gjort denna i photoshop. mitt ansikte

gjort denna i photoshop. mitt ansikte

Complicated

vakande och gick upp ngn gång vid tolv idag.. somnade vid halv fyra tror jag.. gud så skönt det är med lov! men asså även fast det är lov så kan jag inte sluta stressa... är inte det lite konstigt? jag gör verkligen ingenting för att jag försöker slappna av... jag har inte ens åkt in till mellandagsrean... jag ska dock in till den nu i nästa vecka! mamma sa att dem hade min klänning på rean (den jag bytte in som jag kanske nämnt)... åhhh jag längtar!!!
asså jag är lite frustrerad! jag kan inte gå i klackar... det känns så dumt liksom jag kan inte..men jag vill... jag ska köpa ett itll par och öva i (jag har ett par redan).. jag behöver ett par lågskor också, ni vet såna som var poppis i somras? såna vill jag ha.. jag hade ett par som jag gick sönder.. älskade dem.. jag behöver ett par tygskor oxå...
när jag hälsade på JS i berlin så köpte jag ett par lågpris skor där.. ett par blåa tygskor som gick lite högre på benet. jag målade ett mönster på dem och satte fast bjällror.. det var jättekul! dem blev snygga fast jag tog av bjällrorna efter ett tag.. det var roligt att folk stirrade på en men det blev lite för mkt efter ett tag... jag älskar skor egentligen men jag har aldrig råd med nya... alltid massa nadra sake rsom jag måste lägga pengar på.. och precis när jag tror jag kan köpa ngt så.. fyller typ tre pers år eller så behöver jag ngt för skolan.. det går liksom alltid snett :(

jag började sy på en väska idag men min mor klagade på ngt och gjorde allt väldigt komplicerat mer komplicerat än det behövde vara.. så jag gav upp jag syr ihop det ngn gång då inte hon e hemma... jobbigt att ha henne över axeln liksom.. och apropå väskor så vill jag ha en ny väska.. jag ska snart få en ny rabbatgrej från H&M jag köper det då isånnafall... jag vill ha en till svart väska i läder imitation.. MmmmMm
image14
jag har kollat på massa mönster idag oxå på nätet. ni vet sånna där gratis mönster? jag hittade jättefina saker bl.a denna:

nu blev den väldigt suddig... men aja den är iaf väldig söt och jag har letat efter ett sånt mönster länge men tyvärr var man tvungen att betala för den... av alla olika mönster så var denna inte kostnadsfri :(
fan vad jag vill sy!!!

betongblommor och marionetter

jag satt och tänkte på betongblommorna
och doppade fötterna i den kalla vinternatten
jag hoppades på att det skulle bli ljusare
att lykstolpen skulle funka
jag tror inte att dem förstår hur rädd jag blir av mörkret
hur mycket jag avskyr tystnaden

jag satt och tänkte på betongblommorna
dem kalla känslorna vi hyser för dem vi inte känner
när vi säger hej och ler men vi vill egentligen inte
jag tänkte på hur många som ler just nu
och på hur många som ler på riktigt
kan vi verkligen le på riktigt?

jag satt och tänkte ytterligare en stund
hur melankoliskt låter inte livet ibland
när vi bara vill ha den dära glada melodin
så spelas det bara gråt låtar på radion
fattar dem inte att vi vill bara ha lycka
vi vill inte ha kalla betongblommor


hmm.. kändes lite meningslöst.. men jag har alltid gillat den frasen.... eller ord då. betongblommor.

asså ibland så känns det lite tomt. jag vet liksom inte vad jag vill. eller vad jag borde vilja...
jag har svårt för alla dessa mönster.. dem man borde följa.. jag steg bort från dem för länge sen för att det gjorde mig olycklig. jag kände mig som en marionettdocka i ngt slags sjukt spel eller teater. och jag var den enda som var vaken, jag såg allt. vad vi gjorde. alla känslorna som man på ngt sätt ignorerade. ibland så ångrar jag lite att jag inte fortsatte att vara olycklig där i pjäsen.. jag känner att jag inte fick tag på all fakta jag behövde för att överleva.. jag hoppade liksom av karusellen för tidigt..

Drew Barrymore

Drew är nog världens vackraste kvinna. vad skulle jag inte ge för att vara mer som henne!
image11
jag tycker hon är väldigt ombytlig också hon gillar ju att köra en mer avslappnda stil som hon dessutom ser väldigt bra ut i men hon kan ävne ha på sig andra slags "klädstilar" (som den ovan) och hon ser fortfarnde fantastisk ut.

kläder tyck er jag är väldigt fascinerande. man kan uttrycka så mkt med kläder och jag tycker verkligen att det är jättekul att se på typ fashionbilder och vanliga "dagens outfit" bilder. smink är oxå väldigt fascinerande för mig. du kan se ut på så många olika sätt precis som med kläder. ledig, punkig, bohemisk, naturlig, uppsnofsad, klassisk osv jag tycker det är helt fantastikt verkligen.
image12

fjollig

jag har blivit jättekänslig jag klara inte av ngt längre inte blod inte mobbning (jagpratar om filmer och serier) jag sitter och verkligen kämpar för att inte gråta när det är mobbningscener.. och ni vet sånna där sorgliga scnener i filmer... so mi Guldkompassen när hennes själsdjur nästan försvinner.. då grät jag.. och i skräckfilmer sitter jag och är verkligen jätterädd!
jag har blivit så fjollig...

hos oskar idag

min kompis OU fyllde år idag. han fyllde... 16 eller 17..pinsamt att jag inte kan vad han fyllde. han fick iaf en manson skiva av mig.
det var rätt så roligt. vi åt burgare och tårta. spelade lite jeopardy,lekte en saga och pratade.. låter ju som om jag är 15 nu...aja det var iaf kul. åkte dit klockan tre och kom tillbaka med 20:02 tåget. det var dock lite jobbigt med vissa tjejer som var där, dem var väldigt... omogna ibland.. väldigt skrikiga och en tjej JB hon var riktigt odräglig och ouppfostrad! riktigt riktigt jobbig var hon. Och asså många betedde sig inte så bra mot OU jag tyckte inte dem var snälla. väldigt bortskämda. jag var iaf en bra gäst och hjälpte till med att duka och plocka undan..

jag känner att jag behöver göra ngt med mitt rum.. det känns så opersonligt och tråkigt. idag har jag iaf målat lönnlöv på mitt fönster med fönsterfärg. svarta är dem, eller asså jag har målat konturerna svarta och fyllt i någrra med genomskinlig färg. jag skulle vilja hen kista från erikshjälpen som jag sett där. det skulle nog bli snyggt. osså vil jag ha en slags korg från IKEA och tapetserea den med ngn lämplig tapet. och förstås lacka den med. sen skulle jag känna mig nöjd tror jag... eller! jag vill ha panelgardiner med och en ordetlig snörgrej åt gardinerna vid sängslutet.

har jag sagt att jag har godislöfte? jag och JS har gjort ett godislöfte vi får inte äta ngt slags sånt inte ens kakor och sånt. MEN! vi får äta det när vi är bortbjudna, fast jag försöker undvika det då med men idag så åt jag tårta hos OU han fyllde ju faktist år. så det blev lite prinsess tårta där. men jag avstod godis. så godis har jag inte ätit sens löftets start! duktigt
.
image10

julen och julmaten

jaha så var det jul... jag är inte ngn julfantast så julen är inte precis min favorit period. jag börjar som vanligt med att åka till mina kusiner och fira jul där med dem. och så här gick det till hos dem: vi kom dit klockan 13:00 och 13:30 började alla gästerna komma och då började vi även äta. det första som serverades var kallmaten (all mat som kan serveras kallt) sen serverades varmmaten (jag gav upp efter kallrätten.. jag var den enda som inte orkade mer...) och efter varmmaten serverades ris ala malta(var tvungen att äta av det... som ledde till illamående och uppstötningar) och sen kom kaffet. efter att ha druckit lite av kaffet gick jag därofrån för kalle anka började ju. det måste man ju se tänkte jag men pojkarna skulle se på vroom bilar på youtube så det gick inte att se på kalleanka. jag gick istället och satte mig i köket bland gamlingarna och stickade (jag passade in med min stickning) det var avkopplande. man koncentrerar ju sig så mkt på att sticka att man inte tänker på så mkt annat och helt plötsöigt så kom tomten och knackade på fönstret! (mina kusiners pappa fick spela tomte). jag fick ett monopolspel (jag hade önskat mig det så jag blev glad), en blå handduk (trots att hela mitt rum går i lila är min mamma tvärsäker på att min favvofärg är blå och har även försökt övertyga mig om att jag gillar blått bäst och inte lila...) ,garngrejer,tallrikar,glas och en pjamas. efter att tomten hade gått satte jag och min brorsa oss och spelade monopol. jag ledde! ända tills...jag landade på en av hans tomter som hade ett hotell... förlusten var bitter... dagen efter åkte vi till min pappa och firade där (med vi så menar jag mig och min brorsa) det gick till som det brukar göra... äta, öppna presenter, äta och sova. jag sov typ ingenting.. som vanligt.. men iaf jag gjorde en frisyr på min brorsastjej Idah, asså jag var lite osäker på om den skulle passa henne men sen när hon hade sminkat sig.. hon såg så söt ut! och inte på ngt bebis eller valp sätt utan asså... det bästa sättet. hon vara bara så söt. jag tror Jimmy tyckte detmed även fast han inte sa det..han blev kanske lite blyg. sen schussade min pappa in mig och min brorsa till Borås där jag tog tåget hem och Pappa och Fredrik (min bror) åkte vidare till fredriks lägehet.. och nu sitter jag här och skriver efter att ha ätit lite och chattat. japp det var allt! imon drar jag in till mellandagsrean :p
RSS 2.0