nej. jag har inte sagt något elakt om henne, det är jag säker på. jag misstänker att det är för att jag alltför ofta frånvarat från hennes lektioner. jag insåg först igår när en klasskamrat kyligt upplyste mig om min frånvaro. enligt henne min absoluta frånvaro... men ärligt talat! hur kan en lärare ogilla sina elever på grund av något sådant? hon kan inte förvänta sig att alla ska vara mönsterelever och att alla ska vara lika intresserade och fascinerade av ämnet. så naiv kan hon inte vara! det är befängt...

Rasism är också extremt onödigt. det är också ett slags hat mot olikhet. det värsta i sin kategori om jag får säga det själv.

hmm... förutsatt att det är pga av min frånvaro som hon ogillar mig... det kan ju vara pga ngt annat.... undrar vad isånnafall...

hon

Hon vaknade 6:23 av att väckarklockan ilsket röt åt henne. det var dags för att gå upp. Hon gick upp och gjorde sin vanliga rutin men i verkligheten så låg hon bara och drömde detta. när det redan var försent för att vakna i tid så vaknade hon. hennes dag började med stress och drömmar. efter en dusch, frukost och packning så satte hon på sig sina skor och satte kurs mot skolan. på vägen dit stötte hon dock på sin klasskamrat. Även fast hon var alldeles för trött för att vara social så gjorde hon sitt bästa. hon misslyckades dock och bestämde sig för att bara vara tyst istället.
efter 15 minuters bussreasa så anlände hon vid skolan och skyndade sig till mötet med vännerna som hon redan var försenad till. Där möttes hon inte av den vänlighet som hon hade hoppats på och dessutom hade behövt. hennes vänner var korta mot henne varför visste hon dock inte. Hon koncentrerade sig istället på att göra det hon kom dit för, hjälpa till och även dra sitt egna strå till stacken. hon gjorde sitt bästa men... ibland räcker inte det. efter att ha spenderat ngrga timmar med vännerna så skulle dem äta dem lite lunch och hon hade innan dess hällt i sig lite "jag-är-stressad-o-deppad" kaffe och mådde lite bättre. vid lunchen så mötte hon två andra vänner S och I. Hon blev då mkt gladare men iom sin egen trötthet så klarade hon inte av att koncentrera sig så när N sa åt henne att var tyst för att "I skulle berätta något viktigare" så klarade hon inte mer utan bestämde sig för att gå. Hon förstod inte varför N var så kort mot henne men hon ville inte klaga för hon hade säkert behandlat N på samma sätt vid ngt tilfälle. Hon var tyvärr sån, hon hade aldrig varit medveten om sånt. hon fick höra det senare om hon hade gjort ngt sånt. aldrig dock av personen själv utan från ngn annan kompis.

klockan två så var hon vid vernissaget som hon skulle vara. hon hade på sig en ny klänning, ett par nya örhängen och hade stängt av sitt egna tänkande just då. hon prioriterade att prata med pressen. Ni undrar säkert vad det var för vernisage just nu och vad menar hon med pressen. I drygt två terminer så hade hon och hennes andra klasskamrater jobbat med sina examens arbeten och idag så var det äntligen dags för att visa upp vad dem hade jobbat så hårt med. de pratade ihop sig lite och sedan när pressen anlände så vara alla placerade vid sina egna examensarbeten. hon stod nu ensam och var lite orolig vid sitt egna examens arbete. fEn av flickorna jämte henne hade sagt att hon ville prata med pressen så hon själv ville inte prata med pressen egentligen... men hon var nyfiken så hon kastade lite då o då en blick mot reportern som var i närheten och intervjuade en av klasskamraterna. tyvärr så var det som så att en av dem gångerna så kollade reportern på henne. (om ni kände henne det minsta så skulle ni veta att hon länge tränat sig själv på att le när ngn möter hennes blick, särskilt vid sånnahär tillfällen.)
nu vill jag ställa er en fråga. Om ni är reporter och letar efter någon att intervjua, ni kollar runt i rummet och en av dem du kollar på möter då din blick och ler. skulle du vilja prata med den personen? den här reportern hade svarat ja på den frågan för han gick upp till henne och började ställa lite frågor. efter en rättning av hennes egna namn (reportern hade sagt fel) och en förklaring av ordet triptyk samt lite annat så vandrade reporten vidare. vart såg hon inte för hon var för upptagen med att försöka få bort den pionröda färgen från ansiktet hon fått pga nervositeten. flickan jämte henne visade tydliga tecken på att hon blev besviken för att reportern iinte hade interjuvat henne. flickan gav henne dåligt samvete så Raine gav henne rådet att söka ögonkontakt. när nästa reporter anlände så såg hon att flickan försökte följa rådet och söka ögonkontakt men hon gav upp efter ett tag för att reportern spenderade så lång tid vid en annan just då. när reporterm var färdig och kollade upp igen och började gå mot Raines håll så fanns det bara henne själv där. hon hade inget val. Raine blev interjuvad en gång till...

efter en timmas väntande och injuvandes så var det dags att dra vidare. Raine stack hem till S för att käka lite och bara umgås med en människa. hon mådde inte helt bra ännu. hon var där i ngn timma sedan var det dags för att åka tillbaka till utställningen. dem skulle nu öppna utställningen för vanliga människor såsom familj ,vänner och givetvis intresserade främlingar. Raine var nervös när hon presneterade sina verk och kom av sig. hon gjorde en nödlösning och skickade vidare micken till nästa i kön. tre presenteringar senare befann hon sig åter på sidan hos den kompis hon bjudit in. utöver denne kompis så var hennes mor o far där. hon hälsade på andra människor som hon kände såsom hennes favoritlärare men sånt vill ni inte höra om. jag tänker nu avrunda det hela för er skull. hon fick ont i fötterna, såpass ont att hon knappt kunde gå utan att göra grimaser. hon kom hem välbehållen och hade dessutom på ngt sätt lyckats inhandla en present och vykort åt sin mor som skulle fylla år två dagar senare.

just nu sitter hon dock och bloggar på sin blogg och undrar över varför hennes kompis var så kort mot henne...


det är jobbigt att skriva så här ska ni veta. och asså jag har verkligen svårt för att släppa saker! jag vill veta om hon hade ngn orsak till att vara otrevlig men jag vågar inte riktigt för att jag tror att jag nämnligen betett mig så innan mot henne så det är inte rikgtigt min plats.jag måste tänkta mer innan jag pratar, behandlar jag människor så?? jag är iaf trött nu. jag har stressat hela veckan oc inte haft ngn tid över till mig själv alls. igår var jag tom så trött att jag somnade framför teven och jag har fortfarnde ont i nacken. (jag stod och målade sex timmar i sträck i förrgår och jag tog bara en paus och den var för att köpa kaffe som jag drack medans jag målade så knappt fem minuters paus. men jag har iaf fått gjort allting nu. rapporetn är färdig, examens arbetet är färdigt. nu är det bara ngra ämnen kvar. Jag är väldigt orolig över naturkunskapen. jag vet att jag inte borde klaga för jag vet människor som har det värre men jag orkar nog inte mkt mer snart. jag behöver vila.

His God

I'm marrying for his money
But he's convinced that it's love
His friends warned him about me
'cause they all know

I've got him wrapped around my finger
And he's loosing control
I've got him wrapped around my finger
And it's starting to show
He thinks that it's his call
But I am his God

He thinks that I am his trophy
But I swear that I wear the crown
He polishes me like a dummy
But he doesn't know

Two steps to the altar and I wont falter
One step to the altar and I wont falter

It took him long enough to figure it out
Now he's broke and doesn't even own a tie
Even though I am his God
The truth is that I

I've got him wrapped around my finger
And he's loosing control
I've got him wrapped around my finger
And it's starting to show
He thinks that it's his call
BUT I AM HIS GOD

Em , G (utan ring), C(bara ring), baklänges G

löften och makt

WHY MUST THY NAME BE SUCH BITTERSWEET SIN TO SAY?

jag har från och med igår ingått i ett kaklöfte. jag ska alltså inte äta kakor numera. detta löfte är ett tillägg till mit godis löfte, nästan som en utökning.
jag har även som mål att träna minst tre ggr per vecka.

jag har funderat på makt. makt plagg, accossearer och sätt att vara.
jag anser att det finns visa plagg och accossearer som ger dig makt, de gör så att du ser som en aktoritet. ett exempel är tex svarta solglasögon, gärna lite större än normalt. jag märker när jag bäe mina att jag får ett annat bemötande. det kan iofs bero på att jag brukar gå med högt huvud och jag går alltid med näsan framåt (fokuserat) och hakan uppåt. sen bryr jag mig inte så mkt om vad jag gör, jag är egoistisk och narccissistisk, jag tar plats och den platsen anser jag vara min. haha vad självupptagen jag låter...

jag tror att många jag känner ser mig som en aktoritet för... dem lyssnar på mig och gör nästan alltid vad jag säger, följer mina råd osv. det är fascinerande men på samma gång hemskt. jag vill att dem ska tänka själva och dessutom så vill jag inte att dem gör fel pga mig.

högskoleprovet och röda mular

Idag gjorde jag, Raine, högskoleprovet. det gick bra tyckte jag men från mina tidiger erfarenheter med prov så drar jag slutsatsen att det inte gick bra alls.
den bestod av sex delar (egentligen är det fem men det är alltid en extra del) jag hade mest problem med läsförsåelse som egentligen är mitt bästa ämne och jag hade lättast för diagram som brukar vara mitt svåraste. Jag vet inte hur eller varför men min slumpmässigt valda placering ,som högskolan hade valt, var på första raden. provkontrollanten var trevlig och pratade med mig (jag var en av dem få.... kanske den enda han pratade med :/) jag tror han hade respekt för mig ända tills slutet av dagen då jag omedvetet började sjunga på rudolf med röda mulen.
ni förstår jag älskar att sjunga , musiken är en del av mig. Musiken rinner i mitt blod och slår i mitt hjärta. detta har lett till att när jag är uttråkad eller sitter still för länge så kan jag börja göra takter med handen och foten(omedvetet) detta spinnar vidare till att jag i huvidet sjunger en sång och iblan d så leder detta i sin tur att jag sjunger högt. och det var det jag gjorde. men det var inte jättehögt, jag sjöng lika högt som en viskning typ... men min röst är väldigt bärande.

jag hade lite koncentrationssvårigheter som vanligt pga min begåvning av att vara extremt lättdistraherad. men jag skötte mig bra ändå. det jobbiga var att jag försov mig. jag hade två kamrater hos mig iförrgår som sov över. och dagen före det så sov jag hos en annan kompis och igår så var jag hos samma kompis och kom inte hem först sent. apropå det. när jag hade NG och IG här så såg vi på happy feet. Shit vad den var bra! det var så mkt härlig musik, bra stämmningar, bra story. jag t.o.m grät! fast... nuförtiden gråter jag till nästan all film.

en annan sak jag vill nämna är att jag färgat om mitt hår och lagt in en slinga i luggen, en rätt så tjock slinga. den är gul/blond/brun/orange/vit.... men jag tycker det är snyggt iaf..

förövrigt så har jag en tavla kavr att måla innan utställningen på onsdag, på tisdag har jag nkb prov och diverse inlämningar till andra ämnen. jag är med andra ord fortfarnde väldigt stressad. jag har dock tid för att träna nu så jag försöker komma iväg nu, det har bl ivit 3 ggr denna veckan hittils. ska försöka med fyra nästa vecka.

nu ska jag kolla på lite Atlantis!

JS o JD

jaaa idag har jag vart i Borås och shoppat med Jenny. vi äkte la in vid 13:30 så vi var där två och så åkte vi hem vid 7 tiden typ

i stan så gick vi på Gina och där köpte jag: 2 par örhängen, ett blått linne och en popkonst tshirt på rea (gud vad jag älskar rea) jag köpte även lila strumpbyxor på Lindex och en eventuell present åt Johanna S. det var lite smått ovanligt för mig att gå med Jenny på stan. vi har aldrig spenderat så mkt tid tillsammans innan helt själva utan andra kompisar. så jag fick lite Jenny tajm idag! hehe.... vid 4 tiden så var dock Jenny skithungrig så vi gick till Max o köpte henne lite mat och hon bjussade mig på en liten cola! juste Jenny! och sen typ två timmar senare så var jag hungrig så jag köpte en glass.. haha. det var en magnum. det var jordgubbssmak och vit choklad ovanpå. det var typ två år sen jag åt en magnum!! den var iaf skitgod jag verkligen njöt. haha

innan dess så var vi dock inne på lite olika affärer också. vi var på Carlings och asså jag såg värsta dreamy sommar klänningen där. den var sköngrön och rutig (ska köpa den sen när jag får mer pengar) jenny köpte en vit tröja där (för 370, hon prutade ner 29 kronor...haha) den var extremt fin och den satt jättebra på henne dessutom. haha hon spederade 1800 idag! hon köpte jättemkt: tre par skor, en vit kjol, ett armband + lite andra smycken, 12 par strumpor osv ända upp till summan 1800.

orsaken till att vi egentligen skulle åka in var för att boka mig en tid hos piercaren så att jag kunde pierca mitt bröst men han hade slutat.... och btw när vi var där så sade jag fel först. jag sade att jag ville boka en tid hos tatueraren men Jenny rättade mig. jag var verkligen i det blå..

det slutade iaf med att när jag o Jenny kom tbx så stack vi o tränade lite sedan efter det så gick vi olika vägar. (jag ska träna och bli biff!!! haha).....(nämen seriöst... biff vill jag inte bli....usch.. tjejer ska inte se ut som bodybuilders... tycker iaf jag)

hmmmmm från en sak till en annan har jag sagt att jag är mörkrädd?
i förrgår så åkte jag hem till Johanna. men jag åkte dit så att jag var framme vid busshållplatsen (jag kom dit så sent för jag skulle egentligen inte åkt, det var en spontan grej) klockan nio. Jag var ensam, det var mörkt och jag var i skogen. det värsta var att jag hade en halvtimmas promenad framför mig. jag had emed mig en ficklampa men jag vågade inte andvända den för jag var rädd för att jag skulle påkalla vargarna och diverse andra djurs uppmärksamhet. så jag gick med en otänd ficklampa i ena handen och johannas tlfn nummer reda för att slås på mobilen i min andra hand. jag var verkligen vettskrämd! jag kom fram oskadad som tur var men andfådd (jag skyndade mig....) och efter en dusch och lite tjejsnack så låg jag och lyssnade på när johanna pratade i sömnen...

P.s Keso äger! D.s

P.s2 jag köpte nya kortlekar idag! D.s2
RSS 2.0