jag har ingen mamma men jag har nya skor!

jag har inen mamma längre. Hon förklarade nyss för mig att hon inte är min förälder längre. hon vill att jag ska vara en vuxen så att hon kan få sitt liv tillbaka.


hmm.. igår hade jag en bra dag. jag var men johanna i princip hela dagen. vi var i borås och shoppade.
Jag köpte två par skor och ett linne, en tröja, och en tshirt. skorna e skitsnygga och dem var  på rea så dem var superbilliga!
fast nu e jag skyldig johanna 200 kronor...

jag och johanna tänkte att vi kanske ska flytta ihop sedan efter gymnasiet och bo i gbg. det blir nog kul men jag har mina oros moln.

jag har vart ute och gått idag,,, i regnet... det var faktist skönt. fast jag hade på mig johannas jättestora regnjacka och ett par solglasögon.. så jag såg lite mysko och det var jätte många som stirrade...

hmm det här inlägget är lite random...

nääh

visst vore det en dream come true om man blev en musik artist
det vore fantastiskt eller hur

mina förebilder inom musik är robyn, gwen stefani, kelly clarkson och miyavi. jag är väldigt förtjust i Fake? också men jag vet inte om Fake? är en förebild för mig.

jag tycker väldigt mycket om musik... och konst.. hmmm

Keratosis Pilaris

jag har precis suttit och surfat lite på Internet och då råkade jag stumbla över en specifik tråd på ett forum(kommer inte ihåg vad det var för tråd eller forum..) men där beskrevs ial Keratosis Pilaris och det passade in på mig tyckte jag så då sökte jag lite och nu e jag säker. jag har Keratosis Pilaris.
Keratosis Pilaris är en jättevanlig sjukdom. den "trivs" bäst på armar,lår och röv. ibland finns den också i ansiktet.

haha kände bara att jag var tvungen att skriva detta...
RSS 2.0